ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (2)
Emmie Verifierad kund 13/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud

Har använt denna varje dag i några veckor nu och jag har verkligen försökt att gilla den men den funkar inte alls för mig. Den smular något otroligt mycket när jag har applicerat den och tar hur lång tid som helst att få bort det från huden för att kunna lägga sminket.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att höra att SUNWARDS Face SPF 50+ inte känts passande för dig. Att en produkt upplevs som att den rullar på huden kan bero på flera olika saker men i många fall brukar det vara produkterna man använder under som gör att man får den effekten. Ett tips är att du inte applicerar för riklig mängd av dina underliggande produkter och låter dem absorberas ordentligt innan du följer upp med ditt UV-skydd. Testa att värma upp UV-skyddet i dina händer innan du applicerar den och massera in ordentligt i huden. Vi finns här för dig så tveka inte att kontakta oss om du önskar vidare guidning. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Ebba Verifierad kund 26/04/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Känslig hud Ålderstecken

Tycker denna är superbra! Går lätt in i huden, otroligt bra pris för vad den innehåller samt man känner att den är återfuktande - något många spf50 inte lyckas med. Har inte haft några problem med smink över, snarare att den ger fint lyster under jämfört med min gamla SPF 50 som ''korvade'' sig ordentligt.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela SUNWARDS Face SPF 50+ med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.