ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Marika Verifierad kund 22/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Wow säger jag bara! Den luktar gott, det mjukgör bra och sen till det absolut viktigaste: den innehåller ett högt SPF!! Den blir inte vit på läpparna, utan beter sig precis som ett vanligt läppsyl -fast BÄTTRE! Är väldigt svårt att hitta läppsyl med SPF som inte blir vita och som dessutom har så högt SPF, rekommenderar verkligen till samtliga som vill skydda läpparna mot förtidigt åldrande och torra läppar =) en ny favorit här hemma!

1 0
Anki Verifierad kund 25/04/2020
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken

Blev så besviken den var så parfymerad ! Kändes som att spraya parfym på läpparna. Grynig och osköna. Kan inte användas . Synd

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vad man trivs med för produkter och ingredienser är så individuellt och det var verkligen tråkigt att Nude Cocoa Lipbalm SPF 50 inte kändes passande för dig. Önskar du hjälp att hitta en ny läpprodukt är du alltid välkommen att kontakta oss så guidar vi dig utefter dina önskemål. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Theres Verifierad kund 19/08/2019
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Bra skydd för läpparna, har en ganska tydlig smak av kokos. Man behöver förnya det ganska ofta och den är lite grynig på läpparna, alltså inte så slät i känslan men å andra sidan sitter det på bra när man badar mycket. Kan rekommendera denna för stranden och sommaren.

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Nude Cocoa Lipbalm SPF 50 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.