ÄR DU SÄKER?
Du kommer nu att byta till en annan domän och lämna denna sida. Är du säker på att du vill ändra till ?
JA TACK AVBRYT
Produktrecension
Dela med dig av vad du tycker
Tillbaka till produkt
Logga in på ’Mitt konto’ för att skriva en recension. Du kan endast recensera produkter som du har köpt hos oss och genom att vara inloggad.
Recension(er) (70)
Malin Verifierad kund 08/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Min absoluta favvis i badrumsskåpet! Återfuktar perfekt. Använder alltid som nattmask och brukar även använda den när jag jobbar natt, då är huden smooth as a baby butt på morgonen när jag går av mitt pass! Älskar att man även kan ha den runt ögonen och brukar använda den på läpparna efter peeling också!???

15 0
Sabina Verifierad kund 29/03/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur

Min räddare i nöden. Om jag har varit lite för hård mot min hud en period (syra, retinol, jobbat mycket) så räddar denna nattmask min hy om och om igen. Återfuktar, lugnar och balanserar. Använder flera gånger i veckan utan att täppa till porer eller göra huden fet. Funkar underbart med retinol och BHA som kan göra huden lite torr. Min hud är kombinerad torr-normal, känslig och lätt att bli yttorr.

0 0
Mimmi Verifierad kund 28/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Finnar & plitor

Återfuktar tyvärr inte så bra som jag hade hoppats. Använt upp en hel tub nu och visst den återfuktar, men jag upplever mig fortfarande torr ibland när jag vaknar och utan långverkande effekt tyvärr. Använder PC i övrigt och är nycker nöjd med varumärket annars!

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! Vad tråkigt att du inte känner dig helt nöjd. Ett tips är att applicera en olja likt Moisture Renewal Oil Booster från samma märke under masken för att verkligen ge maximalt med fukt och näring . För vidare rådgivning är du alltid välkommen att kontakta oss på kundrelationer. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Sara Verifierad kund 22/03/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Älskar denna! Så härlig i konsistensen riktigt fet och min hud älskar den, har den som nattmask och på morgonen ser huden jättefin och len ut! :)

0 0
Jennifer Verifierad kund 21/03/2020
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Går inte alls in i huden på mig. Oavsett om huden är fuktig eller torr vid applicering, med eller utan nattcreme under, så rullar den bara av. Exfolierar regelbundet.

0 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Tråkigt att höra att du känner dig missnöjd. Skin Recovery Hydrating Treatment Mask är framtagen till en torr/mycket torr hud. Önskar du en fuktmask som har en lättare konsistens så kan vi varmt tipsa dig om Super Hydrate Overnight Mask från Paulas Choice, den tillför fukt och sjunker snabbare in i huden. För vidare rådgivning är du alltid välkommen att kontakta oss på kundrelationer. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Karin Verifierad kund 13/02/2020
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken

Det känns som att denna bara lägger sig utanpå huden och inte går in huden. Har den över natten och på morgonen känns det oljigt när man tvättar bort den. Är inne på min andra tub men nu när jag kör andra produkter från PC så kanske min hud inte behöver denna längre...?

0 0
Svar från

Sara VS Skin therapist

Tack för din recension! SKIN RECOVERY HYDRATING TREATMENT MASK är i första hand framtagen till en torr/mycket torr hy. Önskar du en fuktmask som har en lättare konsistens kan vi varmt tipsa dig om SUPER HYDRATE OVERNIGHT MASK från Paulas Choice. För vidare rådgivning är du alltid välkommen att kontakta oss på kundrelationer. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Alexandra Verifierad kund 12/01/2020
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Denna kräm har räddat min vintertorra hud. Blir alltid väldigt torr och stram i ansiktet under vintern och denna gör min hud så återfuktad. Jag använder den som nattkräm varje natt och sedan jag började använda den för 1-2 månader sedan har min hud blivit så mycket bättre.

0 0
Karolina Verifierad kund 25/12/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken Finnar & plitor

En helt fantastisk produkt som jag aldrig skulle klara mig utan! Är 35+ och brottas lite med hormonplitor på hakan trots en i övrigt ganska torr hud. Använder denna istället för nattcreme året runt och vaknar varje morgon med en strålande återfuktad hud! Är inne på min fjärde tub och kan inte vara utan. Livslång kärlek i cremeform!

4 0
Emma Verifierad kund 11/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud

Bästa återfuktningen, är väldigt torr och blir len som en barnrumpa! Den går in snabbt i huden och behöver ej mycket av produkten, använder den som nattcreme

0 0
Felicia Verifierad kund 10/12/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor Acne

Jag hade läst om denna mask och funderat över den ett tag men slog först till för ett par veckor sedan när det blev kallare ute och min hy blev allt torrare. Jag sover nu med den varje natt och vaknar upp härligt återfuktad, men det bästa är också att mina små finnar försvinner av den??! Om jag fått en finne på hakan under dagen och tar lite extra mask på den över natten så sjunker den ihop helt? Tänker aldrig sluta använda denna mask, har testat det mesta och aldrig varit så nöjd som med denna! Den är också otroligt dryg, kommer räcka lääänge!

0 0
Irina Verifierad kund 31/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Acne Blankhet

G R Y M! Har sovit med masken vid flertalet tillfällen och lika förvånad varje gång jag vaknar hur len min hud känns, hur frisk den ser ut att vara och att de små finnarna runt om i ansiktet är bortblåsta.

1 0
Johanna Verifierad kund 05/10/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudtextur Finnar & plitor

Helg fantastisk nattmask! Denna gör precis det den säger att den ska göra. Jag använder den 2-3 gånger i veckan veckan när jag behöver en extra boost.

