ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
E Verifierad kund 03/07/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar

Wow! Denna produkt är magisk! Man får precis den lilla fräschhet och glow man behöver såhär precis Före solbrännan. Tänk bara på att skydda kläder o dyl när du sprayar. Går bort men ändligt kanske. Enklast att blanda med dagkrämen. Dyr men lyxig och det lilla extra!

1 0
Sanne Verifierad kund 25/04/2018

Helt magisk! Om man tycker om krämig och flytande känsla på smink är den helt fantastisk. Känns naturligt bronzig med underbart glow utan minsta pudriga känsla. Kööööööp!! Jag kommer fortsätta köpa köpa köpa!

1 0
Charlotte Verifierad kund 06/07/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Ålderstecken

Helt otroligt underbar produkt. Jag är oerhört kräsen men älskar verkligen denna produkt. Love Love Love. Jag har alltid 2st flaskor hemma för vill inte riskera att stå utan. ????

0 0
Ellinor Verifierad kund 12/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Pormaskar Känslig hud

Älskar den! Man ser riktigt solbrun ut direkt man använder den och det bästa är att den inte kladdar av på kläder OM man inte svettas riktigt mycket eller blir blöt av tex regn och man nyss haft på sig. Jag brukar applicera den med en mjuk handske (vita liberata) tror jag den heter över hela kroppen även ansiktet och resultatet blir fantastiskt, inga ränder eller kladd och det absolut bästa av allt är att den inte lägger sig i porerna så dom blir alldelens svarta/bruna vilket jag tycker alla andra BUS produkter gör. Kommer aldrig sluta köpa den här, den är värd varenda krona. Ett litet minus är skimret som finns i den, gillar inte när det blir lite glitter effekt i ansiktet men det går ju att skölja av sig i duschen morgonen efter så är problemet löst.

0 0
Patricia Verifierad kund 25/11/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Alltså denna är magisk! Jag använder den efter min hudvårdsrutin i ansiktet, huden blir solkysst och inte på ett överdrivet sett (använder min med en borste) Jag använder mina sminkprodukter över och resultatet blir amazeballs. Denna är räddaren i nöden när det är kallt ute och man känner sig glåmig och vit i ansiktet! Du kommer inte ångra dig!

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Tea To Tan - Face & Body med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.