ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Emma Verifierad kund 11/07/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken Finnar & plitor Blankhet

Det är mitt första retinolserum, och jag har vid det här laget använt det i lite mer än fyra månader. Först en gång i veckan, för att gradvis komma upp till varannan natt som jag nu försöker öka på ytterligare. Värt att nämna är också att jag är 32 år, och har hunnit få lite fina linjer, men inte fruktansvärt många. Så ett okej utgångsläge, ändå. Jag har även gjort så att jag använt produkten över serum, tex. Vespera och under nattkräm. Min hy är ganska tålig, sällan den reagerar på något. Men första gångerna så pirrade det trots allt lite och jag blev lite rödflammig om kinderna - vilket jag mest såg som positivt och ett tecken på att de aktiva ingredienserna fungerar. Det fick mig även att fasa in det extra långsamt och jag har inga problem med irritation efter det. Inte heller ''fäller'' huden direkt, som jag förstår ofta händer med retinolprodukter. Kanske att hyn blivit lite torrare, men det är snarare som att den är ''törstig'' och dricker upp serum och krämer mer än annars. Blankheten som annars kunnat uppstå på dagen har minskat, huden ser klarare och faktiskt lite fastare ut. Kommer absolut att köpa igen när den tar slut!

27 0
Sofia Verifierad kund 03/04/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud

Supereffektiv vitamin A som jag älskar och är inne på mitt andra bruk! Pausade ett tag då jag var gravid & ammade men nu är jag tillbaka igen! Märker slätare hy. Använder den 3 gånger i veckan då jag har känslig hy (kan flagna om jag använder den dagligen) med nattkräm ovanpå för att vara återfuktad på morgonen. Var noga med att använda spf minst 30 på morgonen annars finns det risk att få pigmentfläckar med tanke på retinol!

1 0
Pamela Verifierad kund 01/03/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton Ålderstecken

Helt ok, märkte ingen större skillnad efter två veckors användning. Kommer förmodligen inte att köpa igen..

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack frö din recension! Super Retinol Concentrate är ett serum med retinol som hjälper till att stärka hudens kollagen för att ge en fylligare och jämnare hy. Det är viktigt att man har tålamod då det kan ta tid för kollagenet att stärkas. Det kan ta mellan 2- 8 veckor för huden att vänja sig vid en ny produkt sedan kan det ta upp till 6 månader innan man ser ett slutgiltigt resultat. Jag skulle rekommendera att du ger serumet mer tid. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Angelica Verifierad kund 30/06/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Ålderstecken

Älskar den här och min hud klarar av den utan irritation. Ser resultat snabbt men måste användas regelbundet. AHA ska gärna användas ihop för bästa resultat men går det lika bra med PHA syror?

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du fått så fina resultat. Det går absolut även bra att kombinera Super Retinol Concentrate med PHA-syra. Det är en bra kombination till en hud som är känslig. Önskar du vidare rådgivning är du alltid välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Teresa Verifierad kund 02/05/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton

För mig har det här varit en game changer. Jag har ärftliga mörka ringar under ögonen. Jag har alltid behövt ha massa smink för att täcka över detta. Inget har hjälpt förrän jag testade den här produkten. I början blev jag torr, flagade och blev röd. Efter en tids invänjning märktes en stor skillnad på huden. De mörka ringarna har halverats i styrka efter några månaders användning. Jag har använt produkten varannan kväll. Jag har adderat fuktserum för att inte torka ut huden än mer. Jag kommer absolut fortsätta med denna kräm för att se hur mycket bättre min hud kan bli.

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Super Retinol Concentrate med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.