ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (21)
Nadja Verifierad kund 04/10/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton

Denna produkt förstörde min hud. Efter användning av denna produkt fick jag inflammerade porer över hela ansiktet trots att de ska passa alla hudtyper. Synd att det bara är de positiva recensioner som visas bara för att locka folk köpare. Det var recensionerna som fick min att tro på denna produkt men det är bara falsk marknadsföring. Min recension kommer antagligen inte synas för att den är för ''negativ'' Men jag är helt ärlig och tycker folk borde få veta. Produkten känns gudomlig när jag smörjer på efter rengöringen i samma serie. Men över tid fick jag bara fler och fler finnar än någonsin och det är verkligen inte värt det.

7 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Detta forum är tillgängligt för alla och här publicerar vi både positiva och negativa recensioner för att alla ska kunna ta del av dessa. Denna creme är en rik creme och passar främst en torr hud. När jag läser din recension så misstänker jag att denna creme är för rik till dig och att det istället kan vara bra med ett fuktserum samt en lättare creme så du får fukt till huden. Kontakta gärna oss på kundrelationer så hjälper vi dig vidare med passande produkter, info@skincity.se Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity

Stina Verifierad kund 16/07/2019

Blev rekommenderad denna av Skincity och är mycket nöjd. Har haft problem med reaktiv hud som på sistone reagerat tom på de produkter jag kunnat använda tidigare. Tycker att min hud kändes lugnad redan vid första appliceringen och efter det har det bara blivit bättre. Är mindre röd och torrheten har minskat markant. Kommer definitivt köpa igen. Ska beställa rengöring och solskyddet i samma serie.

0 0
Sandra Verifierad kund 07/07/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudtextur Finnar & plitor Blankhet

Är aldigt torr i ansiktet när jag vaknar längre, denna fungerar mycket bra! Ett plus att man kan ha den runt ögonen, bara jag inte smörjer för nära ögonvråna då får jag milier.

0 0
Emma Ericsson Verifierad kund 15/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken

Hej. Har denna produkt bytt utseende på förpackningen/tuben?

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Ja, det stämmer. Denna creme har fått ett nytt utseende men har samma fina innehåll. Hälsningar,Kundrelationer/Skincity.

Frida Verifierad kund 30/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton

En kräm som luktar ganska tråkigt, men som känns mysig att lägga på huden. Tycker den sjunker in relativt snabbt, och mjukgör och återfuktar. I samband med toner, essence, och lugnande serum tar den här krämen god hand om min irriterade känsliga torra hud.

0 0
Karin Verifierad kund 11/01/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Jag älskar denna! Blir aldrig torr, vilket jag blir av andra nattkrämer.

0 0
Frida Verifierad kund 20/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Jag gillar verkligen denna kräm och har gjort åt ett par tuber senaste åren. Den i kombination med resten av skin recovery-serien har varit räddningen för min torra rosaceahud. Huden blir mjuk och len. Men, köpte en ny tub för ca 2 mån sen, och krämen luktar riktigt äckligt, nästan ruttet?! Inte upplevt detta tidigare. Fler som känt samma sak?

3 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vad roligt att höra att denna creme känns bra för dig men verkligen olyckligt att doften har ändrats. Det låter som att det har blivit något tokigt med din creme. Återkom gärna till oss via mail så hjälper vi dig vidare, info@skincity.se. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

E86 Verifierad kund 19/12/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Jätteskön konsistens och känns återfuktande. Tyvärr har den inte fungerat alls för min hy. Ju längre tid jag har använt den desto fler inflammerade finnar har jag fått och efter användning blir jag väldigt röd. Vågar därför inte använda den längre.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var olyckligt att höra att denna creme inte känts bra för din hud. När man börjar med nya produkter kan det ske en utrensning i huden och det kan ta upp till 8 veckor för huden att vänja sig vid nya produkter. Har man en väldigt torr och känslig hy kan huden till en början reagera med rodnad men när huden har börjat stärkas upp och blivit mindre torr kommer detta tillstånd bli bättre. Återkom gärna till oss via mail så guidar vi dig vidare, info@skincity.se. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Sofia Verifierad kund 18/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud

Jag älskar den här krämen. Jag har provat flera olika nattkrämer både från PC och andra märken men nu har jag hittat rätt. Tjock mjukgörande fuktbomb som lugnar och känns så himla vårdade.

