ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (78)
Julia Verifierad kund 02/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Bästa tonern!! Min absolut favoritprodukt i hudvårdsrutinen. Den gör min hud återfuktad, får ett härligt glow och förbereder den sååå bra för alla efterföljande produkter. Jag brukar klappa på flera lager av denna tonern för bästa effekt!

22 0
Elisabeth Verifierad kund 25/05/2020
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken

Jättenöjd och kommer att köpa igen. Återfuktar och ger den bästa grunden för min fortsatta hudvårdsrutin.

0 0
Stina Koskijev Verifierad kund 14/05/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Otrolig produkt! Använt den i 14 dagar nu och märker stor skillnad. Har blandad hy/normal. Den har lite tjockare konsistens än vatten vilket gör att man enkelt kan ta den i handen o klappa in den. Kommer definitivt köpa igen. Ny favorit! Klairs gör mig sällan besviken!

1 0
Matilda Verifierad kund 07/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet

Älskar denna tonern!! Den lämnar min hud så återfuktande plus att man får ett härligt glow! Jag kan inte vara utan denna tonern! Älskar!

0 0
Beatrice Verifierad kund 22/03/2020

Gillar verkligen denna! Återfuktar bra, ger fin lyster och är skön mot huden! ????

0 0
Patricia Verifierad kund 25/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudtextur

Inne på min andra flaska och har alltid hyllat denna tonern men har på senaste tiden upplevt huden bli stram när jag klappat in den (efter exempelvis dusch) och att jag får små små utslag som sedan försvinner. Jag har nu uteslutit produkten i min rutin i ca en vecka och upplever att min hy känns mindre stram och bättre. Vet inte hur min hy ändrat sig sådär, då min hy älskade denna förut.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att denna toner inte känns lika bra längre. I och med årstid så ändras lätt huden och därmed kan produkter upplevas olika på huden. Är huden mer torr och känslig kan det strama vid applicering av fukt. Återkom gärna till oss om du har någon mer fundering kring produkten. Vi finns via mail, chatt och telefon. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Josefin Verifierad kund 17/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton

Älskar denna tonern, perfekt för en fuktfattig hud! Men är den bäst att lägga innan eller efter en exfoliering?

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Denna kan användas som ett traditionellt ansiktsvatten och styrkas på med pads eller som ett essence water och klappas in i huden. Använder du en som ett essence water applicerar du med fördel din leave-on exfoliering innan men använder du den som ett ansiktsvatten kan du applicera tonern före din exfoliering. För vidare rådgivning är du alltid välkommen att kontanta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Carolin Verifierad kund 16/01/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Först var det doften av denna som lockade, nu är det resultatet. Den här tonern har lyckats trolla bort mina torrhetslinjerna under ögonen! Kämpade med torrhetslinjerna hela förra vintern när jag testade allt jag kom över i serum och krämväg, inget hjälpte. Men med hjälp av denna toner är de nu ett minne blott! Jag är så otroligt glad över att jag fick ett litet test i SC julkalender.

1 0
Sandra Verifierad kund 05/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton

Min favoritprodukt i hela min rutin!! Så jäkla bra. Min hy har blivit jämn, fått lyster och blivit av med alla småplitor jag tidigare haft! Blev hooked efter det test jag fick med i årets kalender. Bästa köpet ifrån skincity (och då jag har ca 25-30 produkter härifrån). Rekomenderas!!

2 0
Maria Verifierad kund 31/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Blankhet

Denna är verkligen toppen! Jag är en SUPERtorris pga hudsjukdom, blir extremt stram i huden efter rengöring men inte om jag använder denna efter. Bra att man även kan anpassa den efter hudens behov, beroende på antal lager. Är jag normaltorr tar jag på en bomullspad, är jag riktigt torr klappar jag in flera lager. Har jag en extra torr fläck/område dränker jag en kompress och låter ligga på området någon timme. Har även väldigt fet tzon men denna förvärrar varken det eller pormaskarna. Vill inte vara utan denna!

0 0
Rickard Wohlert Verifierad kund 14/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ålderstecken Blankhet

Använd som essence water efter din ordinarie rengöringsrutin, inklusive ev. toner. Badda in produkten med händerna. Huden känns verkligen återfuktad och plumpad utan att bli fet. Upprepa inklappningen om du känner att du behöver mer fukt. När produkten torkat, följ upp med serum och dag eller nattkräm alternativt bara fuktkräm, gärna något av de koreanska märkena. Upplever att de jobbar bäst ihop i synergi, jämfört med europeiska/amerikanska märken.

