ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (13)
Ronja Verifierad kund 05/10/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor Blankhet

Alltså denna är HELT FANTASTISK! Jag lever ett liv i full fart både i jobbet men även hemma med små barn och allt som hör till. I perioder där stressen är lite väl hög så får jag utbrott i form av stressfinnar! Många små envisa som är så svåra att lugna.. Jag bestämde mig för att pröva denna och applicerade den under kvällen så fort jag hade fått hem den, och på morgonen var i princip alla borta! De få som var kvar var betydligt mindre. Nu har jag testat den under fler utbrott och på en gång lugnar den huden. Denna kommer jag inte vara utan!

24 0
Tina Verifierad kund 13/04/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Acne Blankhet

Testat denna produkt nu i 1 månad och tycker inte alls den är bra. Mina röda acnen/finnar är fortfarande röda och blir inte mindre. Så detta serum ????

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att du inte uppnått förväntat resultat. Det finns mycket som kan påverka uppkomsten av finnar/ acne och man behöver både se över orsaken till att de uppkommer samt ha tålamod vid behandling. Vi finns här för att hjälpa dig, så tveka inte att kontakta oss så ser vi över din hud och hudvårdsrutin. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

I.D Verifierad kund 01/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor Acne

Tyvärr ingen favorit... märker ingen nämnbar skillnad på huden (efter användning 2 ggr/dag i 3 månader) och dessutom är den väldigt vattnig. Kommer använda upp flaskan men tyvärr inte köpa igen.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att Tea Tree Purifine 95 Essence inte gett dig önskat resultat. Ett tips är att kombinera denna produkt med de övriga från Tea Tree serien, på så sätt förhöjer du effekten från produkten. Återkom till oss via info@skincity.se om du har några vidare funderingar. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

N Verifierad kund 17/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Kändes först inte som att den gjorde något särskilt förrän min hud plötsligt fick en del finnar. Den lugnade ner huden snabbt och jag känner att finnarna försvann snabbare och lämnade mycket mindre spår efter sig. Jag brukar få röda märken efter finnar som håller i sig länge men nu fick jag bara lättare rosa märken. Kommer absolut att köpa denna igen och ha hemma.

0 0
Emily Verifierad kund 05/03/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud

Jag älskar denna. Den återfuktar, lugnar och hjälper till att bli av med finnar. Jag glömmer bort den ibland men börjar använda den när jag får finnar och då försvinner dem direkt !

0 0
Michaela Verifierad kund 31/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor Acne Blankhet

Passar perfekt när man är yttorr och har finnar samtidigt. Jag använder den nästan varje kväll, och har märkt en stor skillnad.

0 0
Samira Verifierad kund 14/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken Finnar & plitor Acne Blankhet

Börjat använda denna produkt tillsammans med exuviance serum Vespera Bionic serum. Känns jättebra! Dock för tidigt att kanske avgöra. Undrar om det är ok att använda denna produkt med serumet från exuviance ? Samt om det är ok att lägga till Skinceuticals phyto corrective?

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det går absolut fint att kombinera Tea Tree Purifine 95 Essence med Exuviance produkter då de ingrediensmässigt inte kommer krocka. För att guida dig vidare kring val av serum får du gärna kontakta oss via chatt, mail eller telefon så ser vi över din rutin och ditt hudtillstånd så du uppnår bäst resultat. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Angelica Verifierad kund 11/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar

Tycker denna var superdålig! Känner mig inte alls återfuktad. Blir bara torr(are) av den.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Verkligen tråkigt att höra att denna essence inte uppfyllt dina förväntningar. Detta är ett balanserande serum som är passande till en blandad/fet hy som behöver stärkas upp. Till en torrare hud kan jag istället tipsa dig om fuktgivande Hyal Reyouth Ampoule från samma märke. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Bra produkt Verifierad kund 20/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Jag gillar den här, ibland upplever jag att den funkar bättre och ibland inte lika bra. Men jag gillar den ändå.

1 0
Samantha Verifierad kund 02/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Känslig hud Ålderstecken Acne

Har haft problem med finnar länge nu och är så glad att jag hitta den här. Redan efter en dag så försvann alla finnar på hakan och huden känns mycket mer lugn och inte alls torr. Kan varmt rekommendera för dom som har problem med finnar

1 0
Kristin Verifierad kund 03/03/2019
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Gör ärligt talat varken till eller från för mig. Kommer använda upp flaskan jag köpt men blir inte att jag köper igen.

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Verkligen tråkigt att höra att denna essence inte uppfyllt dina förväntningar. Detta är ett balanserande serum som även har en fuktgivande samt lugande effekt på huden. Bra till en blandad/fet hy som behöver stärkas upp. Du får gärna kontakta oss via mail, chatt eller telefon så hjälper vi dig gärna att hitta ett annat serum som passar din hud bättre. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Emelie Verifierad kund 01/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud

Jag var verkligen intresserad av att testa detta serum på min känsliga hud, då jag har problem med många ytliga blodkärl som ständigt gör min hy ganska så röd och har även talg i porerna på näsan och haka samt relativt synliga porer i t-zonen. Jag blev rekommenderad det av er då serumet skulle minska orenheter, balansera min talgproduktion och få mina porer att se mindre ut. Upplevde inte att serumet påverkade talgproduktionen eller porernas synlighet något märkbart. Det ljusade upp visa partier av huden, men detta bidrog främst till större kontraster mellan det röda och det uppljusade, då huden har varit fortsatt rödflammig som den oftast är. Vad som mest beskymrade mig var att detta serum, liksom Vita propolis-masken från samma märke gjorde att jag fick ilsket röda prickar i främst pannan, men ävenlite på kinderna dagen efter och jag misstänker att jag inte tål serumen i dessa produkter från Leegeehaam som ni har rekommenderat mig tidigare. Väldigt tråkigt att ha lagt pengar på dessa produkter och sedan upptäcka att min hy inte tål dem.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Tea tree 95 essence är ett balanserande serum lugnar och har en renade effekt på huden men det kan ta tid för huden att ställa om sig så man behöver ha tålamod. Det var verkligen tråkigt att höra att du fått en negativ reaktion av detta serum. Givetvis ska denna reaktion inte uppkomma av detta serum. Du får gärna återkomma till oss via mail så hjälper vi dig vidare, info@skincity.se. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Jennie Verifierad kund 03/01/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Finnar & plitor

Jag är så glad att jag fick denna som prov med en tidigare beställning. Märkte skillnad på min hud på en gång! Den blir både mjukare och smidigare samt jämnare i färgen. I vanliga fall har jag torra partier och små orenheter på andra ställen - med dessa mirakeldroppar undviker jag båda saker. Verkligen prisvärd!

6 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Tea Tree Purifine 95 Essence med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.