ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
M Verifierad kund 11/06/2019
Ålder: Vill inte ange Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Ger effektivt solskydd och har varken orsakat irritation eller tilltäppta porer. Dock lämnar krämen i likhet med många fysikaliska skydd en vit hinna, och den har dessutom en ganska tjock konsistens vilket gör det svårt att använda den rekommenderade mängden.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Då denna creme innehåller ett fysikaliskt UV-filter så kan den till en början upplevas som vit men ska sedan absorberas och smälta in i huden. Ett tips är att du applicerar cremen i två omgångar om du applicerar en större mängd produkt. Ta en liten mängd först och massera in, sedan kan du följa upp med ytterligare ett lager. På så sätt tror jag att du kommer märka en stor skillnad. För vidare rådgivning är du varmt välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Sun Ceutic med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.