0 0
Annika Verifierad kund 01/12/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Har testat denna och Redness Relief Essence från Dermalogica. Denna är sååå mkt bättre, underbart len och mild, tonar ned mitt röda i ansiktet och återfukta verkligen! Såå bra!

0 0
M Verifierad kund 30/10/2019

Underbar produkt! Tjock i konsistensen, lätt att trycka in i huden med Hjälp av handflatorna. använder den dagligen och då och då gör jag en ''mättnadskur'' dvs. jag använder den här lager på lager, låter varje lager torka in innan jag lägger på nästa. Detta gör jag tills huden börjar känna sig mätt. Visst, det slösar lite produkt men huden känns härligt återfuktad en lång tid framåt. Kommer att köpa denna om och om igen!

2 0
alicia Verifierad kund 23/10/2019

Den återfuktar bra, annars märker jag ingen större skillnad efter ha använt den i 1 månad. Brukar dock känna att jag behöver något mer återfuktande då jag kan bli lite vintertorr, så jag använde exuviance serum och sedan hudkräm över, Funkar galant!

0 0
Nikki Verifierad kund 04/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud

Mest fantastiska toner jag provat! Enda produkter i min rutin jag vet att jag aldrig kommer byta ut!

1 0
Kajsa Verifierad kund 22/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton

Kände att min hud behövde något extra nu till hösten och denna fick verkligen full pott! Den har verkligen varit över min förväntan och min hud har aldrig varit så fin som nu. Efter toner (och varannan kväll BHA) knappar jag in 2-3 lager av denna morgon och kväll som ett essence och min hud blir plumpad, återfuktad & strålar! Serum och krämer jag lägger på efteråt smälter ner i huden helt fantastiskt bra. Min känsliga hud älskar denna! Doftar helt okej, ganska starkt av lakritsroten men inget som stör mig. Alla behöver denna i rutin om man känner att huden börjar bli grå och och torr nu till hösten! Man får även väldigt mycket för pengarna & den håller länge! 10/10.

3 0
Lina Verifierad kund 22/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Blankhet

Självklar i min rutin! Kommer aldrig vilja vara utan denna toner. Den är lite tjockare i konsistensen & den känns så skön på huden. Går in i huden på några sekunder. Har fet men yttorr hy som lätt får finnar (speciellt på vintern) - denna är en riktig räddare i nöden. Det känns som att man slussar in så mycket fukt! Jag brukar köra ett lager och vänta en liten stund och sedan ett lager till. Hyn blir fylld med fukt. Älskar!

2 0
Linda Verifierad kund 18/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken

En bra toner när man känner sig torr. Och man får mycket för pengarna då den är dryg.

1 0
Sara Verifierad kund 13/09/2019

En produkt jag inte kan vara utan. Återfuktar huden på ett otroligt bra sätt. Rekommenderas varmt

1 0
Charlotte Verifierad kund 08/09/2019
Ålder: Vill inte ange Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Ojämn hudton Ålderstecken Blankhet

Underbar toner i både konsistens och doft! Använder den morgon som kväll och vid behov har jag på en större mängd på bomullsrondeller och lägger under ögonen. Svalkande och avsvällande för en trött mamma :) Tycker produkten andas spa och känns lyxig att använda.

1 0
Sara Verifierad kund 01/09/2019

Är inne på min tedje flaska nu, älskar den! jag har väldigt torr hy, den här gör underverk och förbereder huden väldigt bra för följande produkter i min hudvårdsrutin =)

2 0
Jenny Verifierad kund 20/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudtextur

Gillar starkt. Den återfuktar och känns lugnande. Neutral doft. Nog den bästa tonern jag haft.

1 0
Diana Verifierad kund 10/08/2019
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Finnar & plitor Acne

Favorit Toner, ger dig den extra glowen du behöver!

1 0
Johanna Verifierad kund 02/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Detta är ett absolut måste i min hudvårdsrutin. Fullkomligt ÄLSKAR den!! Kommer inte kunna leva utan den. Gör en gång i veckan en egen sheetmask genom att dränka SkinCity’s pads med essensen och lägger de sedan under ögonen och på torra partier i ansiktet.

