ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (23)
My Verifierad kund 26/05/2018

Dessa är verkligen toppenbra! Har använt dem som en kur. På bara ett par dagar är huden betydligt slätare och ser mer frisk ut. Ev knottror i pannan är ett minne blott. Ett tips är att klippa dem i halvor då det räcker gott till ansiktet med enbart en halv.

59 0
Isabella Verifierad kund 01/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Acne

Fantastiska peelingpads! Använder varannan dag i min kvällsrutin. Som flertalet andra skrivit räcker en halv gott om man vill få innehållet i burken att hålla dubbelt så länge.

0 0
Isabelle Verifierad kund 07/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken

Supernöjd med dessa pads! Återfuktar och ger ett snyggt glow hela dagen. Gör som många andra och klipper dom på hälften. Provat en hel del olika hudvårdsprodukter och det här är en stående favorit i min rutin, värd varenda krona!

0 0
Sophie Verifierad kund 04/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Blankhet

Älskar! Typ det enda som hjälper mot min yttorrhet.

0 0
Victoria Verifierad kund 14/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Dessa pads! Wow. Jag testade dessa för att bli av med yt-torrheten jag upplevde när hösten kom. Dessa kommer nog alltid få finnas i mitt badrum! Snäll formula för min känsliga hud, men effektiv på sikt ! Det händer inget efter första användningen men efter ca 3 v så börjar man verkligen se skillnad på hudens struktur.

0 0
Frida Verifierad kund 09/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

Fantastisk produkt! Tar man en på kvällen vaknar man len och återfuktad, ta en på morgonen och jag tycker man behåller ett mjukt glow under dagen (blir väldigt fint att använda Bare Minerals Original SPF 15 Foundation efter). Ger en extra knuff i hudvårdsrutinen!

0 0
Saga Verifierad kund 23/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Denna funkar helt fantastiskt, tom på min eksem-hud!! Har du torra/känsliga områden kan det svida lite men det går över relativt fort. Denna produkt har verkligen förändrat min hud. Yttorrheten minskade dramatiskt bara efter första veckan. Produkten känns fräsch och nästan lite ''mint'' på huden! ÄLSKAR.

2 0
Jenny Verifierad kund 09/09/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Jag är van att använda olika syror, fuktmasker, härliga krämer. :) Så jag tror att jag gjort allt jag kan för min hud, men ändå känt att den blivit lite livlös efter sommaren. Upptäckte att jag hade några st pads kvar av denna i badrumsskåpet, som jag hade glömt bort. Redan efter första användningen blev jag lyrisk - ja, JUST det! Så här kan huden också se ut jämn, återfuktad och med en fantastisk lyster! Kastade mig på en ny beställning direkt. :) Rekommenderas varmt!

1 0
Emelie Verifierad kund 04/07/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne

Grym produkt. Som många andra skriver - räcker gott och väl med en halv pad till hela ansiktet! Jag har använt den två gången än så länge men ser REDAN en liten skillnad så det ska bli kul att se hur hyn ser ut när jag använt dem en längre period.

0 0
Johanna Verifierad kund 14/05/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor

Fantastisk produkt! Fick vuxenacne för fem år sedan och fick bukt på det med exuviance produkter, men det kom lite finnas då och då. Sedan jag började använda denna för fyra månader säger jag bara WOW! Min hy är så jämn och fin just nu!

2 0
Therese Verifierad kund 02/05/2019
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton

Fantastisk produkt som ger glow hela dagen. Jag har använt Exuviance länge och denna produkt är en av deras bästa.

2 0
Nathalie Verifierad kund 07/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Denna ger sån fin lyster!brukar klippa padsen så man får fler användningar och eftersom den är så dryg räcker produkten på halva mer än väl till hela ansiktet

4 0
Camilla Verifierad kund 11/02/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Min torra rosacea-hy har inte sett så fin ut på många år... Ger fin lyster och jämnar ut hyn som dessutom ser yngre ut!

5 0
F Verifierad kund 30/09/2018

En helt fantastisk produkt. Huden liksom lyfter, pirrar och vaknar till liv och man känner skillnad direkt!

4 0
Sandra Verifierad kund 07/09/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Fantastisk produkt. Återfuktande och massor av lyster. Den i särklass kanske bästa produkten från Exuviance?!

9 0
Johanna Cromer Verifierad kund 06/08/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet

Ger fantastisk glow. Prisvärd och vill man dryga up padsem kan man klippa den i hälften.

5 0
Arnela Verifierad kund 02/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor Acne

IN LOVE! Om man vill ha återfuktning och lyster, har denna det! Jag föredrar att ta den kvällstid just för att den ger sjukt mycket lyster! Håller sig till och med till dagen efter. Har den efter rengöring och toner i excuviance-serien. Tycker den har lugnat min hud nu när jag fått lite acne vid hakan :)

7 0
Filippa Verifierad kund 24/07/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Blankhet

Ännu en superprodukt från Excuviance! Här är en produkt som verkligen känns att den ''jobbar'' i huden. Skön, svalkande pad som ger lite ''stickig'' känsla. Tar bort alla orenheter!

2 0
Tilda Verifierad kund 01/06/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Blankhet

Jag älskar verkligen dessa! Använder dessa cirka 3 gånger i veckan, eller efter behov. När man kanske hängt i solen en hel dag eller haft en vecka då man unnat sig med allt det goda här i livet så kan jag känna mig lite slapp och trött i huden. Dessa piggar upp, plumpar till och ger lyster. Kan varmt rekommendera!!

5 0
Kristina Verifierad kund 18/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ålderstecken

Underbara pads som jag använder några gånger i veckan. Ger ett härligt glow/lyster som håller hela dagen. En stor favorit hos mig som användare av Exuviance.

3 0
Anna Verifierad kund 07/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudtextur Finnar & plitor Blankhet

Dessa små dunderkurer är perfekta för en kur när jag blir lite extra yttorr eller bara att använda med jämna mellanrum för att fräscha upp och skapa lyster. De kan skapa en hel del glans om jag använder dem på dagen, så jag brukar köra en pad under nattkrämen istället.

9 0
Emma Verifierad kund 06/04/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudtextur Ålderstecken Blankhet

I used Exuvianve for quite awhile and for ?problem? skin it?s meant to be great but for me, with al the problems, it was pretty average. But these pads are great, especially for skin which is a little uneven and prone to blackheads and a greasy t-zone. You have a really clean feeling afterwards. It melts in fast leaving a smooth surface and has the right amount of product.

3 0
Nathalie Verifierad kund 22/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor Blankhet

Älskar dessa! Min absoluta favoritprodukt i alla kategorier. Hjälper alltid mig när jag blir yttorr vilket jag lätt blir vind årsidsskiftningar. Men dessa har avhjälpt det nu. Känns som att man doppat huvudet i vicks blå, uppiggande och fräscht. Använder dessa som en kur mellan varven och de hjälper mot det mesta.

8 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela SkinRise Bionic Tonic, pads med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.