ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (34)
Jessica Verifierad kund 20/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor

Efter första natten med denna mask kändes min hud otroligt återfuktad och det höll sig hela dagen. Kommer definitivt använda denna produkt som en del av min kvällsrutin- älskar den redan!

10 0
Linda Verifierad kund 18/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Min första känsla är att den funkar inte för min hy, den gör ingenting alternativt den gör mig ännu torrare hur nu det är möjligt. Grundtanken var att använda denna under natten då jag är en riktig torris. Vid applicering ser (ser, inte känns) huden återfuktat ut men efter natten är jag torr igen och under dagen är jag torrare än vanligt trots min vanliga rutin som funkar någorlunda bra annars. Den är parfymfri men har en konstig doft, luktar inte gott. Hade masken varit bra för min hud hade jag ändå inte köpt om den för att den luktar hemskt. Tyvärr.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Super Hydrate Overnight Mask har fokus på att lugna huden samt tillföra fukt. En perfekt mask till den som är i behov av mycket fukt. Har man en torr hud som hudtyp är man i behov av både fukt och lipider och det kan då vara bra att använda ett näringsgivande serum under, tex Moisture Renewal Oil Booster. Paula's Choice har annars sin Skin Recovery Hydrating Treatment mask som har en rikare konsistens och tillför mer näring till huden. Vi finns här för att guida dig så tveka inte att kontakta oss via chatt, mail eller telefon om du har några frågor. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Emma Verifierad kund 12/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Känslig hud Finnar & plitor

Härlig och återfuktande mask, huden blir babymjuk efteråt! Rekommenderas!

1 0
Jessica Verifierad kund 11/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor Acne

Lider av hormonell acne och den här masken lugnar ner mina utbrott. Är även fet i T-zon och kan lätt bli torr runt kinderna och käken. Masken underlättar båda mina problem! Älskar konsistensen, liknar gelé. Luktar inte mycket, ger en kall känsla på ansiktet och torkar in bra (inget kladd i sängen!). Vaknar alltid upp len och återfuktad. Huden blir stabil. Rekommenderar!

1 0
Lisa Verifierad kund 10/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken Finnar & plitor

Wow! Vilken mask! Lämnade den att verka över natten och min hud var helt fantastisk på morgonen. Mjuk, smidig och så fin lyster. Mitt torra fnas kring näsan var spårlöst borta. Så prisvärd!

1 0
Louise Deutgen Verifierad kund 01/11/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Kund sedan många år tillbaka men första gången jag skriver en recension. Denna produkt måste jag bara hylla, en heeelt fantastisk sovmask som lugnar huden och gör att jag vaknar och känner mig fräsch trots att huden var i obalans kvällen innan. Magisk är ordet! Rekommenderas verkligen!! Hoppas ni fortsätter samarbetet med PC och utvecklar en dagkräm med dessa ingredienser, min hy älskar denna!!

1 0
Amanda Verifierad kund 01/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Den här fungerade tyvärr inte alls för mig. Tycker den har en härlig konsistens och känsla, men efter användande stramar huden en hel del och känns allmänt missnöjd och obalanserad. Har testat alla möjliga sätt, tunt/tjockt lager, serum/inte serum under osv, men det är bara att konstatera att den inte är bra för mitt fejs..

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att Super Hydrate Overnight Mask inte uppfyllt dina förväntningar. Super Hydrate Overnight Mask är ett utmärkt val för en yttorr hy men har man dock en väldigt torr hud och är i behov av mer näring så är Skin Recovery Hydrating Treatment Mask ett fint alternativ då den är rikare och tillför mer näring till huden. För vidare rådgivning är du alltid välkommen att kontakta oss. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Katarina Verifierad kund 28/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Ger ett väldigt fint resultat efter en natt med denna. Mkt len hud som känns återfuktad. Dock gillar jag inte texturen då den är väldigt rinning. Nästan lite svår att lägga på för att den ''rinner iväg''. Jag kommer inte köpa denna igen utan kör vidare på deras röda klassiker som har en textur jag gillar bättre. Dessutom är den något billigare!