1 0
Kakan Verifierad kund 24/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken Finnar & plitor Blankhet

Är 31 år. Denna är absolut ett måste i min dagliga rutin! Oj vad glad jag är över att jag köpte denna förr. Tredje flaskan nu och den är stor och håller länge! Jag köpte denna tack vare folks kommentarer här. Annars hade jag aldrig lagt ett öga på denna. Jag har alltid kört med lite ''säkra kort'' innan med produkter. Men blev nyfiken av att läsa kommentarerna o varför den låg så högt upp på topplistan av alla era produkter och just då saknade jag en toner och testade köpa denna. Och det var sånt rackarns bra val!! :D. Ni på Skincity kanske skulle skriva Ännu mer i beskrivningen som gör att man ännu mer får upp ögonen för vissa produkter, jag kollar alltid på en produkts kommentarer och ibland förklarar dom resultaten o känslan bättre av en produkt. Men det är synd när man bara ser 1-2 kommentarer av något men den verkar vara köpt mycket, men man förstår inte riktigt ’grejen’ med den av att läsa produktbeskrivningen. - Man kan inte tro att en toner ska vara så märkvärdig kanske, men det är fasiken något speciellt med denna! Den känns så frisk och fräsch och man liksom känner hur huden mår bra av denna och blir som återställd typ! Klappar in den en-tre ggr morgon o kväll och sedan tar serum och creme. Använder annars Exuviance produkter och får lätt plitor och finnar och är yttorr. Har haft Paulas Choice en del också. Men helt ärligt. Det är fasen något med koreansk hudvård!!! Alla borde ha denna i sin rutin! Det känns faktiskt som att precis alla skulle må bra av den här, oavsett hudtyp! ??????

10 0
Amy Verifierad kund 22/07/2019

Älskar denna! Den återfuktar fint och känns skön på huden. Tycker jag får ett fint glow i ansiktet efter applicering och kommer definitivt att köpa igen.

4 0
Martina Verifierad kund 19/07/2019

Bästa tonern! Har testat några andra men inser varje gång att denna är bäst, otrolig!!! Konsistensen är lite lite mer trögflytande än andra jag privat vilket gör den lättare att applicera och känns som ett svalt skönt täcke som absorberas snabbt. Lämnar en återfuktad känsla och absolut inget lager på huden. Diskret fräsch doft men som försvinner så inget som märks. 5/5

1 0
Beatrice Verifierad kund 13/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor Blankhet

Kan inte leva utan den här tonern! Min hud älskar den! Jag känner mig återfuktad utan att vara fet eller blank!

0 0
Lena Verifierad kund 13/07/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Bästa tonern av alla jag har testat under många år!!!! Återfuktar på ett magiskt sätt.

3 0
Alice Verifierad kund 26/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton

Fantastisk produkt som de flesta skriver. Slurpas upp av huden och ger en fin lyster. Dock vill jag varna för produktens flaska i stl 30-ml. Locket fastnar gärna i den lilla genomskinliga ''silen'' och produkt rinner ut och slösas. Råkade hälla ut mer än halva flaskan av den anledningen. Har inte testat den stora flaskan än, men den är kanske bättre.

2 0
Julia Verifierad kund 13/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudtextur

Underbar toner! Tunn i konsistensen och perfekt för att klappa in flera lager. Testat några andra toners och denna är men absoluta favorit!

1 0
Annie Verifierad kund 20/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudtextur Finnar & plitor Blankhet

Gillade denna väldigt mycket! Känns väldigt skön mot min känsliga hy. Dock känns den inte så dryg och tar slut snabbt vilket är tråkigt. Jag kanske tar för stor mängd, hur mycket produkt ska man egentligen ta? Men, jag ska ändå köpa en till flaska nu!

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vad roligt att höra att denna tonerns känns bra för dig. Det är svårt att säga exakt mängd som behövs, det varierar beroende på hur fuktfattig man är eller på vilket sätt man använder denna toner. Ett tips för att dryga ut din toner är att du häller ut några droppar i dina händer och sedan klappar in den i huden. För vidare rådgivning är du varmt välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tina Verifierad kund 08/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Den här gillar jag verkligen. Tycker man ser frisk och lite dewy ut i hyn efteråt. Kommer definitivt köpa igen.

1 0
Teresa Verifierad kund 02/05/2019

Jättebra toner som ger massvis med fukt och förbereder huden för nästkommande produkter. Den här produkten kan jag inte vara utan!

