ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
Amanda Verifierad kund 01/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Är så tudelad inför denna produkt.. Själva sprayfunktionen är jättekass, det är ingen härlig fuktdimma som kommer ut utan en rejält blöt dusch. Den ser initialt ut som vita blöta fläckar på mig så det är inget jag sitter och sprutar när som för en vill gärna att den ska hinna sjunka in/torka innan ens kollegor ser en. Den luktar även väldigt starkt (och äckligt) vid spraytillfället men detta lägger sig efter en stund. Känslan efter att den gått in i huden är härlig men jag tror tyvärr inte det överväger de negativa delarna när den dessutom är relativt dyr.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att denna mist inte kändes passande. Ett tips för en jämnt resultat är att mista på lite länge håll från ansiktet, på så sätt blir de ofta fint jämnt. Produkten innehåller inte någon parfym utan doftar likt ingredienserna i produkten. Återkom till oss via mail, chatt eller telefon om du har vidare funderingar. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Somnifera Root Mist med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.