ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (24)
Sofie Verifierad kund 09/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Ojämn hudtextur Ålderstecken

Den bästa ögonkrämen jag använt. Jag hade egentligen inte särskilt mycket rynkor vid ögonen men nästan alla har försvunnit. Jag är inne på min andra förpackning, den är verkligen dryg. Jag kommer troligtvis aldrig byta. Att det sticker lite känns bra då jag vet att den verkligen ?arbetar?.

15 0
Linda Verifierad kund 18/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken Finnar & plitor

Denna har säkert minskat mina rynkor men är tyvärr för stark för mig.

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Super Eye Serum är en aktiv ögoncreme, och den kan bli för aktiv att använda dagligen. Det man kan göra är att komplettera denna med Verso Eye Cream. Applicera Super Eye Serum några kvällar i veckan och Verso Eye Cream övriga tillfällen. Återkom till oss via mail, chatt eller telefon om du har vidare funderingar. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Emmy Verifierad kund 13/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ålderstecken

Helt fantastiskt! Gett synbart färre linjer kring ögonen för mig. Återfuktar bra, doftar milt och gott och är superdryg! Jag behövde ingen invänjningsperiod med den trots att jag inte använt retinol tidigare. Kan verkligen rekommendera!

0 0
Linnea Hambe Verifierad kund 05/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Den absolut bästa ögonkräm jag använt. Den stramar verkligen upp och känns effektiv (''bränner'' ibland lite den första minuten) men har aldrig påverkat min annars lite känsliga hud. Löp och köp!

0 0
K Verifierad kund 27/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton

Fick denna som prov två gånger och är nog den bästa ögoncremen jag provat. Resultaten är snabba och synliga. Köpte nyligen full storlek. Trots att priset är saftigt är den värd det. Dryg men framförallt så fungerar den.

0 0
Marielle Verifierad kund 20/05/2019

Läste tidigare recensioner gällande att ''fasa'' in detta ögonserum så det har jag verkligen gjort. Haft min ordinarie ögoncreme under och inte använda serumet varje dag. Vilken effekt!!! Jag är såå nöjd , ser stor skillnad på alla fina linjer under ögonen och att den sen är så otroligt dryg dessutom - wow. Nu efter ca 3-4 veckor har jag börjat använda den utan min vanliga ögoncreme. Älsk???

0 0
Jenny Verifierad kund 27/04/2019

Är inne på min andra fpn nu och jag gillar den skarpt. Man känner direkt att den gör nåt med huden och resultatet är superbra. Rekommenderas!

1 0
Johanna Verifierad kund 02/04/2019

Köpte den pga bra omdömen men den är en stor besvikelse. Mina linjer under ögonen är ännu.mer framträdande nu, jag känner mig torr och ful. Förstår inte varför den inte funkar på mig. :-(

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Detta är ett kraftfull ögonserum med retinol som man måste vänja in långsamt. Börja med serumet en gång var tredje dag första veckan och se hur det känns, känns det bra kan du sedan successivt öka upp användningen. Har man torr hud kring ögonen är det även bra att följa upp med en separat ögoncreme över serumet för att motverka ytterligare torrhet, förslagsvis Versos Eye Cream. För vidare rådgivning är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, chatt eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Madeleine Verifierad kund 15/03/2019

Fick detta serum som produktprov en gång och fastande direkt. Jag upplever att huden under ögonen stramas upp och att många fina linjer fylls ut. Använder dagligen och rekommenderar till alla!

2 0
Sofie Verifierad kund 11/01/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Jag har bara använt serumet i en dryga månad men huden har blivit mer uppstramad och de små linjerna har försvunnit. Jag upplever även att de mörka ringarna har blivit ljusare. Stora förhoppningar på denna efter några månaders användande. Det svider och sticker ganska mycket och precis som någon tidigare skrev så pumpar den ut ganska mycket. Serumet ärväldigt drygt så jag förväntar mig att den räcker ett tag.

1 0
Johanna Verifierad kund 07/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Ojämn hudton

Lätt formula, god diskret doft, mycket dryg. Ett bra ögonserum! Invänjningstiden för mig var ca 3 veckor, började använda serumet varannan dag, men fick trappa ner till var tredje eftersom huden blev torr och röd. Jag började applicera ett fuktserum ovanpå och kunde därefter använda serumet varannan dag igen, för att sedan använda det varje dag. Huden runt ögonen har blivit mer plumpad, små rynkor är mindre synliga, dock upplever jag inte att serumet gjort någon större skillnad på de de mörka partierna under ögonen. Sticker lite vid applicering. Så ett gott tålamod och extra fukt (åtminstone vintertid) rekommenderas! Och som redan nämnt i andras kommentarer, 1/3-pump räcker.

2 0
Charlotta Verifierad kund 06/01/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton Finnar & plitor

Riktigt bra ögonkrämen. Jag ser skillnad när jag använder den. Jag använder den nattetid och en annan med mer fukt dagtid. Prisvärd med tanke på den stora förpackningen.

