ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (15)
Annika Fisch Verifierad kund 07/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor

Bästa serumet jag provat! Har provat många! Tar bort all torrhet och jag får en fin lyster. Känsligheten dämpas och huden lugnas. Rekomenderar den till alla med torr yttorr blandhy hud som verkligen törstar efter fukt och fett.

17 0
Johanna Verifierad kund 05/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudtextur Finnar & plitor Inget av ovanstående / Vill ej ange

Världens bästa ansiktsolja! Använder denna varje morgon och kväll. Känner mig så fräsch och återfuktad med den.

0 0
Linnéa Hambe Verifierad kund 05/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken Finnar & plitor

Har använt det här serumet i många år, har säkert köpt minst 10 flaskor av det. Det är helt outstanding. Har försökt prova andra ibland men vill aldrig, aldrig vara utan detta. Fuktgivande, lugnande och en härligt silkig känsla (obs! inte silikonig!). Funkar perfekt under smink och ger ett friskt glow.

1 0
Hannah Verifierad kund 15/05/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Sämsta serumet alla kategorier. Det är inget serum, det är en olja. Lägger sig som en fet hinna på huden, absorberas inte, man känner sig helt flottig och det går inte att aplicera makeup på. Återfuktar inte huden eftersom den bara lägger sig som en film ovanpå. Besviken!

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att höra att detta serum inte känts bra för dig. Sumbmersive Serum Paradoxe är ett oljebaserat serum som tillför massa näring till en torr hy och hjälper till att stärka upp hudens barriär och ger en fin lyster. Detta serumet är väldigt dryg och det behövs endast några få droppar till ansiktet. Vi har många andra bra återfuktande serum med lättare konsistens och som snabbare smälter in i huden. Du är varmt välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon så hjälper vi dig gärna att hitta en serum som passar dig utefter dina önskemål. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Sandra Verifierad kund 22/03/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton Ålderstecken

Har provat många serum men detta är favoriten. Återfuktande, funkar under smink och huden blir len. Utan detta serum stramar huden så den här är ett måste varje dag.

1 0
Carita Verifierad kund 08/02/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton Blankhet

Mycket bra serum, dryg och återfuktar utan att bli för oljig under dagen. Fungerar perfekt under smink. Kliar inte.

1 0
Elin Verifierad kund 25/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Det är det bästa serum jag testat. Alla kategorier. Dessutom är flaskan så himla fin i badrumshyllan och det doftar otroligt gott!

2 0
Lisa Verifierad kund 12/10/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Underbart oljeserum. Använder det på kvällen och gärna ihop med BPs fuktmask som får sitta kvar under natten.

1 0
Edit Rosenlund Verifierad kund 30/09/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton

Det enda dåliga med detta serum är att jag väntade så länge med att köpa det! Absolut bästa serumet jag testat och då har jag testat mååånga. Ger huden en otrolig återfuktning och lyster. Går superbra att använda under make up också.

5 0
Caroline Verifierad kund 25/07/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Detta serum är som ett flytande filter för hudens ojämnheter. Jag använder detta de dagar jag sminkar mig i min morgon-hudrutin, har såklart dagcreme efteråt osv. , Min makeup ser alltid extra flawless ut när jag använder detta serum. De dagar jag inte använder smink så använder jag det inte för då upplever jag serumet lite för oljigt för min hudtyp. Men ett måste under makeupen är den verkligen! Rekommenderas de som bara nöjer sig med den perfekta makeup-basen.

0 0
Maria Verifierad kund 30/06/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Fantastisk! Bästa köpet någonsin. Känns som att det blir en jämnare hudton o tillför mycket fukt i huden. Köp, din hud kommer att tacka dig!

2 0
Jens Verifierad kund 08/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Fantastiskt serum framför allt höst & vinter när det är lite kallare klimat Det är ett oljigt serum så man blir naturligtvis blank av det och det kan i bland vara lite störande. Funkar bra både morgon och kväll eller att använda i mask eller som underlag för smink och är väldigt reparerande. Hadde jätte stor nytta av deta och andra fantastiska BP produkter när jag fick mitt rosacea skov förra sommaren. Där emot kan jag tycka att detta kanske inte är ett optimalt serum att ha varma dagar om man har rosacea benägenhet då det är en olja som lätt kan hetta upp huden och orsaka utbrott. Vad gäller fukt så ger det fuktsom många säger men jag för min hudtyp skulle nog kompletera med BP enriched fuktkräm för torr hy.Upplever många gånger en obekväm krypande känsla i huden om jag är i miljöer med dåligt ventilation. Önskar att Beayté Pacifique kunde ta fram ett lättare lotion serum som ger fukt för oss med torr känslig hy som vill komma bort i från den oljiga känslan och dom problem det kan innebära om man tendera till att ha rosacea .

16 0
Anna Verifierad kund 02/05/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Acne

Detta serum är väldigt bra, har inte längre problem med torrhet när jag använder detta och upplever att huden blivit mycket klarare.

1 0
Jenny Verifierad kund 12/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud

UNDERBAR! Som en olja utan det oljiga på huden. Klibbar inte, ger fin lyster. Funkar kanon under smink.

9 0
Linda N Verifierad kund 12/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Ett jättebra serum som jag använder på kvällen och sover med. Återfuktar verkligen på djupet. Ibland tar jag litegrann på dagen också för extra lyster.

10 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Submersive Serum Paradoxe med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.