ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (25)
Camilla Verifierad kund 08/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Ålderstecken Finnar & plitor Blankhet

Jag är verkligen så imponerad! Som säkert många andra är jag på ständig jakt efter den perfekta foundation som varken täpper till min hud och ger mig finnar, blir kakig eller gör mig blank, och jag tror faktiskt att jag äntligen hittat den! Jag har tidigare testat i princip alla typer av foundation från alla möjliga märken men blir aldrig riktigt nöjd med resultatet, men den här är någonting heeeelt annat! Den blir så lätt och fin på huden, täcker precis lagom mycket, känns faktiskt vårdande, och glowet är verkligen helt fantastiskt. Jag har äntligen hittat rätt!!! Jag köpte N4 som blev perfekt nyans. Upplever att den ser lite ljusare ut på huden än vad den ser ut i förpackningen. Har tidigare använt bla Exuviance i Blush Beige, Bare Minerals i Medium Beige och The Ordinary i 1.1N och tycker att den här motsvarar de färgerna. Är verkligen supernöjd och kan rekommendera till alla som vill ha ett naturligt fint resultat :)

13 0
Malin Verifierad kund 01/09/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton

Svår produkt. Kräver att allt stämmer för att ge bra resultat,rätt primer, rätt borste, rätt mängd produkt och en bra huddag. När allt klaffar så blir resultatet bra men jämfört med bareminerals foundation som snällt ger mig perfect bas oavsett så är det för mycket jobb med den här.

1 0
Helena Verifierad kund 26/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Tyvärr inte en särskilt förlåtande foundation, köpte denna tillsammans med Bisabolol Oil Primer och följde rekommendationen att välja Pressed Powder Brush för en högre täckningsgrad. Mycket produkt, lite produkt, med eller utan eller utblandat med primer (testade även Soft Focus som jag fått på prov), olika borstar och tekniker - denna foundation vill ändå inte lägga sig fint. Alls. Hittar porer och linjer du inte visste du hade. Ser både pudrig och kladdig ut samtidigt på något vänster. Vet att den är omtyckt av många, tyvärr funkar den inte för mig även om jag gillar tanken på den.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att Squalane Melting Foundation inte uppfyllt dina förväntningar. Givetvis önskar vi att du ska känna dig nöjd med din foundation så du får gärna kontakta oss på info@skincity.se så guidar vi dig gärna vidare. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Jessica Verifierad kund 07/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ålderstecken Blankhet

Funkar inte på mig, så ledsen då ni verkligen förespråkat den. Har testat med olika primers och borstar, men den kakar ihop sig och det ser förtaskigt ut. Aldrig varit med om detta på en puderfoundation. Så tråkigt och kostat mig totalt så mkt pengar då jag köpt flera primers. och borstar och annat ni rekommenderat som skulle göra att den skulle ''smälta in fint i huden''. Nyansen var perfekt iaf.

0 0
Svar från

Lena Skin therapist

Hej Jessica, tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att Squalane Melting Foundation inte uppfyllt dina förväntningar. Givetvis önskar vi att du ska känna dig nöjd med din foundation så du får gärna kontakta oss på info@skincity.se så guidar vi dig gärna vidare. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Åsa Verifierad kund 06/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Blankhet

Med en liten mängd produkt och lätta drag med Loose Powder Brush uppnår jag ett lystrigt och transparent resultat som, KORS I TAKET, håller hela dagen på min oljiga blandhy. Som många andra recensenter använde jag för mycket produkt första gången jag provade och det blev ju inte så fint. N3 motsvarar beskrivningen och passar mig som är blek med varm underton. Jag ansluter mig härmed till de frälstas skara!

0 0
Emma Verifierad kund 15/07/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Det här är hands down den bästa foundationen jag har provat. Lätt, blir inte kakig och sätter sig inte i porerna. Använder tillsammans med make the makes oil primer och sheer foundation brush och resultatet är helt fantastiskt. Huden känns och ser återfuktad ut hela dagen!

2 0
Farideh Verifierad kund 13/07/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ålderstecken

Jag hade verkligen höga förväntningar på den här fouadition efter så mycket reklam som ni hade för MakeThe Make produter och speciellt för den här fouandition, men det blev jag besviken efter användning. Det sitter inte fint på ansiktet och man ser bara kakig ut, färgen är inte heller rätt för mig trots att jag följde dersa tips på bilden angående vald av färg och jag valde Nr.3 men det är för ljus för min hy. Tyvärr ingen mer köp från den märke.

