ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Kristina Falk Strandberg Verifierad kund 07/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Älskar denna över natten mask för att man får härlig brun färg tills morgonen efter. Dessutom ger den helt ok med fukt vilket är ett plus.

5 0
Sara Verifierad kund 13/09/2019

En produkt jag köper om och om. Ger fin solbränna utan att färga av sig.

1 0
Margareta Mattsson Verifierad kund 14/06/2019
Ålder: 60+ Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Den absolut bästa brun utan sol jag testat. Härlig naturlig brunfärg på morron då man vaknar....och att den innehåller en massa nyttigheter för huden. Älskar den.....använder även misten till ansiktet....lika bra den.

2 0
Ellinor Verifierad kund 10/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Blankhet

Älskar denna! Har använt den under några veckor. Applicerar den ca 1 timma innan läggdags och man vaknar med en snygg färg på morgonen. Jag har ljus hy så det blir verkligen en förändring över natten men funkar perfekt under sommaren. Kommer ev inte att använda den under vinterhalvåret då det kan se lite mycket ut. Doftar lite brun utan sol, men ändå mindre än de flesta andra jag testat. Färgar inte av sig på sängkläderna. Ger den 5/5!

2 0
Johanna Cromer Verifierad kund 06/08/2018

Ger inte tillräckligt med färg om man redan har en grundton. Kladdar av sig på sängkläderna, fast det utlovas att det inte skulle ske.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Sleep Mask Tan Face - Dark med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.