ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (8)
Lisa Verifierad kund 07/09/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

I love this! Lite tjockare konsistens för ett ansiktsvatten, återfuktar väldigt bra om man klappar in den i flera lager på ansiktet. Ingen irritation på min känsliga hy utan bara jättehärlig. Reglerar pH vilket känns toppen tex efter en varm dusch. Använder den dagligen, alltid efter rengöring innan kräm och kommer köpa igen när den tar slut!

11 0
Cecilia Verifierad kund 09/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar

Den här produkten återfuktar jättebra! Jag har haft problem att jag har en ganska torr hud samtidigt som jag kan få finnar ibland. Jag har märkt skillnad på huden att den är mer lugn och färre finnar dyker upp.

0 0
Amina Verifierad kund 23/06/2019

Alltid tyckt att toner är ett onödigt steg tills jag provade denna underbara toner ! Omg säger jag bara har alltid en back up av denna ! Återfuktar otroligt bra vintertid klappar jag in flera lager innan mitt fuktserum och har märkt stor skillnad sedan jag började med denna i min rutin ! PROVA !

0 0
Ann Verifierad kund 21/06/2019

Detta är en favorit. Älskar att den är parfymfri och att den innehåller massa goda ingredienser Sodium Hyaluronate, Centella Asiatica, Extract, Glycyrrhiza, Glabra, Panthenol, Aloe Vera, Vitamin E (Tocopheryl) och peptid. Kommer köpa den igen!

0 0
Marielle Verifierad kund 11/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Finnar & plitor Blankhet

Aldrig mött på en sådan WOW produkt i mitt liv... vilken glädje både för mig och inte minst min hy som just nu strålar ?? Vet inte vad det är för magiskt hemliga ingredienser i denna toner ? Men uppenbarligen något som min hy verkligen behövde ?? kommer att köpa om och om igen ? En mycket nöjd kund, tack Skincity ??

1 0
Mai Verifierad kund 27/02/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Jag testade denna ''bara för att'' men jag föredrar den andra med eteriska oljor. Den känns mycket mer fyllig än denna. Är man väldigt känslig för eteriska oljor så är denna nog att föredra men jag reagerar inte på den andra så jag föredrar den.

2 0
Mikaela Verifierad kund 21/01/2019

Älskar denna! Har aldrig haft speciellt starka åsikter om toners, känns inte som det spelar så stor roll om den är från Loreal eller något dyrt. Men denna känns verkligen som den gör skillnad. Jag gör som de säger, klappar in den på huden och när jag har tid eller känner mig extra torr kör jag flera lager och låter dem sjunka in emellan. Ingen doft men känns som man får massor med fukt, härlig konstistens (inte tjock men inte helt rinnig heller). Älskar också själva korken, man får bara ut några droppar i taget vilket är perfekt så man inte råkar slösa produkt!

7 0
Anna Verifierad kund 04/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Har tidigare testat alla möjliga olika toners där dom gjort den ena eller det andra men denna gör ALLT. Känner mig återfuktad redan efter ett lager (första lagret med bomullsrondell, andra lagret klappar jag in), känner mig ren men samtidigt mjuk (istället för torr och stram som dom flesta andra toners gjort) och viktigast, den irriterar inte min, annars så, irriterade hy. Använder den både i min dags- och kvällsrutin och kommer definitivt köpa om den igen!

7 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Supple Preparation Unscented Facial Toner med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.