1 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att Squalane Melting Foundation inte kändes passande. Ett tips jag kan ge dig är att du blandar pudret med Bisabolol Hydrating Oil Primer. Häll ut lite av pudret på din hand och droppa några droppar av oljan över, mixa sedan ihop dem och applicera på huden. Detta förvandlar din foundation till en flytande form och på så sätt blir din foundation mer återfuktande och lättare att arbeta in. Givetvis önskar vi att du ska känna dig nöjd med din foundation så du får gärna kontakta oss på info@skincity.se så guidar vi dig gärna vidare till rätt nyans. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Carolina Verifierad kund 13/07/2019

Min hud blev väldigt kakig av denna foundation hur jag än testade så blev det inte bra. Jag köpte N6 och den blev väldigt grå på mig jag är brun med varma toner så jag skulle verkligen inte rekommendera den till någon med varm ton i huden. Färg utbudet är super dåligt det tycker jag ni borde förbättra alla har inte en neutral underton.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att Squalane Melting Foundation inte kändes passande. Ett tips jag kan ge dig är att du blandar pudret med Niacinamide Soft-Focus Primer. Mixa ihop dem och applicera på huden. Detta förvandlar din foundation till en flytande form och på så sätt blir din foundation mer återfuktande och lättare att arbeta in. Givetvis önskar vi att du ska känna dig nöjd med din foundation så du får gärna kontakta oss på info@skincity.se så guidar vi dig gärna vidare till rätt nyans. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Maria Verifierad kund 06/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Har testat så många olika märken men nu har jag äntligen hittat min fondation! Smälter in i huden och ger en fin lyster. Rekommenderas varmt!

1 0
Annika Verifierad kund 27/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Blankhet

Vid första försöket blev jag så besviken! Det la sig som en tjock hinna över ansiktet, framhävde alla porer och jag såg allmänt grå ut i ansiktet. Andra försöket provade jag en mjukare borste och tog betydligt mycket mindre och det blev så bra! Det gäller verkligen att vara lätt på handen och försiktigt svepa pudret över ansiktet, inte jobba för mycket på samma fläck utan låta foundationen sakta smälta ihop med huden. Har använt den varenda vardag sedan inköp, rekommenderar verkligen!

2 0
jill Verifierad kund 26/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton

Jättehärlig puderfoundation. Ger ett fint glow och känns precis sådär krämig och go som i beskrivningen. Bra hållbarhet också. Tyvärr funkar inte nyansen alls. Valde N4 och den är på tok för rosa för min gultonade hy. Kommer undan med den som ''settingpuder''. men det var ju inte min tanke med köpet. Hoppas verkligen på fler nyanser framöver för det är en riktigt fin foundation!

0 0
H.A Verifierad kund 16/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Måste ärligt säga att jag är så imponerad av den här produkten. Smälter in i huden och ger ett riktigt härligt glow. Den enda nackdelen är att den lägger sig i porerna, men det är inget som lite primer inte kan fixa! Annars, så nöjd.

0 0
Eva-Marie Senning Verifierad kund 14/06/2019
Ålder: 60+ Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet

Blev jättebesviken på denna foundation. Hade stora förväntningar. Den blev bara torr och flakig på mig trots att jag använde rekommenderad primer. Jag är torr men sådant här resultat får jag inte från andra märke. Synd!

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att Squalane Melting Foundation inte känts bra för dig. Ett tips jag kan ge dig är att du blandar pudret med Bisabolol Hydrating Oil Primer. Häll ut lite av pudret på din hand och droppa några droppar av oljan över, mixa sedan ihop dem och applicera på huden. Detta förvandlar din foundation till en flytande form och på så sätt blir din foundation mer återfuktande och lättare att arbeta in. För vidare rådgivning är du varmt välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Sandra Verifierad kund 12/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudtextur Finnar & plitor Blankhet

Är helt förtjust!! Täcker och jämnar ut på ett naturligt sätt och ger dessutom lyster. Har en känslig hud och det röda på mina kinder brukar träda fram efter några timmar men med denna är huden lugn, fin och jämn hela dagen. Blir heller inte blank i t-zonen efter en lång dag på jobbet framför en skärm. Tack skincity!

0 0
Anna Verifierad kund 11/06/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken

Nej, nej blev min första tanke! Hade såna stora förhoppningar. Den la sig tjockt och porerna blev stora. Men skam den som ger sig. Jag tänkte, den kan inte vara dålig! Tvättade av mig och började om och tog ytterst lite i burklocket: Voila! Perfektion, även för en torr tant!

