"Hello flawless finish!"
The Perfect Blender är perfekt att använda för att applicera din foundation, men också för att trolla bort mörka ringar under ögonen. I denna video visar vår hudterapeut Lovisa hur du använder dig av metoden "baking" för att ljusa upp och förlänga hållbarheten av din concealer.

Produkter till "Tutorial - Baking"

1653064
Spara favorit
Handla direkt
Finishing Eye Brush
369 SEK
1721019
Spara favorit
Handla direkt
Cream Concealer
289 SEK
1661026
Spara favorit
Handla direkt
Rehydrating Neroli Water
311 SEK 389 SEK
1653024-15180
Spara favorit
Handla direkt
Loose Setting Powder, #Translucent
399 SEK
1561020
Spara favorit
Handla direkt
The Perfect Blender
89 SEK

Fler tips

"Glow på tre sätt"
Få huden att stråla med denna ultralätta creme-highlighter! Vår hudterapeut Lovisa visar hur du på tre olika sätt framhäver dina vackraste drag.
"A million ways to go nude"
I bareMinerals läppkollektion Gen Nude™ kan alla hitta en neutral favorit för sin unika hudton och för varje tillfälle. Välj mellan 3 olika finish och en mängd nyanser.
"Glöm contouring!"
Glöm contouring, nya trenden heter draping - tekniken där du förstärker din naturliga benstruktur i ansiktet med hjälp av två toner av rouge längs med hela kindbenet. Glow Expert Duo Stick, en multiprodukt för highlighter, bronzer och rouge i ett, skapar perfekt rosighet och glow.
"Hur har man klarat sig utan en primer?"
En primer är som ett suddegummi till huden så att du får en perfekt canvas innan applicering av make up. Låter det konstigt? I detta videoklipp berättar vi vad en primer är, varför du bör använda en primer och självklart några smarta användningstips.
Logga in

Användarnamn

Glömt lösenord?
Mina favoriter(0)