ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (7)
Thea Verifierad kund 21/05/2020
Ålder: Vill inte ange Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton

Älskar konsistens på solskyddet. Skyddar jättebra mot solen och funkar superbra på min hud! Brukar uppleva att solskydd täpper till mina porer men det gör inte denna! Den är lätt på huden och ger ett fint lyster! Rekomenderar starkt!

1 0
Helen Verifierad kund 18/04/2020
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Ålderstecken Blankhet

Detta solsting fick jag hem igår lade i ansiktet och även på ovansidan på händerna det fungerade bra fick inga dåliga reaktioner i ansiktet men det är svag doft som man känner luktar lite mycket för min del men inte obehaglig

1 0
ERIKA B Verifierad kund 03/07/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Perfekt litet stick att använda i ansiktet, fungerar perfekt även för mig med känslig hy. Lätt att applicera. Jag brukar vara känslig mot lukter i produkter men denna har fungerar bra för mig. Ett önskemål är att den även görs i en större variant för användning på kroppen.

0 0
Mariana Verifierad kund 18/06/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet

Luktar verkligen godis! En fråga Är det säkert att använda på barn?

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det finns UV-skydd som är speciellt framtagna för barn som vi främst rekommenderar. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig gärna vidare till ett passande UV-skydd. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Marika Verifierad kund 11/06/2020
Ålder: 60+ Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Detta stick är helt perfekt! Bara att använda närhelst du vill, lätt att ha med och du behöver inte använda händerna bara svep på. Jag har det både i ansikte och på kroppen. Jag kommer defenitivt att köpa det igen och alltid ha det med mig.

0 0
Cosmo Verifierad kund 09/06/2020

Grymt mysigt litet stift som luktar fräscht och glider på utan att kännas oljigt på huden. Jag använder det på hela kroppen och ansiktet och har inte reagerat alls. Plus för retrogul transparent formula.

0 0
Heam Verifierad kund 01/06/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor

Älskar den! Mycket skön konsistens. Känner inte att den blir fet som vissa andra solskydd. God behaglig doft. Praktiskt att bara kunna svepa över ansiktet utan att ta på med fingrarna.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Sun Protection SPF50 Stick med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.