3 0
Helena Verifierad kund 11/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Ville verkligen älska denna men jag har jättemycket problem med att pudret sätter sig i porerna, det ser väldigt kakigt och osnyggt ut, kanske den fulaste finishen jag någonsin varit med om. Jag har provat MTMs primer samt med ett antal andra primers etc och ingenting fungerar :( Gillar de andra sakerna jag köpte men denna här är bortkastade pengar för mig.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att höra att denna foundation inte känts bra för dig och givit dig de resultat du önskat. Vilken borste samt appliceringsteknik man använder har en avgörande effekt för resultatet. Önskar men ett mer täckande resultat är MakeTheMakes Sheer foundation brush eller Pressed powder brush ett bra alternativ. Önskar man istället en lättare täckning är Loose Powder Brush att föredra. Vid applicering sveper du borsten över ansiktet och jobbar sedan in produkten med cirkulära rörelser. Givetvis önskar vi att du ska känna dig nöjd med din foundation så kontakta gärna oss på info@skincity.se så guidar vid dig vidare så du uppnår det resultat du önskar. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity .

Therese Verifierad kund 09/06/2019
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor Acne

Okej wow säger jag bara!!! Testade denna lite snabbt och resultatet blev över förväntan. Jag är väldigt torr i hyn och var rädd att detta skulle bli kakigt men icke, den bokstavligt smälter in i hyn och man får ett snyggt glow och kan bygga på en mer täckning beroende på vad man gillar. Har i färgen N4 och den passar mig perfekt. Rekomenderar alla att testa denna så tack skincity för att ni tagit fram en så otroligt fin och bra produkt <3

0 0
Faranak Shahraki Verifierad kund 09/06/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Jag är helt förälskad i den här produkten. Har länge letat efter något liknande, lätt att använda och det ser helt naturligt ut.

0 0
Nikki Verifierad kund 08/06/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Så besviken. Hade verkligen hoppats på denna men den lägger sig kakigt och framhäver alla porer, ser ut som en jordgubbe. Använde MTMs primer under men det hjälpte inte alls.

1 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att Squalane Melting Foundation inte kändes passande. Givetvis önskar vi att du ska känna dig nöjd med din foundation så du får gärna kontakta oss på info@skincity.se så guidar vi dig gärna vidare. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Annika Verifierad kund 07/06/2019

Jättenöjd med produkten! En vild chansning att välja rätt nyan men jag valde N6 och den blev perfekt för mig!

0 0
Jenny Verifierad kund 06/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor Blankhet

Blev otroligt positivt överraskad av denna då jag aldrig använder puderfoundations annars eftersom det lägger sig i porerna på mig och blir kakit efter någon timme då jag är lite fetare i hyn. Men ville testa denna då jag läst mycket bra om den. Och verkligen, så fräsch och naturlig på ansikte, den liksom smälter in i huden, får även känslan av att den ''blurrar'' ut ojämnheter likt ett filter. Valde N3 vilket passade jättefint, men lite på gränsen till för ljus nu när man fått lite sol, ska absolut köpa en mörkare nyans nu och använda i sommar!

0 0
Hanna Verifierad kund 06/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Primern och higlightern - wow! Men denna har jag nu gett ett par dagar men den smälter inte alls in i min hy som jag förväntat mig. Känns kakig och håller inte alls hela dagen. Lite smått besviken då jag hade höga förhoppningar på denna.

2 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att höra att Squalane Melting Foundation inte uppfyllt dina förväntningar. Givetvis önskar vi att du ska känna dig nöjd med din foundation så du får gärna kontakta oss på info@skincity.se så guidar vi dig gärna vidare. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Annika Verifierad kund 05/06/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Pormaskar Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Blankhet

Mycket nöjd! Täcker bra och man känner sig inte översminkad som man ofta kan känna vid användning av BB/CC krämer.kommer att köpa igen!!

2 0
Mel Verifierad kund 05/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Säger bara WOW, har i många år använt Jane Irdales mineral foundation men denna kommer nog bli min nya favorit! Bra pris och så naturlig look. Notis, jag har supertorr hy men denna kändes så bra.

2 0
Astrid Verifierad kund 03/06/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Mycket nöjd med denna! Lade på den med foundationborste och avslutade med en facemist. Snyggt och naturligt resultat med precis lagom glow. Valde mellan N3 och N4, tog den ljusare men kommer även att köpa en mörkare för att ha eller blanda med under sommaren när jag är brunare.

4 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Squalane Melting Foundation, SPF 30 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.