ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (8)
Sofie Verifierad kund 10/04/2018

Jag gillar den här rengöringen, huden känns ren men inte torr och stram efteråt. Använde tidigare Dermalogicas Special cleansing gel och tyckte bra om den med, den här känns kanske något mildare.

5 0
Leila Verifierad kund 30/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Tycker om denna jättemycket. Brukade tidigare uppleva att min hy kändes torr och stram efter rengöring men med denna gör den inte det. Hyn känns återfuktad men ändå ren! Perfekt för mig med eksembenägen hy.

0 0
Charlotta Verifierad kund 24/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor

Finns ingen bättre rengöring! Jag har en röd känslig hud efter en roccutan behandling för 10 år sedan o huden är fortfarande lätt irriterad. Inga finnar i syne med denna o lämnar min mjuk len o smidig. Plus att använda olja innan för om jag har mer make up känns det inte som den tvättar helt rent.

3 0
Diana Verifierad kund 25/04/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

En mild men effektiv rengöring som räcker länge. Hyn känns inte stram eller torr, och svider inte i ögonen. Ett litet minus är att den stora flaskan kan vara lite knölig att klämma ur, hade önskat en pumpflaska bättre.

4 0
Madde Verifierad kund 16/08/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Jätte härlig rengörning! Skonsam men gör sitt jobb. Min hy är väldigt reaktiv med eksem och den här rengörningen är perfekt. Krämig konsistens, lämnar huden ren och mjuk.

3 0
Maja Verifierad kund 03/08/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor Blankhet

Min life saver, använder den dagligen och är jättenöjd! Upplever ingen stramhet/torrhet efteråt och samtidigt är den mild och skonsam. Upplever inte alltid att den får bort allt ögonsmink men det har jag remover till vid behov.

2 0
s Verifierad kund 22/07/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor Acne

jag älskar denna rengöring! har jättekänslig aknebenägen kombinerad, men väldigt torr hy och med denna känner jag mig inte torr alls. letat länge efter en rengöring som är mild och inte torkar ur, för så fort jag blir torr så blir jag extra känslig och får akne. tror aldrig jag kommer byta just denna

3 0
Stina Verifierad kund 27/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Älskar denna rengöring! Den tar bort allt smink och torkar inte ut huden. Använder den morgon och kväll varje dag och flaskan räcker i en evighet. Rekommenderas!

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Skin Recovery Softening Cream Cleanser med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.