ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Teodora Afram Verifierad kund 25/03/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Finnar & plitor

Huden känns så len och återfuktad efter! Perfekt till min torra hy.

3 0
Gabriella Verifierad kund 15/03/2020
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Oj oj vad bra den är! Jag har extremt torr hy, trodde aldrig att en duscholja skulle hjälpa. Mjukhet sitter kvar efter jag duschat och den doftar även gudomligt! Kommer absolut beställa den igen när flaskan tar slut.

3 0
Sara Verifierad kund 07/05/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

En helt okej duscholja som återfuktar bra, vare sig bättre eller sämre än andra duscholjor jag testat. Doften är väl skarp för min smak, den doftar okej men jag hade föredragit en mildare doft.

0 0
Svar från

Madeleine Klingspor Skin therapist

Tack för din recension! Vad olyckligt att du inte trivs med doften på Sweet Almond Shower Oil. När det kommer till dofter är det alltid mycket individuellt vad man trivs bäst med och tycker om samt hur man upplever olika dofter. Du är alltid mer än välkommen att kontakta oss om du önskar vidare hjälpa att hitta passande produkter utefter dina önskemål. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Malin Verifierad kund 03/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Hade höga förväntningar av denna, men tyvärr fick jag väldig klåda. Klådan försvann när jag slutade med den. Doftar dock väldigt gott!

0 0
Svar från

Madeleine Klingspor Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt, jag beklagar verkligen att du fått en reaktion av produkten Sweet Almond Shower Oil. Det är en mycket mild formula som brukar passa även en känslig hud, dock är det alltid väldigt individuellt och huden kan reagera på allt möjligt. Det låter som att det är något i just denna produkt som din hud inte riktigt tycker om då den reagerat med klåda. Vi vill självklart hjälpa dig när något inte känts helt bra för dig. Maila oss gärna på: info@skincity.se så hjälper vi dig vidare på bästa sätt. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Anna Verifierad kund 06/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Jag tyckte att den var bra initialt, Den gör det den ska och huden känns mjuk. Dock tycker jag att påminner doften lite om städsåpa och efter att bara ha använt den någon vecka så har oljan skurit sig och skiktats. Oljan ligger i ett lager på ytan och ett tjockt grumligt lager under.

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Sweet Almond Shower Oil med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.