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vad roligt att höra att masken givit dig så fint resultat redan vid första användningen. Denna masken har mer fokus på att återfukta huden och därav har den en lättare konsistens, prefekt till en hud som är i behov av mycket fukt. Skin Recovery Hydrating Treatment Mask ( den röda) tillför mer näring till huden och är därav mer fyllig i sin konsistens, perfekt till en hud som är väldigt torr och i behov av extra näring. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Jenny Verifierad kund 26/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudtextur Ålderstecken

Nja. Det är en helt okej mask men för en torr atopiker ger den inte tillräckligt med fukt. Märker ingen wow eller glow känsla efter en natt med masken. Köpte en liten tub för att prova. Har använt den över mitt serum från exuviance på kvällen. För mer blandad hudtyp eller hud med acne kan jag tänka mig att den passar bättre. Ska ge den en chans till sommaren igen. Nu på hösten måste jag fuktbomba.

1 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Super Hydrate Overnight Mask är utmärkt för en yttorr hy och för bäst effekt ska du gärna applicera ett rikligt lager av masken och med fördel gärna med ett fuktserum under för att få en extra boost. Men har man dock en väldigt torr hud så är huden i behov av mer näring, då är "Skin Recovery Hydrating Treatment Mask" ett fint alternativ då den är rikare och tillför mer näring till huden. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Theresa Bengtsson Verifierad kund 25/10/2019

Skön nattmask, känner dock inte jättestor effekt på morgonen. Den har en skum typ algdoft som doftkänsliga personer (läs partner) kan reagera negativt på. Använder den efter behandling med Dermalogica rapid reveal peel och då känns den lugnande och fuktgivande.

1 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! För bäst effekt använd gärna ett fukt serum under för att få en extra fuktboost. Masken går även att använda i en kur flera dagar på raken för att boosta huden med extra fukt. Produkten doftar det som den innehåller och innehållet finns bara där i ett syfte att ge ett visst resultat på huden. Parfymer tillsätts inte, den doften man upplever brukar oftast avta efter en liten stund. För vidare rådgivning är du alltid välkommen att kontakta oss. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Linn Verifierad kund 21/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor

Alltså okej, jag har under alla år bråkat med finnar och plitor (dvs kunnat vakna upp med små som stora nästan VARJE morgon) men sen jag började använda den här så känns min hud mer... stabil? Nu kan det komma någon ibland, alltså inte alls lika ofta. Verkligen en produkt som gör det som den lovar. Jag älskar den!

1 0
Ella Verifierad kund 19/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne

Var lite skeptisk innan jag köpte den men ville självklart ge den en chans, då jag annars kör mest PC. Nu är den min bästa vän! Använder masken som enda produkt på kvällen & vaknar upp med en slät, plumpad & återfuktad hud. Även mina djupa hormonella finnar har lugnat ned sig rejält under natten! Kommer aldrig anv något annat till kvällen igen. Går supersnabbt att applicera ett tunnt (ja det räcker!) lager på kvällen när man är trött & bara vill sova, och man vaknar upp med så fint resultat!

0 0
Johanna Carlsson Verifierad kund 18/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Acne

Över mina förväntningar då masker inte brukar ge mig nåt direkt genast resultat - men smörjer denna efter serum och ibland efter min nattkräm. den torkar in snabbt och man blir inte kladdig! På morgonen är huden återfuktad och lugn, eventuella finnar har lugnat sig. Så nöjd!

0 0
Annika Verifierad kund 13/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud

Prövat denna mask vid tre tillfällen nu, och varje gång har jag haft en dålig reaktion. Huden bränner efter påföring och flammar upp rejält där jag applicerat masken. Efter en 30 min lägger sig reaktionen, men det lär knappast vara särskilt gynnsamt för huden att respondera så. Jag har något känslig hy med brukar tåla det mesta, och vad jag förstår ska denna produkt vara för just känslig hy. Vad gäller positiva effekter har jag inte märkt mycket av dem, även om jag låtit masken varit på hela natten.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Super Hydrate Overnight Mask är en lugnande och reparerande mask men det kan tyvärr finns något i produkten som just din hud inte tål, därav denna reaktion och så ska det inte behöva vara. Hör av dig till oss så hjälper vi dig vidare. Vi finns tillgängliga för rådgivning via chatt, mail och telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Malin Verifierad kund 12/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud

Fantastisk mask! Jag har väldigt känslig hud och perioral dermatit, så är alltid lite läskigt att prova nytt då huden kan reagera hur som helst. Har nu använt masken två gånger, och WOW vilket resultat! Återfuktar deluxe och gav ett härligt glow. Funkar perfekt på min känsliga hud, och lugnade klådan och rödheten rejält! Masken får helt klart en permanent plats på badrumshyllan.

