ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Malin Verifierad kund 25/09/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Medeltjock kräm som kommer ut vit ur tuben men smälter in fint i huden med en gång. Jag är ljus i huden så på mig lämnar den ingen vit hinna, men svårt att säga om det skulle göra det på en mörkare hudton. För referens så har jag Birch 1.5 i Bareminerlas complexion Rescue, N20-N25 I cover FX, MAC NW 15-NW20. Lite blankare i huden i ca en timme innan krämen gått in helt. Köpt den nu på hösten så inte testat hur bra själva solskyddet fungerar. Fungerar bra under flera flytandel foundations som jag har antagligen för att den går in så passa bra, men svårt att säga om den funkar på alla.

8 0
Rebecca Verifierad kund 29/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Blankhet

Den här är nog den bästa SPF jag använt. Konsistensen är ganska unik för ett fysikaliskt solskydd. De brukar vanligen vara väldigt flytande (dvs lite för uttorkande) eller tunga/feta (dvs täppa till och ge blemmor), men den här är mer fluffig och återfuktande. Jag använder bara fysikaliska solfilter eftersom kemiska irriterar min hud. Fysikaliska solskydd lämnar i princip alltid en liten hint av en ljus hinna från mineralerna som är själva solskyddet, men det har jag inte märkt av från denna. Mineralerna brukar också kunna vara lite nedmattande/ev uttorkande på huden (lite som ett puder). De dagar jag känner mig torrare använder jag denna tillsammans med en vanlig fuktkräm, annars kör jag på enbart på denna. Rekommenderar också starkt varianten ''tinted'' med en aning färg i sig.

1 0
Sandra Verifierad kund 11/07/2019

Har använt denna dagcreme i ca 2 månader och känner mig tyvärr inte bekväm med att använda den. Cremen ''smular'' sig så fort man kommer åt ansiktet och då blir det som ihoprullade vita flagor i ansiktet, inte snyggt! Är tyvärr mycket missnöjd med denna.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Detta uv-skydd har en lätt konsistens och i vissa fall kan vara någon produkt du använder under ditt uv-skydd som kan få den att rulla. Ett tips jag kan ge dig är att du låter dina övriga produkter absorberas innan du applicerar ditt uv-skydd. Värm upp cremen lite i dina händer och applicerar sedan på huden. Testa att stryka upp ditt uv-skydd och att du sedan klappar in den i huden och ser om det känns bättre. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig gärna kring applicering av detta UV-skydd. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Solar Defense Non-Tinted med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.