ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
Hyla Verifierad kund 02/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Den återfuktar och stärker huden väldigt bra! Man får ett fint glow utan att känna sig kladdig, jag får heller inga utbrott eller oönskade reaktioner i hyn av denna. Lyxig konsistens. Tyvärr kommer jag aldrig köpa den igen eftersom den har en fruktansvärd doft (jag är inte känslig mot dofter, men klarar inte av den här doften alls) Doften försvinner inte efter en stund, utan hänger i under hela tiden. Jag får huvudvärk och blir illamående av doften. Synd.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att du inte trivdes med doften på denna oljan. Den har många naturliga oljor från b.la broccoli, rosmarin och apelsin (för att nämna några) som tillsammans utgör doften i oljan. Hur man upplever dofter är väldigt individuellt men önskar du guidning kring en ny olja är du alltid välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Superfood Facial Oil med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.