ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (6)
Petra Verifierad kund 12/04/2019

Idag fick jag en ny favorit i min hudvårdsrutin ,jag har haft problem att hitta ett solskydd som passar min hy men nu har jag äntligen hittat den. Den jämnar ut huden jätte bra och men ser så fräsch ut med jätte fin lyster,och den känns ingenting på huden och den sjunker in jätte snabbt.

12 0
Johanna Verifierad kund 30/10/2019

Tyvärr rullar denna sig väldigt mycket. Jag har testat att använda denna över både c25 cream och regen ceutic men den rullar sig över båda. Även provat att värma upp den i handflatorna innan applicering. Tyvärr blir den även väldigt klistrig och har man applicerat denna på ögonlocken så liksom fastnar ögonlocken när man blinkar.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Så tråkigt att denna produkten inte kändes passande. Pröva även att klappa in produkten, det kommer hjälpa att få ett fint resultat. Sedan rekommenderar jag dock inte Sun Ceutic SPF50 till ögonpartiet. Där skulle en produkt som Advanced Day Eye Protect SPF 30 från Medik8 istället vara passande. Givetvis önskar vi att du ska känna dig nöjd med din creme, pröva mina tips men känns det inte bättre så är du varmt välkommen att kontakta oss på kundrelationer så guidar vid dig gärna vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Veronica Verifierad kund 07/10/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Jag får inte den här prudukten att fungera. Den rullar och smular sig hur jag än gör. Har testad både med och helt utan andra produkter under. Har applicerad med fingrarna och med två olika borstar, och i både tunna och tjockare lager. Till slut drog jag slutsatsen att det inte är mig det är fel på, så här svår har ingen annan foundation, BB- eller CC-kräm jag testat varit. Jättetråkigt, men den hamnade i soporna.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att denna creme inte känts passande för dig. Givetvis önskar vi att du ska känna dig nöjd med din creme och att den inte ska smula sig. Du är varmt välkommen att kontakta oss på kundrelationer så guidar vid dig gärna vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Anna-Karin Verifierad kund 15/08/2019

Hur får man denna att inte rulla sig? Den blir SÅ torr på min hy, ''dammar'' nästan och känns obehaglig. Har testat olika serum och fuktkrämer under, låter hudvården sjunka in innan jag använder denna. Tips för att det inte ska kännas som man slängt pengarna i sjön? Fick Klairs bb-cream som prov och den känns som en dröm i jämförelse..

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Pröva att värma upp cremen i dina händer något innan du applicerar den och se om det känns bättre. Det brukar även hjälpa att klappa in produkten istället för att massera. Får du ändå inte din creme att samarbeta med dina serum får du gärna återkomma till oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Malin Verifierad kund 20/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar

Min nya favorit! Har använt K Ceutic som solskydd i flera år och älskar den, men denna är snäppet bättre! Färgen smälter fint in i hyn, den skimrar lite och är endast lite täckande. Det är det perfekta solskyddet!

0 0
Kristin Verifierad kund 08/05/2019
Ålder: Vill inte ange Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Jag kanske använder produkten fel men jag upplever att det blir smuligt på huden när jag använder den. Produkten funkar däremot bra när jag inte använder några andra produkter under/över den.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Testa att låta dina serum absorberas innan du applicerar denna creme. Du kan även värma upp cremen i dina händer något innan du applicerar den och se om det känns bättre. Får du ändå inte din creme att samarbeta med dina serum får du gärna återkomma till oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Sun Ceutic SPF50 Tinted med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.