ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Paula Verifierad kund 12/07/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken

Älskar detta! Perfekt när man reser, men även hemma. Skön konsistens och huden känns återfuktad och lystrig. Vill inte vara utan detta.

5 0
Linda Verifierad kund 26/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor

Tyvärr så kan inte min känsliga hy hantera detta serum. Fick 1 cystic acne på hakan efter 1 användning, jag som inte ofta får akne i vanliga fall, så tyder det på att jag ska sluta använda produkten omedelbart. Hade verkligen hoppats på att denna skulle passa mig men tyvärr så är inte fallet.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen tråkigt att Hydrating Serum Oil Stick inte uppfyllt dina förväntningar. Det är inte helt ovanligt att man får en så kallad utrensning när man börjar med nya produkter. Det kan uppkomma i form av finnar och man kan behöva vänja in produkten samt ge det lite tid. Kontakta gärna oss på info@skincity.se så hjälper vi dig och guidar dig gärna vidare så du uppnår dina önskade resultat. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Ida Nygren Hansson Verifierad kund 09/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Är väldigt nöjd med detta stick! Använder det ffa på kvällsrutinen i hela ansiktet, men också ibland på morgonen bara på kinderna. Jag kan bli lite glansig om jag har det i pannan dagtid. Men min hy mår väldigt bra av den!

3 0
Alex Verifierad kund 09/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar

Älskar detta serum! Går snabbt in i husen och återfuktar otroligt bra. Detta serum ger dessutom lyster och är superenkelt att applicera. Kommer definitivt bli en stående proviant i min hudrutin!

4 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Hydrating Serum Oil Stick med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.