ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (29)
Michaela Verifierad kund 10/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Finnar & plitor

Jag har alltid gillat ''tvål & vatten''känslan och var först lite tveksam när jag skulle testa denna första gången. Men den påminner verkligen om just den känslan som jag tycker om, dvs att man blir helt ren och inte har kvar en hinna på huden. Denna har blivit ett MÅSTE HA i min dagliga rutin. Fungerar även bra att tvätta bort ögon make-up med. Älskar den!

5 0
Madelen Verifierad kund 20/07/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Älskar hur den verkligen känns som tvål, man känner sig helt ren men inte uttorkad!

1 0
Emma Verifierad kund 12/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Fet Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor Acne Blankhet

Älskar denna som andra rengöring i min hudvårdsrutin. Den är väldigt skonsam och behaglig att massera på huden. Man blir len, mjuk och matt efter man torkat torrt ansiktet. Jag som har mycket acne blir väldigt fet i ansiktet och tycker denna är helt underbar för min hud. Huden håller sig mer mattare under dagen än vad den någonsin gjort innan. Faktiskt den bästa rengöringen jag har provat hittills! Ett minus är att denna går åt mycket fortare än Mellow Balm Cleanser som jag använder som första tvätt. Tar ungefär lika mycket mängd som en ärta av båda, men det är ungefär hälften kvar av Mellow Balm Cleanser när Soft Foaming Cleanser är slut.

0 0
Svar från

Madeleine Klingspor Skin therapist

Tack för din recension! Vad härligt att du tycker om den skonsamma men mycket effektiva rengöringen Soft Foaming Cleanser. Både denna och Mellow Balm Cleanser är mycket dryga produkter. Jag skulle testa att ta något mindre av Soft Foaming Cleanser då den är så pass dryg, ta lite produkt och löddra upp först med lite vatten innan du masserar ut rengöringen på huden. Du är varmt välkommen att återkomma till oss via chatt, mail eller telefon för vidare rådgivning kring dina produkter så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Carolina Verifierad kund 30/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Mycket nöjd, behövs inte mycket och har en härligt tvål känsla som jag gillar. Man känner sig verkligen ren efter användning.

0 0
Lina Verifierad kund 17/04/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar

Bra mild rengöring man känner sig inte torr efteråt.

1 0
Lisa Verifierad kund 10/04/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Blankhet

Nja, ingen superfavorit. Känns skön och så men även med precleansen så finns ögonmakeup kvar! Då funkar Exuviance mycket bättre, även utan precleanse. Riktigt besviken.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att rengöringen inte uppfyllt dina förväntningar. Ett alternativ till rengöring är då att använda en separat ögon make-up remover som passar den lite svårare make-upen, som är mer anpassad för just ögonområdet. Kontakta oss gärna så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Rebecka Verifierad kund 03/04/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Provat denna rengöring under drygt 1,5 månads tid. Den könns härlig och skön i konsistensen och huden känns mjuk och ren efter rengöring, inte alls stramande och torr. Upplever däremot att uppkomsten av finnar eskalerat oerhört. Tänkte att det kanske var en period då huden måste anpassa sig, men upplever inte att det blir bättre. Använde mig tidigare av clean serien från PC och kommer nog byta tillbaka då hyn verkade må bättre av den (trots att den lämnade en torr och stramande känsla)

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det är inte helt ovanligt att man upplever en utrensningsprocess när man adderar nya produkter till sin rutin. Det kan ta mellan 2-8 veckor för huden att vänja sig vid de nya produkterna. Du får gärna kontakta oss på info@skincity.se så ser vi över din nuvarande rutin och guidar dig vidare. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Emelie Verifierad kund 30/03/2020
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Bästa rengöringen jag testat! Tar bort A L L makeup och smuts utan att man känner sig torr och stram. Fluffig härlig konsistens.

1 0
Carolina Verifierad kund 19/03/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Ålderstecken

En alldeles underbar, mjukt löddrande, rengöring som lämnar huden ren utan att torka ut. Jag har använt den nu i två veckor och är supernöjd. Väldigt dryg, räcker med en liten klick för att rengöra hela ansiktet och halsen. Rekommenderas!

