ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Sofia Verifierad kund 20/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Toppen för min känslig hy, dämpar min rodnad och har märkt stor skillnad bara på 1 månads tid. Använder morgon och kväll. Kommer köpa om och om igen! Rekommenderar!

4 0
Paulina Verifierad kund 18/05/2020
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Håller med ovanstående om att det rullar av/ flagnar av. Har annars mycket annat i denna serie som jag tycker fungerar tiptop.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att du upplever att denna produkten rullar. Det är viktigt att huden får absorbera varje steg innan du applicerar nästkommande produkt samt att du inte applicerar en för riklig mängd. Upplever du att det inte ger med sig får du gärna kontakta oss så guidar vi dig vidare. Vi finns tillgängliga via telefon, chatt och mail. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Cassandra Verifierad kund 10/02/2020

ÄLSKAR detta serum! Det känns helt magiskt lugnande och återfuktande när man lägger på det på huden! Ett nytt måste i hudvårdsrutinen!

1 0
Kristin Verifierad kund 30/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Serumet funkar OK, men ALLT rullar när jag lagt på det. Har en dag-rutin sedan många år som fungerar (och aldrig rullat trots flera produkter jag slänger på en efter en), det enda jag bytt ut är ett annat lugnande serum mot detta. Har testat med mindre mängd och vänta längre men det hjälper inte. Kommer använda upp serumet kvällstid men inte köpa det igen pga rullandet och att det är helt omöjligt att veta hur mkt som är kvar.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att du upplever att dina produkter rullar, det ska den givetvis inte göra. Det är viktigt att huden får absorbera varje steg innan du applicerar nästkommande produkt samt att du inte applicerar en för riklig mängd. Upplever du att det inte ger med sig får du gärna kontakta oss med en närmare beskrivning av vilka produkter du har i din rutin så guidar vi dig gärna kring hur du bäst kombinera dem. Vi finns tillgängliga via telefon, chatt och mail. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Linda Verifierad kund 13/11/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Är otroligt nöjd med denna. Testat ett par veckor och den känns svalkande & lugn på huden. Hindrar min rodnad från att blossa upp. Är nyfiken i det långa loppet hur huden kommer att förbättras. Definitivt ett av mina favoritserum!

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Soft Calming Second Concentrate med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.