ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
Malin Verifierad kund 07/03/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

För några år sedan fick jag plötsligt någon typ av hormonell acne-enstaka bölder som som lämnade fula ärr även om jag inte klämde. Provade allt men fick panik då inget hjälpte. SC tipsade då om denna,och inom 2 veckor var bölderna borta! Magi! Efter ett par månader syntes knappt ärren heller och jag var alldeles häpen över resultatet :-) Använde den slaviskt varje natt i ett år och ärren försvann helt. Nu har jag den då och då,acnen har inte kommit tillbaka alls,skymtar en plita använder jag direkt denna ett par dagar och plitan är borta. Trots att jag har känslig hud behövde jag inte ens vänja in produkten,och en tub finns alltid hemma. Den stärkte också min hud så pass att jag sen lång tid tillbaka kan vara mera äventyrlig när det gäller att prova nya godsaker för huden,dock är Supertrean min pålitlige lille kompis som jag varmt rekommenderar.

21 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Super3 Booster med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.