"Jag har varit trogen en och samma mascara i hela 8 år!"
Sensais Volumising Mascara + Eye Lash Base är en Skincity-favorit! En mascara som ger längd, volym och separerar utmärkt.

Se filmen och lär dig mer om denna fenomenala mascara plus ta del av tips och trix om hur du applicerar den bäst. Rätt applicering är hemligheten till ett lyckat resultat.

Produkter till "Så får du snyggaste ögonfransarna"

1093076
Spara favorit
Handla direkt
Mascara 38 C
229 SEK
1093083
Spara favorit
Handla direkt
Eyelash Base 38 C
269 SEK
1561001
Spara favorit
Handla direkt
The Face Sponge
89 SEK

Fler tips

"Glow på tre sätt"
Få huden att stråla med denna ultralätta creme-highlighter! Vår hudterapeut Lovisa visar hur du på tre olika sätt framhäver dina vackraste drag.
"A million ways to go nude"
I bareMinerals läppkollektion Gen Nude™ kan alla hitta en neutral favorit för sin unika hudton och för varje tillfälle. Välj mellan 3 olika finish och en mängd nyanser.
"Glöm contouring!"
Glöm contouring, nya trenden heter draping - tekniken där du förstärker din naturliga benstruktur i ansiktet med hjälp av två toner av rouge längs med hela kindbenet. Glow Expert Duo Stick, en multiprodukt för highlighter, bronzer och rouge i ett, skapar perfekt rosighet och glow.
"Hello flawless finish!"
The Perfect Blender är perfekt att använda för att applicera din foundation, men också för att trolla bort mörka ringar under ögonen. I denna video visar vår hudterapeut Lovisa hur du använder dig av metoden "baking" för att ljusa upp och förlänga hållbarheten av din concealer.
Logga in

Användarnamn

Glömt lösenord?
Mina favoriter(0)