ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (12)
Sofie Verifierad kund 10/04/2018

Jag gillar den här rengöringen, huden känns ren men inte torr och stram efteråt. Använde tidigare Dermalogicas Special cleansing gel och tyckte bra om den med, den här känns kanske något mildare.

7 0
Emelie Verifierad kund 20/06/2020

Tycker om denna rengöring mycket. Känner mig ren men utan att bli torr eller ''tight'' i huden. Mild och snäll mot min hud. Har dock lite svårt för flaskan som är lite otymplig att klämma ur produkt, hade föredragit en pump.

0 0
Ellinor Verifierad kund 24/05/2020

Har denna produkt/serie bytt utseende? Hade en cleanser från Paulas choice som var mest vit och lite röd som jag inte hittar längre men denna låter som det kan vara samma?

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Ja, det stämmer att produkterna har fått ett nytt utseende och Skin Recovery produkterna är nu vinröda istället för vita med lite rött på. Det är fortsatt samma fina innehåll. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Sandra Verifierad kund 29/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Jag gillar den krämiga konsistensen och att den verkar rengöra relativt bra. Tar inte bort vattenfasta produkter utan då behövs något mer djuprengörande. Jag har testat mycket mer återfuktande rengöringar. Upplever inte denna som speciellt återfuktande men samtidigt inte så uttorkande!

0 0
Lisa Verifierad kund 07/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Den här är perfekt för oss torrisar som inte tål ''tvålrengöringar''. Lämnar huden med en mjuk känsla, inte alls spänd och stram. Köpt åter och åter igen. Tar bort make-up bra. Vissa vattenfasta produkter kräver något vassare dock.

1 0
Leila Verifierad kund 30/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Tycker om denna jättemycket. Brukade tidigare uppleva att min hy kändes torr och stram efter rengöring men med denna gör den inte det. Hyn känns återfuktad men ändå ren! Perfekt för mig med eksembenägen hy.

3 0
Charlotta Verifierad kund 24/06/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor

Finns ingen bättre rengöring! Jag har en röd känslig hud efter en roccutan behandling för 10 år sedan o huden är fortfarande lätt irriterad. Inga finnar i syne med denna o lämnar min mjuk len o smidig. Plus att använda olja innan för om jag har mer make up känns det inte som den tvättar helt rent.

4 0
Diana Verifierad kund 25/04/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

En mild men effektiv rengöring som räcker länge. Hyn känns inte stram eller torr, och svider inte i ögonen. Ett litet minus är att den stora flaskan kan vara lite knölig att klämma ur, hade önskat en pumpflaska bättre.

5 0
Madde Verifierad kund 16/08/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Jätte härlig rengörning! Skonsam men gör sitt jobb. Min hy är väldigt reaktiv med eksem och den här rengörningen är perfekt. Krämig konsistens, lämnar huden ren och mjuk.

3 0
Maja Verifierad kund 03/08/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor Blankhet

Min life saver, använder den dagligen och är jättenöjd! Upplever ingen stramhet/torrhet efteråt och samtidigt är den mild och skonsam. Upplever inte alltid att den får bort allt ögonsmink men det har jag remover till vid behov.

3 0
s Verifierad kund 22/07/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor Acne

jag älskar denna rengöring! har jättekänslig aknebenägen kombinerad, men väldigt torr hy och med denna känner jag mig inte torr alls. letat länge efter en rengöring som är mild och inte torkar ur, för så fort jag blir torr så blir jag extra känslig och får akne. tror aldrig jag kommer byta just denna

4 0
Stina Verifierad kund 27/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Älskar denna rengöring! Den tar bort allt smink och torkar inte ut huden. Använder den morgon och kväll varje dag och flaskan räcker i en evighet. Rekommenderas!

2 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Skin Recovery Softening Cream Cleanser med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.