ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (3)
Tuva Verifierad kund 07/12/2018
Ålder: 15-19 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Acne Blankhet

Superbra produkt som gör vad den ska! Reducerar blankhet samtidigt som huden bibehåller den där perfekt naturliga lystern samt jämnar ut hudtonen och fyller porer effektivt. Jag upplever heller inte att primern torkar ut huden eller förvärrar min akne. De fina effekterna håller hela dagen. Jag använder den här primern ensam på huden (över mina hudvårdsprodukter, utan efterföljande smink).

14 0
Angelica Verifierad kund 06/04/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Jämnar ut hudytan: ja, hyfsat. Jämnar ut hudtonen: nej, inte vad jag kan se. Mattar ner: ja, hyfsat under några timmar. Det står att man ska skaka produkten innan användning. Ser två problem med det. 1. Produkten kommer i tub. 2. Produkten är väldigt tjock. Så jag vet inte om / vad det gör för skillnad när man skakar den. Så sammanfattningsvis: en helt okej primer, men ingen magi. För lite produkt i förhållande till det saftiga priset. Finns produkter som kostar en tredjedel som ger samma effekt.

1 0
Maria Verifierad kund 14/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Fet Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor Blankhet

Ville så mkt tycka om denna! Min t-zon är blank och oljig efter 1-2 timmar, när jag använt denna. Sminket fäster liksom inte, och flyter runt istället. Återvänder till Hydrablur Primer från Dermalogica, än så länge den primer jag kännter hjälper mig att matta ner och få sminket att hålla bäst!

3 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Skin To Die For med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.