1 0
Lena Verifierad kund 28/02/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Känns sådär på huden, jag blir lite stram och det är en tvålkänsla på huden som jag inte gillar. Har använt som rengöring tillsammans med en liten peeling borste också. Tyvärr kan jag inte använda i hela ansiktet då den svider i ögonen. Måste ha separat ögon makeup rengöring. Det gör att jag inte kommer handla denna igen.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att du inte trivdes med din nya rengöring. Mellow Balm Cleanser kan vara ett alternativ för dig, en oljebaserad rengöring som smälter till en mjölk vid kontakt med vatten. Den har mer fokus på att bevara hudens barriär och minskar risken att du känner dig torr. Sedan är det viktigt att du har andra bra produkter i din rutin såklart för att bevara fukten såsom serum och creme. Önskar du guidning kring din rutin eller om du har andra funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Madde Verifierad kund 14/02/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor

Bästa rengöringen Huden känns ren utan att kännas torr och stram

0 0
Lisa Verifierad kund 13/02/2020
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor Blankhet

Den här rengöringen tillsammans med Skincity Skincare Mellow Balm Cleanser är en fantastisk combo! Huden känns verkligen ordentligt ren, och de är sköna att använda. Rekommenderar starkt!

1 0
Linda Verifierad kund 13/02/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

En helt underbar rengöring, man känner sig otroligt ren utan att känna sig uttorkad. Den är silkeslen och löddrar så där härligt och känns väldigt lyxig. Kan varmt rekommendera denna.

0 0
Sofia Verifierad kund 10/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor Blankhet

Härlig rengöring med tvålkonsistens. Torkar inte ut utan rengör huden utan att jag känner mig alldeles narig efteråt. Gör sitt jobb och lite till

0 0
Carro Verifierad kund 07/02/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Blankhet

Helt fantastisk tvätt! Är väldigt känslig överlag, och kan få en del porer till och från. Dryg, och man behöver extremt lite! Älskar!!!

0 0
Sara Verifierad kund 06/02/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton Ålderstecken

Bra rengöring. Känner mig ren men inte stram efter användning. Löddrar bra.

0 0
Fia Westman Verifierad kund 06/02/2020
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ålderstecken

Bra lödder, skonsam men effektiv rengöring. Toppenbra!

1 0
Petra Verifierad kund 06/02/2020
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Bra rengöring, huden känns ren utan att man blir torr och stram efteråt. Supernöjd :)

0 0
Susanne Verifierad kund 28/01/2020
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudtextur

mycket härlig rengöring. Underbar konsistens. Huden känns så ren efteråt. Klart ny favorit

0 0
Ida Verifierad kund 19/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Ojämn hudton Finnar & plitor

Han använt den nu under tre dagar, känns bra men kan fortfarande inte få den att ''förvandlas till ett rikt skum''. Följer instructionerna men lyckas inte.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Du kan prova att massera in en liten mängd i ordentligt blöta händer. Arbeta upp ett lödder genom att tillsätta mer vatten och massera händerna mot varandra tills den lösts upp. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Helena Verifierad kund 14/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton

Helt ok.

1 0
Noris Verifierad kund 24/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Ålderstecken

Bästa ansiktstvätt jag har testat! Du känner dig ren och fräsch, men utan att bli uttorkad. Jag bär alltid smink (ögon, bas och dylikt) men produkten tvättar bort rubbet. Dryg och räcker länge. Tillsammans med de andra produkterna i serien har det gjort skillnad på min hud.

1 0
Nathalie Verifierad kund 18/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud

Köpte denna som andra steg efter pre-cleanse i hopp om att den skulle vara bra - den rengör jättebra men får finnar direkt när jag använder den, oavsett om det är en vecka i sträck eller bara någon dag. Jättesynd för jag hade verkligen hoppats på denna! :(

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att du upplever att huden får finnar av denna rengöring. När man adderar nya produkter till sin rutin kan en utrensning ske men vi vill gärna kika närmare på detta så kontakt gärna oss på info@skincity.se så hjälper vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Lotta Verifierad kund 16/12/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Blankhet

Tyvärr blev min hud stram och torr av produkten, redan efter första användning. Jag fortsatte att använda den i en vecka med hopp om att huden skulle vänja sig, men den blev bara torrare och torrare. Jag fick dock fin hjälp av Skincitys hudterapeuter att välja en ny produkt som förhoppningsvis passar mig bättre.

0 0
Camilla Verifierad kund 14/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Jag gillar verkligen den här tvätten. Jag använder först Mellow Balm Cleanser (som jag älskar!) följt av denna och huden känns ordentligt rengjord men samtidigt mjuk och återfuktad. Härlig och fluffig i konsistensen och löddrar bra. Kommer verkligen köpa igen och igen!

0 0
Jessica Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Så bra rengöring! Rengör utan att torka ut huden.

0 0
Christina Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Denna var jätteskön att tvätta ansiktet med. Man kände sig helt ren och len efteråt. Rekommenderas.

0 0
Alice Verifierad kund 12/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Finnar & plitor Blankhet

Superskön rengöring som lämnar ansiktet mjukt och återfuktat. Känner mig inte stram i ansiktet efter tvätt vilket jag annars lätt gör!

0 0
Irina Verifierad kund 31/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Acne Blankhet

W O W ! Så himla bra

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Soft Foaming Cleanser med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.