ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (8)
Lisa Verifierad kund 14/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Den bästa tvätt jag testat! Väldigt skön och den räcker länge. Även ögon make-upen försvinner direkt utan att det svider i ögonen.

6 0
Jasmine Verifierad kund 26/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Rengör otroligt bra! Torkar inte ut huden och är sååååå dryg! Det behövs så lite av denna produkt så den varar väldigt länge! Bästa rengöringen jag har haft.

0 0
Rickard Verifierad kund 14/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ålderstecken Blankhet

Special cleansing gel är en gammal trotjänare som rengör huden lika effektivt varje gång. Det bästa är om man gör Dermalogicas dubbelrengöring, dvs. antingen tvättar först en gång med oljebaserad rengöring (Dermalogica har två stycken olika) och sen med gelen, alternativt att man tvättar två gånger efter varandra med gelen. Den absolut renaste och mjukaste effekten får man om man varje kväll använder den milda peelingen Dermalogica Daily Microfoliant. sen är det bara att följa upp med några spray med Multi Active toner och övriga anpassade produkter. Glöm inte borstat Dermalogica bygger på att man jobbar med olika ansikzonwr, och att olika delar av ansiktet kan behöva olika produkter (borde gälla andra märken också). Dermalogica känns inte så spännande längre, har ju funnits ett tag, men de har verkligen högkvalitativa och dryga produkter till förhållandevis rimlig penning.

0 0
Stina Verifierad kund 18/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Bästa rengöringen. Löddrar och gör huden riktigt ren, älskar den!

0 0
Sarah Verifierad kund 01/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Blankhet

Den basta ansiktsrengoringen jag testat! Anvander denna efter en oljebaserad rengoring och den lamnar huden ren, frasch, men inte uttorkad, vilket ar perfekt! Den ar aven riktigt dryg sa den racker valdigt lange. Rekommenderar denna varmt.

2 0
Lovisa Verifierad kund 27/10/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne

Rengör precis ALLT, lämnar huden klar och ren utan att torka ut och kännas stram! Min absoluta favorit sedan 5 år

1 0
Anna Verifierad kund 26/09/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Är så nöjd med denna rengöring! Tar bort makeup och ögon makeup jättebra, räcker länge. Köpte en 500ml och den här räckt i 6 månader.

2 0
Rebecca Verifierad kund 13/03/2018

Jag är nöjd med denna ansiktsrengöring. Det räcker länge eftersom att det bara behövs lite för att ansiktet ska bli rent. Den tar effektivt bort make up och lämnar inga spår efter mascaran. Supernöjd!

4 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Special Cleansing Gel med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.