1 0
Astrid Verifierad kund 12/10/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Motsvarade tyvärr inte alls förväntningarna, kladdig och huden känns inte alls återfuktad. Fortsätter istället att använda min favorit: Hydrating Treatment Mask från PC - för underverk för min torra hud och till ett otroligt bra pris.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att Super Hydrate Overnight Mask inte uppfyllt dina förväntningar. Super Hydrate Overnight Mask är ett utmärkt val för en yttorr hy men precis som du skriver så en till torr-/mycket torrhy är Hydrating Treatment Mask från PC det bästa valet då den innehåller mer näring. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

L Verifierad kund 11/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Den bästa masken jag testat! Hade väldigt röd, torr och irriterad hud. Efter två nätter med denna har huden lugnat ner sig rejält och är inte alls lika irriterad/röd längre. Vilken mirakelkur!

1 0
Martina Verifierad kund 08/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Hade höga förhoppningar om denna mask då jag läst så mycket gott om den men tyvärr motsvarar den absolut inte förväntningarna. Den gör ingen märkbar skillnad i återfuktning och dessutom rullar den sig på huden. Har provat att ha både tunna och tjocka lager, med och utan serum men nej, gjorde tyvärr inget mer än att söla mer min kudde.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att Super Hydrate Overnight Mask inte uppfyllt dina förväntningar. Detta är en lugnande, reparerande och återfuktande mask som reducerar rodnader och minskar fuktförlust. Applicera med fördel masken en tid innan du ska sova så den sjunker in ordentlig innan du går och lägger dig, på så sätt kommer den inte upplevas kladdig mot kudden. Det går även att använda masken som en klassisk mask, applicera ett rikligt lager och låt verka 15-20 min och skölj sedan av. Masken går även att använda i en kur flera dagar på raken för att boosta huden med extra fukt. För vidare rådgivning är du alltid välkommen att kontakta oss. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Frida Verifierad kund 01/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Otrolig ansiktsmask!! Har sovit med masken i sammanlagt 4 nätter och jag säger bara wow. Min torra och känsliga hud älskar den. Vaknar upp med ett underbart glow och huden känns riktigt återfuktad!

1 0
Cornelia Verifierad kund 01/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor Acne

Tänkte använda mig av denna som en intensivkur under några nätter, men har använt den varje natt sen jag köpte den, så nöjd! Har problem med acne, röda ärr från acne, yttorrhet och känslig hy. Den här masken har hjälpt mot samtliga av mina problem. Märker tydligt på morgonen att den lugnat ner huden under natten och återfuktat. Foundation sitter bättre, och jag är inte alls lika yttorr, både acne + ärr börjar försvinna mer och mer. Kommer aldrig sluta köpa denna, ÄLSKAR!

2 0
Veronica Verifierad kund 01/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor Acne Blankhet

Hände ingenting för min hud tyvärr. Varken kändes återfuktad eller spänstigare. Var som en vanlig dagkräm utan wow faktorn.

1 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att ansiktsmasken inte uppfyllt dina förväntningar. För bäst effekt applicera gärna ett rikligt lager av masken och gärna att du även använder ett fukt serum under för att få en extra boost. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Kristin Verifierad kund 30/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Använde masken några timmar på förmiddagen. Har sen tittat mig i spegeln många ggr idag. Huden är inte bara plumpad utan... spänstig och lugn? Slät och fin lyster. Har bra produkter i min ordinarie rutin men denna mask är något extraordinärt bra! ????

2 0
ANN Verifierad kund 30/09/2019

Har nu provat masken över två nätter och tycker verkligen om den. På morgonen känns huden återfuktad (dock lite stram, vilket är en konstig kombo). Jag har inte använt någon ansiktskräm innan masken (då jag inte trodde det skulle behövas), jag har lagt på den direkt efter mina två kvällsserum (niacinamide och hyaluronic acid eller peptides). Masken peelar lite över natten, vilket säkert beror på att jag varit väldigt generös med produkten på ansiktet. Tycker om att den innehåller en hel del antioxidanter för att bekämpa fria radikaler under nattens gång. Rekommenderar produkten!

0 0
Sussie Verifierad kund 27/09/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken

Älskar denna. Så återfuktande och svalkande skön. Använder den som nattmask varvar med PC SKIN RECOVERY HYDRATING TREATMENT MASK och Klairs FRESHLY JUICED VITAMIN E MASK istället för nattcreme. En super bra kombo.Enda jag nu kommer att tillsätta till min kvällsrutin är ett serum med C vitamin.Känner stor skillnad under hela dagen sedan så återfuktande.

