ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Kristin Verifierad kund 16/05/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ålderstecken Blankhet

Rätt lätt lotion som går in i huden relativt snabbt. Ger fräsch färg. Inte speciellt god doft, men känns bra med en ekologisk BUS! Har lätt för att få plitor, men inte av denna. Funkar för både ansikte och kropp.

0 0
Sofia Verifierad kund 08/06/2019

Hade läst positiva recensioner om denna, bland annat att den inte luktar vilket är grundläggande för att jag ska köpa och använda bus-produkter. Men den STINKER! Inte bara medan den verkar utan i minst ett dygn efter. Rekommenderas ej!

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att denna produkt inte kändes passande. Doft kan upplevas olika från person till person, sedan är det så att ämnet som ger nyans, DHA har en specifik doft så det är svårt att hitta en helt doftfri BUS-produkt. Kontakta oss på kundrelationer om du har vidare funderingar. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Tan in a bottle med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.