ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (17)
Sara Verifierad kund 25/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Älskar detta serum. Jag använder det på kvällen och vaknar upp mjuk, len och återfuktad i ansiktet. Gillar att jag även kan använda det runt ögonen. Det här serumet återfuktar så fint även på min torra och känsliga hud att jag ibland inte behöver en fuktkräm över.

8 0
Louise Verifierad kund 13/05/2020

Vet inte men den här har inte påverkat min hud alls, varken negativt eller positivt. Super tråkigt att inte få en enda reaktion.

0 0
Svar från

Madeleine Klingspor Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att du inte riktigt har känt de resultat du önskar av Skin Recovery Super Antioxidant Serum. När det kommer till att se mer resultat av produkter är det ganska individuellt hur lång tid detta tar. Att se fullständiga resultat kan ta upp till ett par månader men givetvis brukar man kunna känna och se effekter långt tidigare än så. Vi vill självklart att det ska kännas helt bra för dig, återkom gärna till oss via mail, chatt eller telefon så guidar vi dig vidare på allra bästa sätt kring din produkt och rutin. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity

MATHILDA Verifierad kund 30/04/2020

Wow säger jag bara! Detta serum känns som sammet på huden. Jag tar det tillsammans med SKIN RECOVERY HYDRATING TREATMENT MASK från samma märke och det är som magi för min torra och trötta hy! Så skön att applicera och morgonen efter vaknar jag upp med ett glow utan dess like. Så glad att jag hittade detta serum!

1 0
Jelena Do Verifierad kund 27/04/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Känslig hud Ojämn hudton

Är inne i en testperiod med detta märke och har olika steg i serien. Tyvärr känner jag inte det wow som många skriver. Jag har fått finnar (ev övergångsperiod) men det är tredje veckan nu och det känns inget vidare, tyvärr.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att du inte känner dig nöjd med Skin Recovery Super Antioxidant Concentrate Serum. Precis som du skriver kan en utrensning ske när man börjar med nya produkter och det kan ta upp till 8 veckor för huden att vänja sig. Om du önskar att vi se över din rutin för att optimera ditt resultat är du alltid välkommen att kontakta oss via chatt, mail eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Mikaela Verifierad kund 29/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

WOW!! Har bara använt denna i en vecka och enbart i pannan, och vilka resultat jag ser redan. Mindre rodnad, lyster och jämnare hud. Är spänd på vad denna kan göra när jag börjar använda i hela ansiktet.

1 0
Sophie Verifierad kund 13/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Återfuktar huden superbra, enormt nöjd med mitt köp!!

0 0
Maria Verifierad kund 30/04/2019

Jag är väldigt torr i hyn under vintern men detta serum la sig som en silikonmask på huden, upplevde inte att den gick in i huden utan bara låg ovanpå. Gjorde ingen skillnad på torrheten alls, kändes rätt obehagligt att ha ''silikonkänsla'' på huden så använde den inte många gånger.

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att produkten inte kändes passande. Serumet passar en torrhy utmärkt har en skyddade verkan mot yttre påfrestningar. Det behövs endast en liten mängd vid applicering för full effekt. Vi finns tillgängliga för rådgivning via chatt, mail eller telefon så tveka aldrig att kontakta oss. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Eva Nygren Verifierad kund 31/03/2019
Ålder: 60+ Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Skönt serum att applicera och det känns som att det går in bra. Har dock ingen känsla av att huden blir så mycket bättre. Är inne på tredje tuben så det måste vara något som är bra ...

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Detta serumet tillför massa antioxidanter till huden för att skydda mot fria radikaler. De fria radikalerna kommer vi i kontakt med från föroreningar i luften samt från solen strålar. Dessa radikaler kan orsaka stress och inflammation i huden men kan även bryta ner hudens kollagen. Att tillföra antioxidanter dagligen till sin rutin kommer hjälpa till att skydda och stärka huden. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Anna Verifierad kund 25/02/2019

Otroligt bra och underskattat serum. Har använt det i höst och vinter och fick en väldigt mjuk och fin hy med massor av lyster, torrhetsrynkorna försvann helt. Fick massor av kommentarer på min fina hy. Förstod inte effekten till fullo fören jag slutade med det och gick øver till en annan produkt och effekten försvann. Den var mkt dryg, man behöver bara en liten droppe. Väldigt prisvärd produkt som slår många dyrare serum med hästlängder.

1 0
Malin V Verifierad kund 02/02/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudtextur

Känns som sammet på huden! Superhärligt serum som passar perfekt ihop med boosters från samma märke. Passar utmärkt till en känslig hy. På sommarhalvåret byter jag ut denna till ett lättare antioxidantserum från PC (defense eller resist för blandhy). Älskar detta!

