ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Anna Verifierad kund 15/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Blankhet

Jag är kär. ???????? Så skön och kylande känsla. Och jag kunde inte sluta rolla på i ansiktet. En ny sommarfavorit ???????? köp den!

6 0
Louise Verifierad kund 13/05/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Tycker att den är svår att massera in för den torkar in så snabbt in hud, känner tyvärr ingen kylande effekt av den.

1 0
Svar från

Madeleine Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att du inte upplevt att Cooling Moisture Toner Stick har fungerat riktigt för dig. Då denna återfuktande produkt är i stiftformat så är den lite mer kompakt. Du behöver inte massera ut denna med fingrarna utan testa att bara svepa den mer lätta drag över ansiktet. Vill vill självklart att produkten ska kännas helt bra för dig, återkom gärna till oss via mail, chatt eller telefon så guidar vi dig vidare på allra bästa sätt kring din produkt och rutin. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

Mathilda Lindhe Verifierad kund 24/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Den funkade dessvärre inte alls på mig. Den gav ingen cooling effekt och när den torkade så blev de som vita torra partier efter den :/

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Ett tips jag kan ge är att du stryker sticket över huden och sedan masserar in tonern något i huden. Därefter följer du upp med eventuellt serum samt ansktscreme. Detta tror jag kommer kännas mycket bättre för dig. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Malin Verifierad kund 15/01/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudton Finnar & plitor

Köpte den här att ha på gymmet för jag blir så ofantligt röd i ansiktet efter jag sprungit på löpbandet och tänkte den här skulle funka perfekt för att lugna huden lite. Jag upplever den inte som kylande över huvud taget och den ger ingen synbar effekt. Men! Som en helt vanlig toner funkar den bra. Det är också väldigt bekvämt att bara rulla på det när man står i omklädningsrummet och har lite brådis och man inte vill plocka fram hela hudvårdsrutinen. Så även om den inte riktigt gör det jag tänkte mig är jag ändå nöjd. Gillar även med rengöringen och serumet i stick-form.

2 0
Paula Verifierad kund 12/07/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken

Så skön och fräsch. Perfekt att ta med på resor. Kommer köpa igen.

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Cooling Moisture Toner Stick med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.