1 0
Jenny Verifierad kund 27/04/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ålderstecken

Älskar denna toner och gillar verkligen att den kan användas på flera sätt. Brukar klappa in flera lager när jag känner mig torr. Eller dränka in några pads o ha under ögonen som en ögonmask, eller bara som en toner innan dag/kvällsrutin. Helt fantastisk!

1 0
Lina Verifierad kund 08/04/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Första gångerna kändes det som att den gav resultat men sedan gick det över. Jag har provat igen i perioder och var gång är det likadant. Däremot har den inte gett några allergiska reaktioner.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Detta är ett ansiktsvatten som har fokus på att boosta huden med massa fukt. Har men en fuktfattig hud kan man med fördel klappa in denna toner mer flera lager i ansiktet för att verkligen mätta huden med fukt. Du får gärna kontakta oss via chatt, mail eller telefon så guidar vid dig gärna vidare för att du ska uppnå önskade resultat. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Madde Verifierad kund 12/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud

Beställde denna under vintern när min hy blev sådär tråkigt ''vintertorr'', skön på huden men märker dock inte av någon förbättring på min hud under den månaden jag använt den.

0 0
Svar från

Elin P Skin therapist

Tack för din recension! En toner är ett första steg i hudvårdsrutinen och förbereder huden inför kommande. En komplett hudvårdsrutin är viktig för att få de resultat man önskar, vi hjälper dig gärna att se över din rutin för att få huden mer i balans vad gäller torrhet. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Kristin Verifierad kund 03/03/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudtextur Ålderstecken Blankhet

Ljuvlig toner som känns gelaktig och kall på huden när den appliceras. Upplever att huden blir fuktmättad, aningen plumpad och att stora porer minskar i omfång.

2 0
Mai Verifierad kund 27/02/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Älskar denna! Finns inget negatitv att säga alls. Fyllig, känns mer som en essence eller på gränsen till serum än en toner. Alltiett-produkt helt enkelt som jag använder antingen lager på lager eller när jag har bråttom som både toner och serum i ett.

1 0
Ana Verifierad kund 15/02/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Vad har man gjort innan man upptäckte den här??? En MÅSTE-produkt i min hylla. Älskar att den inte är rinnig som vatten, utan en aning ''oljigare'' så man slipper bomullspad och kan istället bara klappa in den med händerna. Hyn blir så återfuktad! Köper om och om igen, 10/10!

3 0
Erika Verifierad kund 13/02/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ålderstecken

Trots alla fantastiska recensioner denna toner fått så var jag ändå skeptisk, hur bra kan en produkt faktiskt vara..? Den var precis så bra som alla säger att den är, jag som är yttorr älskar den här, min hy blir lugn, återfuktad och slät och helt perfekt inför mina serum. Det enda jag ångrar är att jag inte hittat den tidigare. HELT UNDERBAR!

6 0
Johanna Verifierad kund 04/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Jag vill verkligen älska denna tonern, nästan allt med den är perfekt, den återfuktar min hy så bra och förbereder den bra för efterkommande steg. Men tyvärr så är min hy för känslig och blir röd av den. Kan gissa på att det är pga parfymer och att den oparfymerade verisionen fungerar bättre för mig.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Denna toner innehåller en hög halt hyaluronsyra som hjälper huden att binda fukt. Har man en känslig och torr hy kan huden till en början reagera med rodnad men denna rodnad bör inte hålla i sig och ska lägga sig snabbt efter applicering. När fuktnivåerna stärkts upp huden kommer då denna rodnad att avta helt. Återkom gärna till oss via mail om du önskar vidare guidning. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Vian Verifierad kund 26/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Ojämn hudton Finnar & plitor

Vad rekommenderar ni att man lägger för nattkräm eller serum efter denna?

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Detta är en toner som tillför mycket fukt till huden och appliceras med fördel efter rengöring. Ut efter hudtyp och hudtillstånd följer man sedan upp med eventuellt serum och creme. Återkom till oss på Kundrelationer, så hjälper vi dig gärna vidare med efterföljande steg, som passar just din hud. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Amanda Johansson Verifierad kund 17/12/2018
Ålder: Vill inte ange Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Blankhet

Helt underbar! Slätar ut hyn, man känner sig helt återfuktad. Oljig i konstisens men absolut inte på hyn, blir lite som en primer innan sminket också. Lägger på denna med hjälp av bomullspad.