2 0
Annie Verifierad kund 16/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor

Alltså så sjukt bra serum, Älskar! Använder morgon och kväll och får så fin lyster och blir återfuktad. Går snabbt in i huden och man känner att den verkligen gör nytta.

1 0
Anna Verifierad kund 04/12/2018

Lite ''oljig'', lägger sig mest utanpå huden. Inte hjälpt mig alls med min torra hud.

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Detta är ett rikt serum som är anpassat för en torr hy. Serumet har en skyddade verkan mot yttre påfrestningar och är ett väldigt drygt serum. Det behövs endast en liten mängd vid applicering. Vi finns tillgängliga för rådgivning via chatt, mail eller telefon så tveka aldrig att kontakta oss. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Amanda Verifierad kund 26/10/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Skönt serum med härlig konsistens. Underbart runt ögonen, men detta räcker inte riktigt för mig under vintertid då jag är extremt torr och har tendens till eksem. Kombinerar då denna med Hyaluronic Acid booster och Skin Recovery Moisturizer eller fuktmasken några kvällar i rad för att mätta huden med massa fukt.

2 0
Linda Johansson Verifierad kund 01/08/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor

Har använt Paulas Choice produkter i ca 6-7 år nu. Som tur var hittade jag EU-shopen & kunde där beställa ''samples''/små prover på alla de produkter jag trodde skulle passa mig. För trots att jag nu har fyllt 41 år ?? så är min hud nästan likadan som för ca 7 år sedan, förutom att PC?s produkter verkligen har RÄDDAT min hud från att vara extrem torr så huden flagnade, ständigt ha pannan full av milier & resten av ansiktet hade pormaskar & acne (en reaktion som min hud får när den inte gillar hudprodukterna). Men ju äldre jag blir, desto värre blir det eftersom jag har en medfödd sjukdom som försämrar, åldrar & bryter ner allt kollagen (i hela min kropp), snabbare än vid normalt åldrande. Så egentligen behöver jag dyrare hudvård för äldre hud nu, med allting som kan boosta kollagenet, tillsätta mer osv, för att inte åldras ännu mer än vad jag egentligen är. Men jag har tyvärr inte råd, har knappt råd med Paulas Choice, som jag ständigt återvänder till pga ständigt extremt torr hud & då är PC?s Skin Recovery serum + ansiktsoljan (och numera även hyaluronic boostern) det enda som gör att jag fortfarande kan sminka mig, trots min torra & fuktfattiga hy. Trist nog så är min hud även oerhört känslig & inte ens produkter som INTE ska vara portilltäppande kan vara det på MIN hy. Så förutom att jag inte har råd med den hudvård jag egentligen skulle behöva nu, pga brist på & defekt kollagen, så VÅGAR jag inte köpa nya, dyra produkter. För det kan ta 1 dag eller 1 vecka innan det blossar upp för fullt i mitt ansikte. Och nej, det är inte ''övergångsperioden'' mellan 2 olika märken, då huden har en sk ''utrensning''. Det är helt enkelt extrem överkänslighet, inte ens ''äkta'' allergi & tyvärr har jag bara kunnat idenifiera några få ingredienser som jag tycks reagera negativt på :-( Men tils vidare kör jag på med PC & ska försöka att välja andra produkter som tillkommit de senaste åren & som passar äldre hy bättre. Men Skin Recovery serum ger jag nog aldrig upp! Det är min Holy Grail!

3 0
Tina Verifierad kund 17/06/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Detta serum är magiskt! Har atopiskt eksem och har fått klar förbättring av PCs produkter överlag men detta serum var pricket över i!

2 0
Stina Verifierad kund 05/06/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Finnar & plitor

Efter första appliceringen med denna fick jag röda kliande exem i ansiktet. Testade några gånger till, vilket förvärrade problemet. Har fått små finnar och kliande röda utslag, stora som 50 öringar. Slutade användande några dagar men testade igen i morse, nu känns det som att jag skulle vilja riva av mig ansiktet då det kliar intensivt. Har vanligtvis okänslig hy.

1 0
Amanda Verifierad kund 07/05/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Ojämn hudton Ålderstecken Finnar & plitor

Väldigt bra serum men lite för rinning. Känns som att man använder för mycket varje gång. Men bra serum, tagit bort mina torra fläckar i ansiktet på två dygn (använder endast i nattrutin)

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Skin Recovery Super Antioxidant Concentrate Serum med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.