1 0
Christine youssef Verifierad kund 29/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudtextur Acne

Tyvär var serumet inte så bra för mig. Den torkade ut huden runt ögonen och gjorde att det blev känsligt och irriterat. Just nu kan jag inte använde något underögonen, allt börjar bränna.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det är viktigt att man är försiktig och vänjer in detta serum långsamt i början. Super Eye Serum innehåller retinol som är en kraftfull ingrediens och som man behöver vänja in. Första veckan rekommenderar vi att du använder detta serum en gång var tredje dag, känns detta man kan du sedan successivt öka upp användningen. Använd endast serumet så ofta det känns bra för din hud. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Caroline Verifierad kund 20/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken

Jag köpte produkten för att förebygga fina linjer kring ögonen. Tyvärr så blir jag bara torr och får svarta påsar - något jag inte haft tidigare. Lite besviken på produkten och att den inte passar min hud.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att Super Eye Serum inte känts bra för dig. Detta är en väldigt kraftfull produkt som du behöver vänja in långsamt. Börja använda den en gång var tredje dag första veckan och se hur det känns, känns det bra kan du sedan successivt öka upp användningen.Det kan även vara bra att följa upp med en återfuktande ögoncreme ovanpå detta serum för att bibehålla fukten i huden. Återkom gärna till oss via chatt, mail eller telefon så hjälper vi dig gärna vidare med din hudvårdsrutin. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Märta Verifierad kund 17/12/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Ålderstecken Blankhet

Tyvärr sved denna något fruktansvärt när jag använde första gången, så till den milda grad att jag inte hade ens min vanliga ögonkräm på flera dagar. Svedan uppstod på ögonlocken, jag tyckte också att huden under ögonen blev torr. Besviken eftersom Versos hudkräm är bra och hade höga förväntningar. Ska ge serumet en chans till när ruschen lagt sig.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för ditt recension! Versos Super Eye Serum är ett väldigt kraftfullt serum med retinol som det är viktigt att man vänjer in långsamt. Har man en känslighet i huden och även är torr kan denna svida något på detta området. Ett tips är att grunda med massa fukt och näring innan du testar serumet igen. Börja långsamt och använd endast 1-2 gånger första veckan och se hur det känns. Tveka aldrig att kontakta oss för rådgivning vi chatt, mail eller telefon, vi finns här för dig. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

My Verifierad kund 26/11/2018
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Blankhet

Så nöjd med denna ögonkräm! Helt klart värd priset. Dryg som bara den, haft min i över 6 månader. Ett litet pump räcker långt. Har ibland använt överskottet i pannan eller kring munnen. Såg skillnad ganska så omgående, mina fina linjer runt ögonen har typ försvunnit och pannans djupa liner är inte lika synliga. Upplever även att mina mörka ringar blivit ljusare. Toppklass! Använder den ca varannan natt och kör dermalogicas ögonkräm med spf och fukt till dagen.

4 0
AnetteC Verifierad kund 19/10/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken Blankhet

Super bra! Är 51 år och har blandad hy torra kinder och blank näsa. Lite rynkor runt ögonen. Som nästan försvinner med detta serum blev lite röd och sved lite I starten, men använde den varannan dag i början och då funkade de jättebra! Nu använder jag den en gång om dagen supernöjd. Dryg

2 0
Terese Verifierad kund 21/09/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ålderstecken

Kommer aldrig sluta med denna! Värd varenda krona! I början sved/irriterade den lite, men sen blev huden van. Alla min smårynkor har i princip försvunnit, ögonen ser mycket piggare/yngre ut. Jag började med ögoncremen, nu har jag nästan alla produkter i Versos serie och de är kanon!

5 0
Anna Verifierad kund 26/06/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Ska du köpa en ögoncreme - köp denna. Den är värd varenda krona och den fungerar. Jag har inte sett såhär pigg ut sedan jag var 20 och jag närmar mig 30 nu. Det är som att mina ögonlock har lyfts och hela mitt ögonparti har stramats upp. Rekommenderar den till alla, kvinnor som män.

7 0
Amanda Verifierad kund 13/06/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Fina ingredienser som förhoppningsvis gör nytta i det långa loppet. Dock märker jag ingen skillnad på mina mörka ringar under ögonen efter några månaders användning. (Men det vet jag inte om någon ögonkräm någonsin kan ändra på.) Jag gillar den ganska tunna formulan och den stora flaskan, det gör den relativt billig per ml.

1 0
N Verifierad kund 26/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Fantastisk! Hyn jämnar ut sig (typ) direkt. Den fungerar återfuktande och är super(!!)dryg. Rekommenderas varmt.

3 0
Lisa Verifierad kund 14/04/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Ojämn hudton Ålderstecken Blankhet

Löjligt bra ögonkräm. Faktiskt den enda jag haft som verkligen gjort skillnad. Såg tydliga resultat efter två veckor. De mörka ringarna under ögonen mildras, huden känns spänstigare och tjockare. Rynkorna färre. Jag har haft den i pannan också, som blivit betydligt slätare. Väldigt behaglig att använda, trots att den stack en aning de första veckorna, dock blev det inte irriterat eller rött. Mycket dryg. Enda nackdelen är att pumpen pumpar ut alldeles för mycket. 1/3 tryck räcker för ögonen.

14 0
Emma Verifierad kund 06/04/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudtextur Ålderstecken Blankhet

Featherlight serum/cream. Refreshing to apply and leaves a silky feeling. Perfect for younger skin and as a summer eye cream for older skin.

2 0
Hanna Verifierad kund 09/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Sved tyvärr väldigt mycket runt mina ögon och jag blev torr under ögonen när jag använt denna ett par dagar i rad. Passar nog bättre för någon som inte har särskilt känslig hy.

10 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Super Eye Serum med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.