ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (4)
Jennie Verifierad kund 05/07/2019

Denna blev en favorit direkt. Letat efter solskydd för läpparna som framhäver det man har och får en att känna sig fräsch och fin samtidigt det skyddar och vårdar. Så valtet föll på att testa denna, bra pris och jag är svag för cherry doft. Fick hem det i veckan och la på läpparna direkt och ja den känns bra dofter lagomt cherry och ger en fin ton till läpparna så där så man känner sig fräsch och fin. Detta kommer bli en favorit bland vardags sminket och solskydden för vardags och solsemester eller varför inte på kvällen med.

3 0
Isabel Verifierad kund 30/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Lite uttorkande och lämnar en kemisk eftersmak i munnen

0 0
Amanda Verifierad kund 13/08/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Detta har blivit min stora favorit! Använder den varje dag, ska precis klicka hem mitt andra lilla ägg. Jag gillar inte cherry-doft överhuvudtaget men detta luktar så milt och inte alls cherry enligt mig, utan lagom o fräscht. Så fin nyans och ger perfekt glans på läpparna, återfuktar bra

2 0
Katja Verifierad kund 28/07/2019

Skön konsistens, bra mjukgörande för mina torra, kräsna läppar! Men förstår mig inte på doften! Vill absolut inte ha en stark körsbärsparfymdoft, men den här doftar inget - eller snarare en lätt unken/gammal doft... har jag fått fel??

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Detta lipbalm har en väldigt mild doft men ska givetvis inte lukta gammalt som du beskriver den. Kontakta gärna oss på info@skincity.se så kikar vi närmare på detta. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Cherry Shea Lipbalm SPF 50 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.