ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Wilma Verifierad kund 08/05/2019

HELT FANTASTISKT! Har haft acne hela tonåren, men efter jag började använda den här produktserien har min acne börjat försvinna och är idag är min hud mycket bättre.

2 0
C Verifierad kund 16/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Den här har utan att överdriva förändrat hela min hud. Har haft problem med småfinnar som kommer upp lite hela tiden trots att jag sköter allt annat, men den här har ändrat på det. Har typ fått en finne sedan jag började använda den vilket är otroligt för mig. Den lämnar huden väldigt återfuktad då den inte innehåller uttorkande sulfater och man behöver verkligen pyttelite för att hela ansiktet ska vara täckt av lödder. Tar bort allt smink och irriterar inte min känsliga hud. Underbar!!

0 0
Julyssa Verifierad kund 18/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Pormaskar Finnar & plitor

Absolut bästa rengöring jag har testat. Löddrar så mycket och luktar fräscht. Känner att den rengör all fett och orenheter från dagen och lämnar en blank canvas jag kan påbörja min hudvårdsrutin på. Tror garanterat jag kommer att använda denna väldigt länge.

0 0
Lisa Verifierad kund 21/08/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Använt denna efter oljerengöring i en månad. Den är extremt dryg och löddrar väldigt mycket. Tar typ en halv ärtstorlek och det löddrar hur mycket som helst. Luktar fräscht. Vet inte om jag ser några resultat men den ger en skön ren känsla efteråt.

1 0
Ida Reinholdsson Verifierad kund 21/07/2019
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor

Helt klart sen bästa rengöringen jag har testat, tar bort smink och man blir helt ren inget lämnas kvar. Älskar den

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Tea Tree Purifine 30 Cleansing Foam med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.