Start Kit - Normal/Combination - Exuviance - Skincity
ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Marika Verifierad kund 02/07/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Jag är jättenöjd med Exuviance. Kitet räckte för mig i flera månader, köpte i mitten av mars och nu i början av juli har jag fyllt upp mitt förråd. Mina favoriter är lermasken, peeling masken, rengöringen och natt- och dagkrämen. Om man sedan kombinerar med Exuviance serum får man en bra hudvårdsrutin. Använd maskerna flera gånger i veckan för avslappning och en bra hy!

2 0
Erika Verifierad kund 26/02/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton Finnar & plitor Blankhet

Alltid haft bra hy fram tills jag blev runt 20 (är 23 nu) men tänkt att det varit en fas då det gått upp och ner. Men upplevde att min hy inte läkte lika snabbt och fick finnar som inte ''mognade'' och på ovana ställen i ansiktet. Min vän hade köpt startkitet för torr/känslig hy och var helt såld! Hon rekommenderade att jag skulle köpa ett startkit och jag körde på normal/kombinations kitet och jag är så tacksam för hennes tips!!!! Precis köpt hem produkterna i full size och är så taggad på att fortsätta med denna hudvårdsserie! Märker att min gamla kvalité på huden är påväg tillbaka utan finnar, plitor och märken. Har inte haft jättestora bekymmer med pormaskar men har även där märkt att dom drastiskt förminskats! Har alltid haft väldigt fet hy men har märkt en sjuk skillnad, är så återfuktad och len men utan blankheten. Wow! Har bara positiva saker att säga!

0 0
Linda Verifierad kund 21/02/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Jag har använt Exuviance kittet i ca tre veckor nu och det passar mig perfekt! Jag har även lagt till Exuviance ''Vespera Bionic serum'' och ögonkrämen för att få en komplett rutin. Jag har en relativt torr hud som brukar strama om jag inte smörjer in mig men kan även få finnar på hakan och pannan. Med Exuviance produkter känner jag att huden blir återfuktad samtidigt som jag inte lika ofta får finnar. Rekommenderar verkligen :)

0 0
Johanna Verifierad kund 01/10/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor

Fick hem produkterna idag och de känns jättesköna på huden! Endast en liten mängd mindre än en ärta räcker till hela ansiktet så produkterna kommer nog att räcka länge. Jag får ett väldigt fint glow i huden och när produkterna absorberas känner jag mig riktigt återfuktad utan att vara kladdig! Är spänd på hur produkterna kommer funka till min hud, jag har lätt för att få pormaskar och finnar, men jag har hört av andra att Exuviance är det bästa hudvårdsmärket!

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Start Kit - Normal/Combination med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.