3 0
Charlotta Verifierad kund 17/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Använt denna i ett år nu och kommer nog aldrig byta! Började förra vintern då jag behövde något mot min extremt torra hud och har fortsatt sedan dess då denna verkligen gör att min hud känns helt återfuktad hela dagen. En megaplus att den är så dryg också, en klick stor som en ärta räcker gott och väl för att smörja in ansiktet och jag har nu haft min kräm i fem månader trots daglig användning.

0 0
Marie Verifierad kund 16/11/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Pormaskar Känslig hud

En utav mina favoriter. Jag använder den mest kväll men ibland på morgonen om jag känner mig torrare. Åker på hyn bra och gör det den ska. Haft jättemycket problem med finnar ett tag, men den här hjälpte verkligen, ihop med rengöring ansiksvatten serum. Använder även PC solskydd på dagen. Maken har börjat snott denna från mig, han har torr hy, många på hans jobb som undrar vad han gör för han nu ser så fräsch och pigg ut ?

1 0
Fia Verifierad kund 12/11/2018

Köpte Paula's choice efter rekommendationer från flera håll och är så missnöjd. Blev inte alls bra! Fick ännu mer rosaceaproblematik och torr stramande hud. Pengarna i sjön!

1 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att du inte känner dig nöjd med dina produkter. Paulas Chocie är ett mycket bra märke med effektiva produkter. Det tar ca 2-8 veckor för huden att vänja sig vid nya produkter och 3-6 månader innan man ser några resultat. Vissa upplever förbättring innan dess men det kan ändå vara bra att veta om att det oftast tar tid. Önskar även kort nämna att hur huden mår är ett samspel mellan inre och yttre faktor. Återkom till info@skincity.se så guidar vi dig gärna vidare. Kundrelationer/Skincity

Malin Verifierad kund 31/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton

Använde denna först på dagen men upplevde då att jag blev väldigt röd i hela ansiktet efter applicering vilket jag inte var nöjd med då det inte tonade ner sig direkt. Använder denna istället på natten som nattkräm de kvällar det känns som att huden spänner och är stram. Då funkar den toppen!

1 0
Jenna Verifierad kund 21/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Riktigt bra crem till bra pris! Använder som dag och nattcream. Lukt bra, konsitens bra och bra återfuktande. PRISVÄRD. I vinter blir det en ännu mer återfukande crem för mig (väldigt yttorr, stram och fultfattig hy) men resten av året - perfekt!

0 0
Nikita Verifierad kund 09/08/2018

Jättebra, och riktigt återfuktande till ett bra pris. Använder den som nattkräm, lite för fet för min del att använda på dagen. Mild och snäll mot huden. Är inne på andra tuben nu.

1 0
Emelie Verifierad kund 18/05/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Har använt denna länge och känns som ett måste i min dagliga hudvårdsrutin. Varierar mina serum och masker beroende på årstid osv men denna består. Smälter snabbt in i huden och gör den mjuk. Ingen mirakelprodukt, men en bra basprodukt.

0 0
Amanda Verifierad kund 08/05/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor Acne

Den återfuktar bra och jag har använt krämen både dag och natt beroende på årstid. Min hud är dock reaktiv och rodnad uppstår direkt vid applicering och kvarstår hela dagen. Kanske är jag känslig mot någon ingrediens. De dagar jag avstår från krämen har jag mycket mindre rodnad i huden.

1 0
Hanna Verifierad kund 17/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar

ÄLSKAR denne lille rackare! Är ofta yttorr och flagnar på näsan, men när jag använder denna både dag och natt försvinner det. Testar jag en dag med en annan kräm börjar jag flagna direkt.

2 0
Angie Verifierad kund 01/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Toppen som nattkräm när huden behöver fukt! Känns lugnande och skyddande mot min känsliga hy.

1 0
Eira Verifierad kund 26/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton

En toppen kräm för den torra! En rätt så basic dagskräm, men jag gillar att den inte innehåller aktiva ingredienser - så att den lätt går att blanda tillsammans med allt möjligt annat aktivt i badrumsskåpet. Det underlättar faktiskt. Jag tycker inte att den minskar min rodnad, men den håller mig härligt återfuktad under alla årstider förutom vintern

0 0
Bea Verifierad kund 22/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Ojämn hudtextur Ålderstecken Finnar & plitor Acne

Fantastik kräm för den yttorra huden. Använder både dag och natt och framför allt runt ögonen (dock med extra solskydd dagtid). Love it!

1 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Skin Recovery Replenishing Moisturizer med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.