2 0
Emmy Verifierad kund 16/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Acne

Helt fantastiska! Inne på min tredje flaska. Klarar mig inte utan denna. Perfekt mot yttorrhet!

3 0
Ulrika Verifierad kund 12/12/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton Ålderstecken

Bästa tonern jag testat! Både jag och mina döttrar (12 och 14 år) använder denna dagligen. Jag använder den ihop med rutin från Jan Marini och tjejerna med produkter från Paula's choice. Vi använder den som toner direkt efter rengörning. Vi tycker alla tre att den är helt fantasktisk!

8 0
Maria Verifierad kund 11/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken Blankhet

Jag använder denna både på morgonen och kvällen som en essens efter rengöring och toner men före olika serum och dag- eller nattkräm. Den är väldigt behaglig att klappa in i huden och den sugs upp omedelbart! Det känns som om huden genast börjar återfuktas och efter bara någon dag ser den friskare, klarare och jämnare ut. En fantastisk produkt!

1 0
Nathalie Verifierad kund 05/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud

Alltså WOW, detta är bara ett måste i min rutin! Har länge försökt hitta en produkt som gör min hud återfuktad även de kallaste vinteråren och nu har jag äntligen hittat den! En riktigt boost för alla er torrisar där ute! Produkten är även dryg så den räcker länge ?

1 0
Elin Verifierad kund 21/11/2018

Min vintertorra hud älskar den här! Går fint in i huden, lägger sig inte på ytan. När jag har gott om tid klappar jag gärna in en omgång till när den första har gått in i huden.

2 0
Gabriella Verifierad kund 13/11/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Min hy avskyr verkligen kylan, många produkter hjälper inte mot min torra hud. När jag fann detta ansiktsvatten så förstår jag att denna produkt kommer att alltid vara min bästa vän under kylperioden. Ett bra tips som jag själv brukar göra: Om du brukar ha smink, använd pads till första lager för att få bort all makeup ordentligt efter rengöringen. (Man kan ju ej ta bort den eventuella sista smuts som är kvar genom att ''klappa in'' med händer.) Men därefter klappar jag in med händerna med 1-2 lager eller det beror på hur torr jag är.

3 0
Alexandra Verifierad kund 13/11/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Finnar & plitor

En riktigt härlig produkt som är super nu inför vinter då jag blir lite extra torr. Rekommenderas ifall man vill ha en återfuktande produkt!

0 0
Moa Verifierad kund 20/10/2018
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Heeelt otrolig! Har använt sen i våras och min hy har verkligen lyst!

2 0
Linn Verifierad kund 30/08/2018
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud

Min absoluuuuta favorittoner! Den absolut bästa jag prövat i mitt liv till och med (: man märker verkligen hur resterande hudvårdsprodukter göttar sig och sjunker in i huden lättare efter bara något lager av denna, helt fantastiskt för mina superduper torra och fuktfattiga hud!

1 0
Michelle Verifierad kund 27/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Denna produkt har verkligen gjort skillnad för min hud som i åratal har varit yttorr och flagnig framför allt i pannan. Ingen peeling, toner eller fuktkräm har hjälpt - använt fetaste krämen jag hittat och fortfarande vaknat upp stram med flagor i pannan. Men redan efter första dagen med denna toner är problemet som bortblåst. Har använt den ett par månader nu kommer absolut att köpa ny när flaskan är tom. Extra plus för att vara dryg och luktar gott. Wow!

4 0
Alma Verifierad kund 16/07/2018

Så himla bra toner! Den ger så mycket fukt och lämnar huden plumpt med massa lyster. Min väldigt acnebenägna hud reagerar bra på denna och upplever att den har blivit bättre sedan jag började använda denna toner!

3 0
Nina Verifierad kund 24/06/2018

Finns ingen toner som den här, jag har provat lite olika men den här är den jag går tillbaka till. Är inne på min tredje flaska nu. Bra pris, bra innehåll, älskar den! Använder den både som ansiktsvatten och som essence eller för att bara klappa in i flera lager när jag känner att jag behöver extra fukt.

1 0
Annika Verifierad kund 13/06/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor Acne

Bäste tonern! Härlig konsistens, luktar gott och återfuktar rejält. Den känns väldigt snäll mot huden och passar min acnebenägna hy perfekt.

4 0
Alma Verifierad kund 04/06/2018

Fullkomligt älskar denna toner! Kör lager på lager när huden känns extra stram och torr och huden bara suger åt sig produkten. Har använt den i snart 2 veckor och ser verkligen resultat !! En ny favorit helt enkelt.

