ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (9)
- Verifierad kund 20/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Ojämn hudton Finnar & plitor

Är inne på min andra burk men vet ännu inte om jag älskar eller hatar den. Den känns mycket lugnande och ibland lägger jag ett tjockare lager på en aktiv finne som behöver lite extra kärlek. Tycker det känns som att finnen lugnar sig lite då mitt i sitt utbrott. Dock känns det ibland som min hud tar in den ordentligt. Svårt att förklara, men känns som ansiktet börjar kallsvettas ut den (?) Vet inte riktigt själv.. men använder den ändå några gånger i veckan för det är något med den som jag gillar.

1 0
Linn Verifierad kund 24/02/2019

Älskar denna! Återfuktar huden bra, samtidigt som den håller min lite oljiga hy matt hela dagen. Sminket sitter jättebra med denna under. Känns som min hy är mer balanserad efter att jag bytta från PC till leegeehaam, fantastiska produkter!

1 0
Alicia Verifierad kund 04/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Jag är jättenöjd med den här hudcremen ! Huden känns stabil och rodnad som jag haft på kinderna i kombination med blämmor har lagt sig väldigt fort ! Kombinerar med tea tree soothing mask en gång i veckan

1 0
Monika Verifierad kund 14/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor

Använder denna som nattkräm efter serum och tycker den lugnar min hud perfekt. De finnar som kommit upp lugnar ner sig och huden är inte lika ilsket röd. Inne på min andra burk nu.

0 0
Anna-Maria Zadig Verifierad kund 09/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Finnar & plitor

Har provat med en del andra produkter tidigare men jag är så nöjd med denna Just nu! Luktar gott och sjunker in fint i huden. Mina plitor har också minskat avsevärt och upplever inte alls min hud lika torr.

0 0
Kristin Verifierad kund 01/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Absolut älskar denna kräm! Har supertorr hy med rosacea och P.D och såklart hormonfinnar en vecka i månaden. Denna kräm lugnar min hy och gör den jämn och fin. Behöver kanske eg en fetare kräm med tanke på att den passar blandad/fet hy bäst men grundar jag ordentligt med serum funkar det perfekt!

0 0
Marie Verifierad kund 29/11/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Lugnar vid små utbrott av peroraldermatit

0 0
Martina Verifierad kund 19/07/2019

Underbar dagkräm! Lätt, sval, tunn och fräsch doft -> perfekt på sommaren! Rekommenderar den varmt! Inne på andra burken nu. 5/5

0 0
Maya Verifierad kund 30/04/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor Blankhet

Har blandhy och min hud kan pendla från extremt torr till otroligt oljig oftast efter årstiderna. Nu när det är varmare ute har min hy blivit oljigare då älskar jag att använda denna som dagkräm. Hjälper verkligen till att balansera huden, sjunker in snabbt, har en behaglig doft och lägger sig fint under smink. Om jag blir riktigt oljig kommer jag nog vilja byta till något ännu lättare.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Tea Tree Purifine 80 Cream med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.