ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Jonna Verifierad kund 10/02/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor

Jag gillar verkligen denna rengöring då huden känns otroligt fräsch och ren på djupet. Den doftar åt citrus-hållet som bidrar till den fräscha känslan. Har stundvis lite problem med plitor, men dessa är ett minne blott efter min nya rutin där denna ligger som bas. Jag har egentligen varken problem med blank eller fet hy, men mina porer har dragit ihop sig en hel del med hjälp av denna rengöring (tillsammans med lite andra produkter!). Så nackdelen för mig är att jag blir snäppet för torr efter användning. Men detta rättar till sig direkt efter några lager av min favorit-toner (Klairs Supple Preparation Facial toner). Supernöjd trots något torrt resultat. Det behövs dessutom endast en liten mängd för att skapa upp ett lödder som räcker till hela ansiktet och ner på halsen. Kommer köpa igen.

3 0
Daphne Verifierad kund 20/05/2020

Den här tvätten har verkligen gjort min hy ren från små finnar och utbrott och förminskat porerna! Älskar den.

0 0
Charlotte Verifierad kund 16/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Ålderstecken Blankhet

Älskar denna. Fint resultat, aldrig haft så fin hy som nu. Luktar supergott!

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Surface Radiance Cleanse med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.