"Grundarbetet är det viktigaste för ett lyckat resultat!"
Ett väl utfört grundarbete är viktigt för all makeup och det gäller inte minst ögonen. I detta klipp får du ovärderliga tips om produkter och applicering för att på tre minuter få pigga ögon.

Produkter till "Pigga ögon på 3 minuter"

1521002
Spara favorit
Handla direkt
Absolute Eye Serum
449 SEK
1403032
Spara favorit
Handla direkt
Instaglam Glow
359 SEK
1521007
Spara favorit
Handla direkt
Pro-Collagen Eye Renewal
879 SEK
1483017
Spara favorit
Handla direkt
gloUnder eye primer
319 SEK
1403010
Spara favorit
Handla direkt
Highlighter
359 SEK
1023413
Spara favorit
Handla direkt
bareSkin Complete Coverage Serum Concealer
303 SEK 379 SEK

Fler tips

"Glow på tre sätt"
Få huden att stråla med denna ultralätta creme-highlighter! Vår hudterapeut Lovisa visar hur du på tre olika sätt framhäver dina vackraste drag.
"A million ways to go nude"
I bareMinerals läppkollektion Gen Nude™ kan alla hitta en neutral favorit för sin unika hudton och för varje tillfälle. Välj mellan 3 olika finish och en mängd nyanser.
"Glöm contouring!"
Glöm contouring, nya trenden heter draping - tekniken där du förstärker din naturliga benstruktur i ansiktet med hjälp av två toner av rouge längs med hela kindbenet. Glow Expert Duo Stick, en multiprodukt för highlighter, bronzer och rouge i ett, skapar perfekt rosighet och glow.
"Hello flawless finish!"
The Perfect Blender är perfekt att använda för att applicera din foundation, men också för att trolla bort mörka ringar under ögonen. I denna video visar vår hudterapeut Lovisa hur du använder dig av metoden "baking" för att ljusa upp och förlänga hållbarheten av din concealer.
Logga in

Användarnamn

Glömt lösenord?
Mina favoriter(0)