ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (1)
Christel Verifierad kund 23/05/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Acne Blankhet

Favorit! Har blandhy och flagnar lätt på de torra partierna samtidigt som jag normalt blir blank i T-zonen redan innan lunch. Upplever att primern, till skillnad från andra primers jag provat, inte bara lägger sig ovanpå huden utan faktiskt jobbar med huden och får efterföljande makeup att smälta in lättare och hålla längre. Upplever också att huden blir mer balanserad över dagen och behöver bara undantagsvis pudra på blanka partier någon gång mitt på dagen. Trots detta förbättrar den samtidigt de torra partierna så att de inte flagnar. Återfuktar bra med andra ord. Fantastisk doft som påminner om apelsinskal. Ganska lös konsistens men gör att jag upplever den som lättapplicerad. Upplever att huden känns jämnare även om man inte får den där riktiga sammetskänslan, som jag i och för sig bara har upplevt med silikonprodukter.

7 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Smooth Affair for Oily Skin med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.