ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (8)
Theresia Verifierad kund 19/11/2019
Ålder: 60+ Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Känslig hud Ålderstecken

Har nu testat start kittet Startup Skincare Routine Kit - Normal/Dry/Sensitive jag verkligen gillar produkterna super härlig och bra för min hy.

2 0
sussie Verifierad kund 01/11/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken

Alltså så imponerad av dessa produkter, detta är helt klart min nya hudvårds rutin.

2 0
Sabina Verifierad kund 19/04/2020

Fungerar utmärkt på min hy, från torr till bebislen. Kommer absolut köpa i fullstorlek :)

0 0
elin Verifierad kund 19/03/2020

Rekommenderas inte: Blev rekommenderad denna produktserie efter kontakt med en av era specialister. Använde produkterna enligt de instruktioner som följde och fick en allergisk reaktion med prickar överallt och kliande/röd hy. Kontaktade er och fick svaret att en av produkterna inte ska användas enligt instruktionen första tiden då den innehåller aktiv ingrediens som man kan reagera på och måste bygga upp toleransen för. Frågade då varför detta inte står på förpackningen och fick svaret ''det fick inte plats'', vilket inte stämmer då det är en stor lucka just där i instruktionen. Dessutom sa inte specialisten något om detta när jag blev rekommenderad produkten och hon skrev hur jag skulle använda alla. Fick First Concentrate som kompensation för att lugna utslagen men serumet hjälpte inte. Fick sluta med alla produkter för att bli av med utslagen. Försökte smyga igång allt på nytt senare men det blev likadant igen. Rekommenderar inte, varken serum eller serien.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att din hud reagerat negativt på produkterna. Varje hud är unik och kan reagera olika på olika typer av ingredienser och det kan vara så att vissa produkter i serien blivit för aktiva för just din hud och behöver vänjas in. Det är verkligen olyckligt att informationen framkommit och givetvis något vi kommer se över. Vi önskar såklart att du ska känna dig nöjd med din rådgivning och de produkterna du köpt. Du får gärna kontakta oss igen på info@skincity.se så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Maria Verifierad kund 27/01/2020

Mellow balm cleanser var helt okej, inget märkvärdigt. Tog bort sminket bra men behövde använda ganska mycket fastän jag inte använder mycket smink. Soft Foaming Cleanser var bra, blev inte så stram av den som jag blir av andra cleansers men kände mig inte så återfuktad heller. Föredrar Dr Ceuracle Pro Balance Creamy Cleansing Foam för min torra hy. Har inte sett sån stor skillnad än med skin cell resurfacer men gillar hur den känns på huden. Gillade nog First Conecntrate mest då jag redan känner att den har gjort skillnad, min hud känns och ser klarare och friskare ut.

0 0
Nora Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor

Jag testade detta kit och var extremt nöjd med skin cell resurfacer och serumet! De var verkligen en perfekt kombination. Resterande produkter var Inget som jag kommer att köpa i full size, det var inget fel på dem men jag är redan nöjd med de stegen i min rutin.

0 0
Alice Verifierad kund 06/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Köpte detta kit för att testa och de olika produkterna kändes bra på huden, inte irriterande eller så. Rengöringsprodukterna rengjorde utan att huden kändes stram (inte mer än andra rengöringsprodukter iaf). Däremot var ansiktskrämen inte alls som jag hade hoppats på då den inte går att ha smink över, den smular sig och om man tar på ansiktet så lossnar produkten. Använde serumet under så ska testa de igen var för sig ifall det kan vara dem i kombination som är problemet.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att du upplever att cremen rullar på huden, det ska den givetvis inte göra. Detta kan ske om man råkar ta för stor mängd av serumet och cremen så huden inte kan absorberas dem ordentligt. De är väldigt dryga så testa att ta en mindre mängd så tror jag du kommer märka en stor skillnad. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Rebecca Verifierad kund 25/11/2019

Mellow balm cleanser - tar bort smink helt ok. Väldigt odryg och kommer ta slut snabbt känns det som. Kommer inte köpa igen. Soft foaming cleanser - tar bort det sista av sminket som inte steg 1 tog bort, däremot blev jag fruktansvärt torr av denna och huden stramade rejält efteråt. Kommer inte köpa igen. First concentrate - ljusbrunt serum som snabbt går in i huden. Har inte hunnit se någon förändring på huden än. 24 h rich emulsion - återfuktande kräm som sjunker in i huden utan att lämna den kladdig. Kommer nog köpa denna i full size.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Då du upplever att du blir torr efter rengöring kan jag varmt rekommendera att du nu under en tid endast använder Mellow Balm Cleanser för att bevara hudens barriär. Denna kan du även svepa bort med bomullspads om du upplever att huden blir torr av att sköljas med vatten. Ett tips är även att du adderar ett fuktserum till rutinen för att hjälpa huden att binda fukt på djupet och motverka att huden blir fuktfattig tex: Rich Moisture Second Concentrate. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Startup Skincare Routine Set - Normal/Dry med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.