2 0
Elin Verifierad kund 25/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar

Tycker mycket om den här - vaknar med väldigt återfuktad och nöjd hud efter att ha sovit med den. Jag upplever den dock som kladdig, så skulle nog rekommendera att man smörjer in den i alla fall en halvtimme innan sänggåendet, och inte direkt innan för att slippa den klibbiga känslan mot kudden. Otroligt härlig konstistens!

0 0
Sabina Verifierad kund 25/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Pormaskar Känslig hud Ojämn hudtextur

Den lugnar och känns superskön, men jag måste alltid följa upp med en fetare nattmask för att det ska vara tillräckligt för att återfukta min hud. Jag har torr och känslig hy. Den hjälper mot känsligheten genom att lugna och svalka! Men torr hy behöver olja också, då räcker inte denna till. Dock perfekt för yttorr hy som behöver fukt, och inte olja. Lär spara den till varmare temperaturer igen och använda den då.

1 0
Marielle Verifierad kund 25/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Blankhet

Efter första natten med denna produkt så är mitt ansikte helt magiskt* Jag kan liksom inte sätta ord på hur förtrollande denna masken redan är och kommer att vara <3 Bästa som hänt i mitt LIV!! Tack SKINCITY <3<3

0 0
Cecilia Westerberg Verifierad kund 24/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar

Använt denna mask över natten i ett par dagar, efter första natten var min yttorrhet jag brukar har på näsan helt puts väck! Den är skön att smörja ansiktet med, kladdar inte av sig utan torkar in utan att bli stram på ett sett som andra masker kan bli. Kommer förmodligen fortsätta sova med denna under hela hösten och vintern!

0 0
Felicia Verifierad kund 24/09/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Finnar & plitor Blankhet

Den här krämen är en av de sämsta jag har provat tyvärr. Huden stramar och jag såg torrhetslinjer dagen efter. Samma sak även för några vänner till mig... Använd istället Hydrating Treatment Mask från PC - grym!

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att Super Hydrate Overnight Mask inte uppfyllt dina förväntningar. För bäst effekt ska du gärna applicera ett rikligt lager av masken och att du med fördel använder ett serum under för att få en extra boost. Har man dock en väldigt torr hud och är i behov av mer näring är Skin Recovery Hydrating Treatment Mask ett fint alternativ då den är rikare och tillför mer näring. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Joline Verifierad kund 24/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Min känsliga och för tillfället lite kliande hy älskar den. Har kört den som en kur nu några nätter och herregud vilken lyster. Vaknar upp med en lugn återfuktad och silkeslen hy. Gillar också att den ''torkar'' snabbt på huden vilket gör att den inte kladdar när den är på. Hade dock önskat att locket var en sånt man bara öppnar och trycker ut, inte ett skruvlock.

3 0
IG Verifierad kund 24/09/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ålderstecken

Ljuvlig mask! Lätt, silkig och diskret - inget kladd på kudden - och ändå galet effektiv. Vaknar med en slät och lugn hud som känns återfuktad på djupet. Det här är en nattmask som jag kommer att vilja använda i min rutin varenda kväll!

1 0
Mm Verifierad kund 24/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken

Använt masken i fem dagar nu och är mer än nöjd. Den är gelig, dryg, lätt att applicera, glider på. På mig bränner den till precis när jag tar på den men det försvinner på minuten. Har den på någon typ av serum (varierar mellan niacinamide, retinol och c-vitamin). På morgonen är huden lugn, jämn i tonen och återfuktad. Är väldigt nöjd hittills!

2 0
Lena Verifierad kund 23/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ålderstecken

Köpte den lilla tuben för att prova. Fick hem den idag och hade på mig den i ca 2 timmar förut. Mitt första intryck är wow vilken härlig mask. Huden blev klar och fin och jag bara längtar tills imorgon för då ska jag ha den på över natten!

0 0
Susanna Verifierad kund 22/09/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken

Helt underbar, det är inte många produkter som jag får wow känsla första gången jag provar. Vaknade upp i morse och såg ut som jag redan hade gjort morgonrutinen. Annars har jag lite påsar under ögonen och huden känns lite stram men inte morse. Hittills klart den bästa nattmasken som jag provat.

5 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Super Hydrate Overnight Mask med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.