ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (10)
Anna Verifierad kund 29/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor Acne Blankhet

Jag är nöjd!! Produkten håller vad den lovar. Jag applicerar med pressed powder brush i små, lätta, cirkulerande rörelser och resultatet blir jättefint och naturligt. Man behöver väldigt lite produkt, samtidigt som det är lätt att bygga upp täckningen om man vill. Foundationen håller sig på plats hela dagen, även om jag blir lite oljig (vilket dock är svårt att komma undan med min hy). Det var dock svårt att välja färg. Min hy stämmer på beskrivningen för N3, men jag upplever den ganska mörk för att beskrivas som en ljus färg. Det funkar nu efter sommaren när jag är lite brun, men jag kommer behöva köpa N2 sen. Hur som helst så rekommenderar jag den här foundationen!!

4 0
Nathalie Verifierad kund 21/01/2020

Detta är min favorit av MTM’s foundations! Applicerar med en puderborste och huden blir så fin, som ett filter! Håller sig fin hela dagen även i t-zonen utan puder. Rekommenderas!

0 0
Sofia Verifierad kund 06/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor

Jag är inte någon som brukar kommentera saker online men jag bara måste hylla denna. Jag är hooked! ???????? Smälter in magiskt med huden och bara älskar finishen, håller även hela dagen utan problem.

2 0
Agneta Karlsson Verifierad kund 25/09/2019

Den här var ju ett underverk! Jag brukar inte gilla puder formula pga torr hy men den här är otrolig. Jag följde beskrivningen när jag valde nyans o trodde inte det skulle funka så bra men den smälte in i huden o blev perfekt!

2 0
Malin Verifierad kund 04/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Blankhet

Wow säger jag bara! Äntligen en puder foundation som funkar på mig, utan att bli fläckig under dagen! Älskar den smidiga (och snygga) förpackningen och den tillhörande appliceringssvampen. Jag är helt såld!

2 0
Dajana Verifierad kund 14/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Ojämn hudton Ålderstecken Finnar & plitor Blankhet

Okej, jag är såld. Kunde inte låta bli att prova idag trots att jag tänkt göra slut på min Bare minerals först. Men nu tänker jag slänga den burken. Denna höll hela dagen, fick en fin finish och man kan reglera täckning med olika verktyg, medföljande svampen ger mer täckning men jag tog min Bare minerals borste och det funkade jättebra eftersom jag föredrar lite mindre täckning. Min hy är lite torr för tillfället så med mer återfuktning hoppas jag att sminket inte ska lägga sig i veck och rynkor. Tummen upp!

2 0
Annika Verifierad kund 07/08/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Min tredje sminkprodukt från MTM, känns jättebra och blev rätt nyans.. det är ju verkligen en chansning att välja nyans via webben.

2 0
Svar från

Lena Skin therapist

Hej Annika, tack för din recension! Vad härligt att du gillar produkterna, det värmer verkligen att höra. Förstår att det kan vara lite klurigt att hitta rätt färg, men tveka inte på att höra av dig till oss på kundrelationer, vi guidar dig till att hitta rätt. Hälsningar kundrelationer / Skincity

Maria Verifierad kund 05/08/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Pormaskar Blankhet

Besviken även på denna produkt. Beställde denna samt ceramide concealer samt Niacinamide primer, var så nyfiken o hade höga förväntningar på Skincitys eget sminkmärke. Men ingen av produkterna har motsvarat mina förväntningar. Denna är inte så finfördelad i formuleringen som jag hade önskat så den lägger sig ovanpå porerna vilket gör att de syns ännu mer.

1 0
Svar från

Lena Skin therapist

Hej Maria, tack för din recension! Det var olyckligt att höra att denna foundation inte känts bra för dig och givit dig de resultat du önskat. En avgörande effekt för resultatet, är att man under sin make-up har en bra och återfuktande hudvårdsrutin, använder rätt redskap, samt appliceringstekniken. Använd gärna svampapplikatorn och pressa lätt in produkten på huden för en hög täckning. Vill du ha lite lättare täckning kan man med fördel använda en borste istället, tex MAKETHEMAKEs Pressed Powder Brush. Givetvis önskar vi att du ska känna dig nöjd med din foundation så du får gärna kontakta oss på info@skincity.se så guidar vi dig gärna vidare Hälsningar, kundrelationer / Skincity

Isabelle Verifierad kund 30/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Ok, så bra produkt! Jag är väldigt kräsen, testar gärna nytt i jakten på den perfekta foundationen. Min hy är mestadels emot mig, men har blivit så mycket bättre tack vare kunnig personal på Skincity. Och nu har de lyckats igen med MAKETHEMAKE! Den här håller typ hela dagen (alltid primer under), ger en superbra täckning med minimalt med produkt, inget krackelerat eller utsmetat efter ett par timmar. Stort plus för prisvärdheten!

1 0
Fatima Verifierad kund 27/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Blankhet

Hållt mej lagom matt hela dagen i sol och värme. Smidig dosa att ha med i väskan.

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Squalane Soft Compact Foundation med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.