ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Rebecka Verifierad kund 09/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Finnar & plitor

Älskar den primer, ger fukt till huden, torkar in snabbt och går att sminka över inom någon minut. Sminket sitter hela dagen utan problem tack vare denna. Luktar gott och är dryg

5 0
Elinor Verifierad kund 03/07/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Finnar & plitor

Är den bästa primern jag någonsin använt och den doftar så fräscht! Den går snabbt in i huden. Får sminket att sitta kvar hela dagen. Använder sedan Jane Iredales bb cream med två droppar av Dr Ceuracle vita ampoule och toppar upp med Jane Iredales pure pressed base som ger en riktigt bra finish och look som sitter i hela dagen! Primern är verkligen väldigt dryg och prisvärd.

0 0
Annika Verifierad kund 12/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Finnar & plitor Blankhet

Gillar denna primer! Den är lätt i konsistensen, går snabbt in i huden och återfuktar bra. Använder Sensais Flawless satin foundation över och tycker de passar riktigt bra ihop. Den kostar lite men den är väldigt dryg, dessutom luktar den väldigt gott.

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Smooth Affair med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.