ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (5)
Stina Verifierad kund 09/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Blankhet

En stor favorit! Går in snabbt i huden, mjukgör och boostar min hud med fukt. Räcker länge vilket är ett stort plus!

3 0
Jasmine Verifierad kund 26/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudtextur Finnar & plitor Blankhet

Helt okej kräm, ingen hallelujah produkt direkt men fortsätter använda den då jag inte har hittat någon bättre. Den är lätt i konsistensen men lägger sig tyvärr som en glansig blank hinna på ansiktet...kan ta upp till några timmar innan det blanka försvinner. Den sjunker alltså inte in så bra. Ett plus är dock att den återfuktar hyn bra! A little goes a long way med denna produkt!

1 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vi kan varmt tipsa dig om Active Moist som är samma typ av cremen men en lättare variant. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Tilda Verifierad kund 11/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Har använt den här krämen i flera år, och trots att jag letat andra krämer p.g.a priset så återkommer jag ändå alltid till denna. Otroligt skön på huden och återfuktande utan att kännas för fet. Huden känns återfuktad länge!

0 0
Amanda Verifierad kund 07/11/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Den här är helt otrolig! Har använt den i ca 2 veckor nu och märker redan stor skillnad - huden känns typ ''renare'', fräschare och lenare. Älskar detta nytillkomna steg i min hudvårdsrutin och kommer aldrig att sluta med den, förens jag kanske behöver anpassa om efter andra hudtillstånd )

0 0
Iza Verifierad kund 11/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor

Dryg och går in snabbt i huden!

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Skin Smoothing Cream 2.0 med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.