ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Lisa L Verifierad kund 29/09/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Blankhet

Den gör faktiskt vad den lovar, ett direkt lyft. Helt amazing, då är priset okey när den är som en askungekräm för ögonen.

5 0
Petra Verifierad kund 19/04/2019

Har använt denna ögonkräm varje kväll och ibland som en mask,den lugnar och svalkar huden runt ögonen och man ser så pigg och fräsch ut. Dock hade jag önskat att den hade en längre hållbarhet en 6 månader,och massagetekniken som Dermalogica rekommenderar var jobbig att göra så jag masserar in produkten runt ögat bara och det funkar lika bra.

1 0
Tilda A Verifierad kund 04/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor Blankhet

Skön svalkande ögonkräm, men tyvärr höll den inte måttet för mig. Jag har väldigt mörka ringar och små, envisa torrhetsrynkor under ögonen. Även fast jag lägger på ett generöst lager morgon + kväll, låter det sitta några minuter och sen försiktigt masserar in resten av krämen - så känner jag mig fortfarande inte återfuktad under ögonen. Jag är tvungen att lägga till ytterligare en ögonkräm för att känna mig återfuktad. Jättesynd då jag hade väldigt höga förhoppningar på denna produkt och har använt den under flera månader nu - utan resultat.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna produkt inte uppfyllt dina förväntningar. Upplever du att huden kring dina ögon är väldigt torr skulle jag istället rekommendera Dermalogicas Intensive Eye Repair. Det är en rikare creme som återfuktar hud på djupet. Önskar du rådgivning om produkter är du varmt välkommen att kontakta oss via chatt,mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Anna Verifierad kund 16/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Härlig ögoncreme som känns bra på huden. Man får en uppiggande effekt eftersom hylsan är i metall och gör att området kyls ner. Som med de flesta av Dermalogicas produkter doftar de ingenting så bra för känslig hud men ibland skulle man ju bara vilja att det doftade lite härligt ?spaigt?.

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Stress Positive Eye Lift med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.