ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Petra Verifierad kund 12/04/2019

Idag fick jag en ny favorit i min hudvårdsrutin ,jag har haft problem att hitta ett solskydd som passar min hy men nu har jag äntligen hittat den. Den jämnar ut huden jätte bra och men ser så fräsch ut med jätte fin lyster,och den känns ingenting på huden och den sjunker in jätte snabbt.

11 0
Anna-Karin Verifierad kund 15/08/2019

Hur får man denna att inte rulla sig? Den blir SÅ torr på min hy, ''dammar'' nästan och känns obehaglig. Har testat olika serum och fuktkrämer under, låter hudvården sjunka in innan jag använder denna. Tips för att det inte ska kännas som man slängt pengarna i sjön? Fick Klairs bb-cream som prov och den känns som en dröm i jämförelse..

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Pröva att värma upp cremen i dina händer något innan du applicerar den och se om det känns bättre. Det brukar även hjälpa att klappa in produkten istället för att massera. Får du ändå inte din creme att samarbeta med dina serum får du gärna återkomma till oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Malin Verifierad kund 20/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar

Min nya favorit! Har använt K Ceutic som solskydd i flera år och älskar den, men denna är snäppet bättre! Färgen smälter fint in i hyn, den skimrar lite och är endast lite täckande. Det är det perfekta solskyddet!

0 0
Kristin Verifierad kund 08/05/2019
Ålder: Vill inte ange Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Jag kanske använder produkten fel men jag upplever att det blir smuligt på huden när jag använder den. Produkten funkar däremot bra när jag inte använder några andra produkter under/över den.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Testa att låta dina serum absorberas innan du applicerar denna creme. Du kan även värma upp cremen i dina händer något innan du applicerar den och se om det känns bättre. Får du ändå inte din creme att samarbeta med dina serum får du gärna återkomma till oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Sun Ceutic SPF50 Tinted med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.