ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Malin Verifierad kund 07/03/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

För några år sedan fick jag plötsligt någon typ av hormonell acne-enstaka bölder som som lämnade fula ärr även om jag inte klämde. Provade allt men fick panik då inget hjälpte. SC tipsade då om denna,och inom 2 veckor var bölderna borta! Magi! Efter ett par månader syntes knappt ärren heller och jag var alldeles häpen över resultatet :-) Använde den slaviskt varje natt i ett år och ärren försvann helt. Nu har jag den då och då,acnen har inte kommit tillbaka alls,skymtar en plita använder jag direkt denna ett par dagar och plitan är borta. Trots att jag har känslig hud behövde jag inte ens vänja in produkten,och en tub finns alltid hemma. Den stärkte också min hud så pass att jag sen lång tid tillbaka kan vara mera äventyrlig när det gäller att prova nya godsaker för huden,dock är Supertrean min pålitlige lille kompis som jag varmt rekommenderar.

26 0
Maria Verifierad kund 08/04/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken Finnar & plitor

Oslagbar hjälte till natten. Lugnar och återfuktar samtidigt som finnar och plitor magiskt minskar eller försvinner helt. När jag får skov med hormonell acne använder jag även på problemområden dagtid vilket också fungerar bra och ger resultat. Jag har provat många olika krämer under åren för att både få fukt med minskade linjer utan utbrott av hormonell acne. Kombinationen av återfuktning och att den jobbar på plitor är fantastisk, denna återkommer jag alltid till!

0 0
Hanna Verifierad kund 22/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Blankhet

Magisk produkt! Har periodvis haft dålig hy sedan tonåren. Efter graviditet nr 2 blossade det upp igen. Försökte behandla med ett annat retinolserum vilket bara förvärrade mina problem, vita och svarta pormaskar och ömmande finnar över i princip hela ansiktet. Köpte denna produkt på vinst och förlust efter att ha läst recensionerna, och wow säger jag bar! Den första produkt där jag synbart ser skillnad efter bara en natts användning. Den lugnar det röda, dämpar och förminskar finnarna och läker ärren. Har inte ens använt den i en veckas tid än men den har verkligen redan gjort stor skillnad på min hud. Märker att den får bäst effekt om den får jobba ensam men då jag är yttorr låter jag den ibland sjunka in och tar därefter nattkräm. Kan varmt rekommendera!

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Super3 Booster med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.