ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (9)
Nathalie Verifierad kund 22/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor Blankhet

Jag gillar denna väldigt mycket, har använt den under senaste året. Funkar bra som primer i både liten och stor mängd. Jag använder just nu en riklig mängd för att verkligen få SPF 30 och det är hur lätt som helst att sminka sig efter det. Min hud är extremt känslig för vissa ingredienser i solskyddsfaktorer men denna har verkligen inte fått min hud att reagera på något negativt sätt alls.

7 0
Karin Verifierad kund 02/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Blankhet

Väldigt skönt serum! Kommer köpa igen.

1 0
anna Verifierad kund 27/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor

Denna är SÅ bra. Har haft svårt att hitta SPF-produkter som inte gör en helt vit eller finnig i fejset och denna är magisk. Går in snabbt i huden, skapar en bra finish med lyster eller bas för att lägga makeup på.

0 0
Kakan Verifierad kund 01/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Jag vill så gärna gilla denna. Men den glider bara runt på ytan på huden. Har provat allt känns det som. Har också alltid alltid bra hudvård under i alla steg. Testat med olika Paula-produkter med. Har också testa vänta både 2, 5 och 15 min innan jag sminkat mig. Men foundationen glider bara runt/fäster inte. Känns varken bra med pensel eller beauty blender. Försökt med puder. Icke puder ovanpå. Nä. Basen är liksom redan dålig. Känns för fett på huden. Den känns dessutom billig i konsistensen. Typ som den billigaste primern från H&M eller något random billigt märke. Ångrar detta köp. Löjligt med 400kr!!! Vansinnigt pris. (Jag är 31 år snart)

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att denna primer inte känns passande. Du använder produkten på helt rätt sätt, ett annat tips vi kan ge är att endast använda en liten "ärta" av produkten, en mycket liten mängd ger tänkt effekt. Du är varmt välkommen ett återkomma till oss via chatt, mail eller telefon om du önskar vidare råd kring produkten. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Marika Verifierad kund 02/04/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Primer serum med spf 30 kan det bli bättre? En mycket bra produkt som blir till god grund för basen. Denna är för mig även en alltiett produkt för jag använder den också i mitt torra hår och det är perfekt för att ta bort frisset.

1 0
Constance Bell Verifierad kund 14/01/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Wow! Jag trodde aldrig att en sån här primer kunde funka på min hud, men jag köpte en liten tub och testade och jag är väldigt imponerad. För det första får jag inte en finne av den, vilket är ovanligt vid spf-produkter, och för det andra torkar den inte ut min hud vilket många primers gör. Den är ju inte i det starkaste laget eftersom den är så fuktighetsbevarande, men den funkar definitivt under concealer och puder och håller hela dagen. Jag kommer definitivt att köpa den stora tuben sen.

1 0
Jenny Verifierad kund 05/09/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Jag köpte denna eftersom jag gillade idén med ett serum och solskydd i samma produkt. Tyvärr upplever jag att den är väldigt svår att arbeta in i huden och att den liksom flagar. Jag har testat att använda endast en liten mängd (ärtstorlek) och provat att badda in den istället för att gnida men det blir likadant ändå. Med tanke på priset och märkets goda rykte är jag besviken på denna produkt.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att höra att denna primer inte känns bra för dig. Självklart ska inte primern rulla på huden. Ett tips jag kan ge dig är att du låter dina hudvårdprodukter absorberas ordentlig innan du applicerar din primer. Detta kan hjälpa din primer att få bättre fäste på huden. Du får gärna återkomma till oss via chatt, mail eller telefon så kan vi se över din rutin och hjälpa dig vidare med ytterligare tips. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Annica Verifierad kund 09/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Känslig hud Ojämn hudtextur

Det här är kärlek! En dryg produkt som lämnar en jämn och fin hud att applicera make up på.

1 0
Sophia Verifierad kund 27/02/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud

Silikonbaserad primer som passar min yttorra, kombinerade hud. Man behöver bara använda en liten mängd.

5 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Resist Smoothing Primer Serum SPF 30 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.