ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Kristin Verifierad kund 19/10/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor Blankhet

Jättebra cc-cream! Har nyansen Desert Glow som är ljus/medium med aningen gul ton vilket jag behöver för att neutralisera hyn som annars gärna blir rosa (har tidigare haft Light och Golden Medium i ID Bare Minerals för jämförelse). Använder primern från samma märke och de funkar superfint ihop. Grym kombo om man önskar naturligt, ''my skin but better''-resultat. Behöver concealer under ögonen och runt näsvingarna men annars inget (välj dock annat märke på den, se recensioner...). Jag som brukar bli superglansig i pannan efter någon timme var inte det minsta blank häromdagen, så supernöjd! (Hoppas den boostar huden med nyttigheter som den lovar också...)

8 0
Hanna Verifierad kund 22/08/2019
Ålder: <15 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Älskar den här! Använder efter dagkräm istället för puder eller foundation!

0 0
Helena Verifierad kund 11/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Acne

Jag älskar doften och tycker den är super skönt! Dock så är den lite för ljus för mig och tycker inte att den hjälper mig tillräckligt, men det beror på min acne som har bivit mer framhävande. Dock önskade jag att solskyddet var upp till 50 spf. Men helhetsintrycket är definit bra! Dock tror jag inte att jag kommer köpa den för att jag är i större behov av mer täckande kräm och har gått över till en BB-cream.

0 0
Ylva Verifierad kund 17/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar

Det har en jättefin konsistens, krämig och ger en fin lyster till ansiktet. Jag tycker dock inte att det är värt pengarna, men det är nog för att jag föredrar att investera i deras Foundation som jag anser är värt pengarna.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Stem Cellular CC Cream med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.