ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Emma Verifierad kund 11/07/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken Finnar & plitor Blankhet

Det är mitt första retinolserum, och jag har vid det här laget använt det i lite mer än fyra månader. Först en gång i veckan, för att gradvis komma upp till varannan natt som jag nu försöker öka på ytterligare. Värt att nämna är också att jag är 32 år, och har hunnit få lite fina linjer, men inte fruktansvärt många. Så ett okej utgångsläge, ändå. Jag har även gjort så att jag använt produkten över serum, tex. Vespera och under nattkräm. Min hy är ganska tålig, sällan den reagerar på något. Men första gångerna så pirrade det trots allt lite och jag blev lite rödflammig om kinderna - vilket jag mest såg som positivt och ett tecken på att de aktiva ingredienserna fungerar. Det fick mig även att fasa in det extra långsamt och jag har inga problem med irritation efter det. Inte heller ''fäller'' huden direkt, som jag förstår ofta händer med retinolprodukter. Kanske att hyn blivit lite torrare, men det är snarare som att den är ''törstig'' och dricker upp serum och krämer mer än annars. Blankheten som annars kunnat uppstå på dagen har minskat, huden ser klarare och faktiskt lite fastare ut. Kommer absolut att köpa igen när den tar slut!

25 0
Elin Verifierad kund 15/09/2019

Förr använde jag endast Exuviance seriens produkter däribland detta A vit serum. Har under tiden provat andra men har en tendens att återkomma till denna. Den är dryg och räcker länge. Använder på kvällen och har upplevt att den lugnar ner huden och hjälper även mot nya pigmenteringar. Ansiktet känns plumpigt på morgonen.

0 0
Angelica Verifierad kund 30/06/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Ålderstecken

Älskar den här och min hud klarar av den utan irritation. Ser resultat snabbt men måste användas regelbundet. AHA ska gärna användas ihop för bästa resultat men går det lika bra med PHA syror?

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du fått så fina resultat. Det går absolut även bra att kombinera Super Retinol Concentrate med PHA-syra. Det är en bra kombination till en hud som är känslig. Önskar du vidare rådgivning är du alltid välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Teresa Verifierad kund 02/05/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton

För mig har det här varit en game changer. Jag har ärftliga mörka ringar under ögonen. Jag har alltid behövt ha massa smink för att täcka över detta. Inget har hjälpt förrän jag testade den här produkten. I början blev jag torr, flagade och blev röd. Efter en tids invänjning märktes en stor skillnad på huden. De mörka ringarna har halverats i styrka efter några månaders användning. Jag har använt produkten varannan kväll. Jag har adderat fuktserum för att inte torka ut huden än mer. Jag kommer absolut fortsätta med denna kräm för att se hur mycket bättre min hud kan bli.

1 0
Matilda Verifierad kund 10/12/2018

Har tidigare haft svår akne, började äta Roaccutan och i samband med det bytte jag ut hela min hudvårdsserie mot produkter från Exuviance. Ända sedan dess har min hy varit fullkomligt flawless och jag får ofta komplimanger för att jag har så frisk hy! Älskar ALLT från Exuviance! För cirka ett halvår sedan började jag använda Clarins och Origins istället, då jag hade använt Exuviance väldigt, väldigt länge och blev liksom sugen på att testa något nytt. Big mistake! Aknen kom tillbaka som ett brev på posten och blommade verkligen ut med stora bölder. Återgick då till min gamla vanliga rutin med enbart Exuviance, aknen försvann och nu är min hy lika flawless och frisk igen! Av aknen ses inte ett endaste spår! Började använda detta serum för ca. 1,5 år sedan och fullkomligt älskar det! Jämnar ut hudtonen, plumpar och trollar bort de små begynnande ålderstecken jag börjat få, såsom två små bekymmersrynkor mellan ögonbrynen. Gör även min hud otroligt mjuk och spänstig, och jag upplever även att mina övriga serum och krämer ''slurpas'' upp bättre av huden i.o.m. att jag använder detta serum. Använder varannan till var tredje kväll, efter Vespera-serumet och innan ansiktolja och Evening Restorative Complex. En helt fantastisk kombination för mig! Vaknar helt flawless och fräsch. Plus för en smidig pump-förpackning!

18 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Super Retinol Concentrat med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.