ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (14)
Lisa Verifierad kund 07/09/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

I love this! Lite tjockare konsistens för ett ansiktsvatten, återfuktar väldigt bra om man klappar in den i flera lager på ansiktet. Ingen irritation på min känsliga hy utan bara jättehärlig. Reglerar pH vilket känns toppen tex efter en varm dusch. Använder den dagligen, alltid efter rengöring innan kräm och kommer köpa igen när den tar slut!

12 0
Ida Verifierad kund 20/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Såååå härligt att klappa in i flera omgångar innan serum! Vågar påstå att Skincity levererar bästa servicen i hela världen! Snabba på kundtjänst och generösa med samples, vilket har lett till att jag beställt helstorlekar av det ena och andra. Tack för ni finns!

0 0
Charlotte Verifierad kund 28/04/2020

Väldigt mild och lite osäker om den funkar för mig, kan iaf inte direkt se eller känna någon skillnad.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Supple Preparation Unscented Facial Toner är ett rikare ansiktsvatten med fokus på att tillföra massa fukt till huden. Önskar du att mätta huden med massa fukt kan jag rekommendera att du klappar in denna toner med dina händer, en eller flera gånger på raken för att maximera effekten. Hälsningar,Kundrelationer/skincity.

Camilla Verifierad kund 05/04/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Blankhet

En riktig favorit! Har känslig hud och denna funkar så bra på mig! Klappar in flera lager beroende på hur torr jag känner mig. Huden blir ren, återfuktad och klar. En självklar produkt i min rutin <3

0 0
Emma Verifierad kund 12/10/2019

Superhärlig produkt som är underbar att klappa in i huden efter rengöringsrutinen. Återfuktar och ger fin lyster. Använder den morgon och kväll efter rengöring och peeling, och följer sedan efter med serum och dag/nattkräm. Använder alltid två lager, på kvällen upp till fyra lager. Väldigt dryg, har haft första flaskan i över 7 månader nu och det är fortfarande lite kvar. Rekommenderas starkt!

3 0
Anki Verifierad kund 07/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer

Gav mig dessvärre utslag över hela pannan. Märkligt eftersom varianten i den bruna flaskan inte gjorde det.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att din hud reagerat negativt på denna toner. Supple Preparation Unscented Facial Toner samt Supple Preparation Facial Toner har samma fina ingredienser bara att denna som heter Unscented inte innehåller de eteriska oljorna som Supple Preparation Facial Toner har och som utgör doften i den tonern. För vidare rådgivning är det alltid välkommen att kontakta oss på kundrelationer. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Malin Verifierad kund 05/09/2019

Älskar detta ansiktsvatten så mycket! Det ger mängder med fukt och upplever att min hud är tacksam varje gång jag använder det. Detta finns alltid i mitt badrumsskåp!

2 0
Cecilia Verifierad kund 09/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar

Den här produkten återfuktar jättebra! Jag har haft problem att jag har en ganska torr hud samtidigt som jag kan få finnar ibland. Jag har märkt skillnad på huden att den är mer lugn och färre finnar dyker upp.

2 0
Amina Verifierad kund 23/06/2019

Alltid tyckt att toner är ett onödigt steg tills jag provade denna underbara toner ! Omg säger jag bara har alltid en back up av denna ! Återfuktar otroligt bra vintertid klappar jag in flera lager innan mitt fuktserum och har märkt stor skillnad sedan jag började med denna i min rutin ! PROVA !

2 0
Ann Verifierad kund 21/06/2019

Detta är en favorit. Älskar att den är parfymfri och att den innehåller massa goda ingredienser Sodium Hyaluronate, Centella Asiatica, Extract, Glycyrrhiza, Glabra, Panthenol, Aloe Vera, Vitamin E (Tocopheryl) och peptid. Kommer köpa den igen!

3 0
Marielle Verifierad kund 11/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Finnar & plitor Blankhet

Aldrig mött på en sådan WOW produkt i mitt liv... vilken glädje både för mig och inte minst min hy som just nu strålar ?? Vet inte vad det är för magiskt hemliga ingredienser i denna toner ? Men uppenbarligen något som min hy verkligen behövde ?? kommer att köpa om och om igen ? En mycket nöjd kund, tack Skincity ??

3 0
Mai Verifierad kund 27/02/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Jag testade denna ''bara för att'' men jag föredrar den andra med eteriska oljor. Den känns mycket mer fyllig än denna. Är man väldigt känslig för eteriska oljor så är denna nog att föredra men jag reagerar inte på den andra så jag föredrar den.

3 0
Mikaela Verifierad kund 21/01/2019

Älskar denna! Har aldrig haft speciellt starka åsikter om toners, känns inte som det spelar så stor roll om den är från Loreal eller något dyrt. Men denna känns verkligen som den gör skillnad. Jag gör som de säger, klappar in den på huden och när jag har tid eller känner mig extra torr kör jag flera lager och låter dem sjunka in emellan. Ingen doft men känns som man får massor med fukt, härlig konstistens (inte tjock men inte helt rinnig heller). Älskar också själva korken, man får bara ut några droppar i taget vilket är perfekt så man inte råkar slösa produkt!

9 0
Anna Verifierad kund 04/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Har tidigare testat alla möjliga olika toners där dom gjort den ena eller det andra men denna gör ALLT. Känner mig återfuktad redan efter ett lager (första lagret med bomullsrondell, andra lagret klappar jag in), känner mig ren men samtidigt mjuk (istället för torr och stram som dom flesta andra toners gjort) och viktigast, den irriterar inte min, annars så, irriterade hy. Använder den både i min dags- och kvällsrutin och kommer definitivt köpa om den igen!

9 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Supple Preparation Unscented Facial Toner med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.