ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Sanna Verifierad kund 10/03/2018

När du väl börjat att använda det micellära undret så kommer du aldrig att kunna vara utan det. Jag använder detta på morgonen istället för min mölkiga rengöring och det går fort och lätt att svepa bort fett och smuts! På hyn avslutar jag med det micellära vattnet efter min vanliga rengöring och den lyckas alltid hitta rester av smink eller smuts i ansiktet som jag inte trodde fanns! Efter rengöring känns hyn lugnad, inte stram utan snarare lätt återfuktad och framför allt väldigt ren.

9 0
Sanna Verifierad kund 09/01/2020

Jag tycker att denna cleansing oil har funktat väldigt bra hittills. Det känns som en väldigt tunn olja, nästan lite som vatten, när man pumpar ut produkten i händerna men som sedan blir mjölkig i konsistensen. Jag är van med en lite drygare olja, vilket känns lyxigare och att det ''smälter'' produkten mer, men jag är hittills riktigt nöjd med denna då den tar bort allt smink och fungerar utmärkt som en pre-cleanse. Det är lätt att tvätta av produkten, och huden känns väldigt len och stramar inte efteråt! Viktigt dock att följa upp med en ''vanlig'' cleanser - men detta tycker jag gäller för alla cleansing oils där ute.

0 0
Simona Verifierad kund 15/12/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken

Herregud bästa jag någonsin provat. All makeup försvinner snabbt även vattenfast mascara. Direkt på torr hud och massera och huden känns ren o fräsch o ingen tonic efter behövs längre! Kommer aldrig mer köpa ngn annan! 10 av 10!

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Sweet Almond Micellar Cleansing Oil Big Size med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.