0 0
Helena Verifierad kund 20/05/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Finnar & plitor Blankhet

Oslagbar! Varit väldigt yttorr i åratal och denna toner tog bort det på två dagar. Använder morgon och kväll, 1-2 lager. Fuktar huden rejält inför serum och creme.

3 0
Sofie Verifierad kund 19/05/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Väldigt bra och ger huden maximal förutsättning för övriga produkter!

5 0
Les Verifierad kund 18/05/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Blankhet

Absolut den bästa tonern på K-beauty marknaden! Dryg, snabbabsorberande och gör sitt jobb till 100%.

2 0
Lotta Verifierad kund 16/05/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Åh vad jag tycker om denna! Längtar efter att få tvätta ansiktet, mycket pga den här tonern. Tycker att den luktar fantastiskt, rent på något sätt, och huden känns så mjuk och återfuktad efteråt.

3 0
Joanna Verifierad kund 19/04/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Underbar! Lugnande och återfuktande. Lite tjockare konsistens som absorberas snabbt. Min annars känsliga hud älskar denna toner.

5 0
Jeanette Dernebo Verifierad kund 18/04/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor

Ska verkligen ge denna en chans efter alla fina kommentarer , fick dessutom prov av denna och min hud dagen efter ???, så återfuktad , med lyster och lugn. Har problem med känslig hy och lätt rosacea så kommer att ta det lugnt.

2 0
M Verifierad kund 11/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud

Älskar den! Återfuktar och känns allmänt härlig på huden. Redan efter någon dag hade mina förstorade porer runt näsan minskat rejält, och eftersom denna va det enda nya i min hudvårdsrutin måste det bero på den. Den knep en given plats i badrumsskåpet direkt!

3 0
Rebecka Verifierad kund 09/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Finnar & plitor

Bästa tonern, lite tjockare vilket gör den enkel att klapp in i huden. Går in snabbt och huden känns återfuktad och härlig. En ny favorit som kommer få stanna i badrumsskåpet!

1 0
Elsa Verifierad kund 01/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudtextur

Älskar denna! Återfuktar och ger fantastisk lyster.

1 0
Caroline Verifierad kund 30/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Grym toner! Luktar gott och ger glow samt lämnar huden fresh och mjuk.

1 0
Malin Verifierad kund 30/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton

Behagligt aniktsvatten. Känns mer som en ansiktsvatten gel, jag som har reaktiv hy har alltid haft svårt att använda ansiktsvatten utan att bli röd eller stram, men detta återfuktar och plumpar huden som nåon tidigare skrivit. Man får även mer lyster i huden så fort produkten sjunkit in. Full pott!

6 0
Marika Verifierad kund 20/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Denna återfuktar mycket bra!

0 0
Punchy Verifierad kund 16/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Bästa toner!! Är snart slut på min tredje flaska, ger verkligen fukt på huden. Älskar alla produkter av Klairs

4 0
Sofia Verifierad kund 15/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer

Känns som att jag aldrig mer kommer vara yttorr efter denna toner! Fantastisk.

1 0
Helen Verifierad kund 14/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Bättre toner får man leta efter! Klappar in1-3 lager och huden känns mjuk, återfuktad, smidig och plumpad efteråt.

6 0
Cecilia Verifierad kund 13/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar

Bästa tonern jag använt!

3 0
Rebecca Norén Verifierad kund 13/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Helt fantastisk toner, härlig konsistens och man känner sig verkligen återfuktad efteråt. Jag kan verkligen rekommendera denna!

5 0
Natalie Verifierad kund 09/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Såååå bra! Har varit så himla yttor länge, men inte längre. Gillar den lite tjockare konsistensen. Verkligen värt att investera i!

1 0
Malin Verifierad kund 07/03/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Bästa tonern-jajamen! återfuktar suveränt,klappar in ett till två lager-inne på andra flaskan,den tredje väntar i badrumsskåpet..den enda tonern som är någorlunda jämförbar är BPs toner för torr hy tycker jag,men denna är faktiskt ännu bättre. Helt underbar!

9 0
Nathalie Verifierad kund 03/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Är inne på min andra flaska nu, helt klart den bästa tonern jag någonsin använt! Ger en extra fultboost och är ännu härligare om man klappar in den i flera lager. Ääälskar!

9 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Supple Preparation Facial Toner med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.