ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
- Verifierad kund 20/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Ojämn hudton Finnar & plitor

Är inne på min andra burk men vet ännu inte om jag älskar eller hatar den. Den känns mycket lugnande och ibland lägger jag ett tjockare lager på en aktiv finne som behöver lite extra kärlek. Tycker det känns som att finnen lugnar sig lite då mitt i sitt utbrott. Dock känns det ibland som min hud tar in den ordentligt. Svårt att förklara, men känns som ansiktet börjar kallsvettas ut den (?) Vet inte riktigt själv.. men använder den ändå några gånger i veckan för det är något med den som jag gillar.

1 0
Alicia Verifierad kund 04/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Jag är jättenöjd med den här hudcremen ! Huden känns stabil och rodnad som jag haft på kinderna i kombination med blämmor har lagt sig väldigt fort ! Kombinerar med tea tree soothing mask en gång i veckan

1 0
Martina Verifierad kund 19/07/2019

Underbar dagkräm! Lätt, sval, tunn och fräsch doft -> perfekt på sommaren! Rekommenderar den varmt! Inne på andra burken nu. 5/5

0 0
Maya Verifierad kund 30/04/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor Blankhet

Har blandhy och min hud kan pendla från extremt torr till otroligt oljig oftast efter årstiderna. Nu när det är varmare ute har min hy blivit oljigare då älskar jag att använda denna som dagkräm. Hjälper verkligen till att balansera huden, sjunker in snabbt, har en behaglig doft och lägger sig fint under smink. Om jag blir riktigt oljig kommer jag nog vilja byta till något ännu lättare.

0 0
Linn Verifierad kund 24/02/2019

Älskar denna! Återfuktar huden bra, samtidigt som den håller min lite oljiga hy matt hela dagen. Sminket sitter jättebra med denna under. Känns som min hy är mer balanserad efter att jag bytta från PC till leegeehaam, fantastiska produkter!

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Tea Tree Purifine 80 Cream med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.