0 0
Petra Verifierad kund 19/09/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer

Ljuvlig under vintern då huden blir så torr och fuktfattig. Använder den som nattkräm flera gånger i veckan och huden verkligen mjukas upp.

1 0
Olivia Verifierad kund 19/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Är inte en mask i mitt tycke, snarare endast en nattcreme. Känns bra för stunden, men tycker inte den gör så stor skillnad över tid.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att denna mask inte uppfyllt dina förväntningar. Detta är en återfuktande mask som du med fördel kan sova med för boosta huden med fukt och näring. Applicera ett generöst lager på huden så huden verkligen blir mättad. Använd även gärna ett återfuktande serum under för att förstärka resultatet. Tveka aldrig att kontakta oss via chatt, mail eller telefon om du önskar vidare rådgivning. Hälsningar, Kundrelationer/skincity.

Elsa Verifierad kund 03/09/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Ålderstecken

Jag fick finnar av denna produkten, kan det vara utrensning? Brukar inte få det på återfuktande produkter

0 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! När man adderar nya produkter till sin rutin så kan en utrensning ske i huden men det finns även många andra faktorer som kan få huden i en obalans. Kontakta gärna oss via chatt, mail eller telefon så guidar vi dig gärna vidare. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Sandra Verifierad kund 17/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Var skeptisk, men testade och oj vad jag är förälskad i denna mask ????????????????

0 0
Sandra Verifierad kund 05/08/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud

Använder denna som en nattmask och efter bara några användningar ser jag positiva resultat. Huden blir som ett babyface. Rekommenderar verkligen denna. Värt sitt pris!

0 0
Astrid Verifierad kund 02/08/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Otroligt mycket kräm för pengarna - använder som mask under natten när hyn behöver extra fukt. Hyn känns len och skön på morgonen , ger verkligen god återfuktning för torrschampo känslig hy. Doftar trist men levererar.

0 0
Svar från

Lena Skin therapist

Hej Astrid, tack för din recension! Härligt att du upplever att masken återfuktar så bra. Dofter upplevs så otroligt olika och då alla produkter från Paulas Choice är utan parfym, så har de en ganska neutral doft. Vill du ha tips på en likvärdig mask, som doftar mer, så är det bara att du återkommer till oss via mail så guidar vi dig vidare. Hälsningar, Kundrelationer / Skincity

Alicia Verifierad kund 18/06/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Jag hade höga förhoppningar på den här nattmasken då jag hört mycket gott om den. Tyvärr lever den inte riktigt upp till mina förväntningar då jag upplever att den rullar på huden. Kommer att använda slut på den men kommer inte att köpa igen.

1 0
Svar från

Maria Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna mask inte fyllde upp till dina förväntningar. Texturen på denna mask är rik och passar en väldigt torr och känslig hud allra bäst, som behöver näring och mycket fukt till huden. För extra återfuktning kan den användas som en nattmask. Önskar du tips på andra masker guidar vi dig mer än gärna! Har du vidare funderingar, så är du välkommen att kontakta oss via mail, chatt eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Ka. Verifierad kund 31/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton

Använt produkten i fyra år nu. Numera använder jag den året runt som ansiktskräm på kvällen. Den enda produkten som återfuktar min hud såsom jag behöver. Kompletterar den med olika serum, antigen NIACINAMIDE eller Hyularonsyra. Funkar perfekt.

0 0
Anna Verifierad kund 31/05/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor Acne Blankhet

Riktigt härlig mask! Man blir supermjuk efter en natt med denna. Tjock bra konsistens. Känns väldigt skön på huden. Redan en favorit! Rekommenderas verkligen.

1 0
Charlotta Lundberg Verifierad kund 26/05/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Ojämn hudtextur Ålderstecken Blankhet

Älskar era produkter

0 0
Samantha Verifierad kund 02/05/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Känslig hud Ojämn hudton Ålderstecken Acne

Älskar den här, provat en massa produkter o den här är den enda som verkar funka på min hud och använder den även runt ögonen som har varit jätte torra nu på vintern.

2 0
Mika Verifierad kund 24/04/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor Acne

Försöker med andra produkter i lågprismärken pga ansträngd ekonomi men vid mycket problem med torr hy, acne, yttorrhet, så är denna det bästa. Använder just nu som både dag- och nattkräm, följande SPF på dag och det blåa serumet också ur PC på natten, och äntligen så känns som min hud håller på att ta sig upp ur en mörk tid. Går in i huden, återfuktar, känner att det finns ett glow efteråt.

1 0
Eva Nygren Verifierad kund 31/03/2019
Ålder: 60+ Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

En fantastisk produkt! Jag har väldigt känslig hud men tål denna väl, även på ögonen. Jag brukar sätta på den när jag ska gå till gymmet och så sitter den på några timmar. Underbar och väldigt prisvärd.

0 0
Jennica Verifierad kund 17/03/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Ingen hit alls, den sved och gjorde min hy röd. Jag har även fått utslag på kinderna, vet inte om det är den envisa vintern eller denna men den har iallafall inte gjort min hy något gott iallafall. Trist, men fick ett prov på Rehydrating Moisture Mask och den kändes 100 resor bättre på huden!

0 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att denna mask inte fyllde upp till dina förväntningar. Det är en mask som passar en torr och känslig hud, men precis som du nämner så är det inte ovanligt att huden och dess barriär är skör nu under vinterhalvåret/början på våren och huden kan då reagera på precis vad som helst. Har du vidare funderingar, så är du välkommen att kontakta oss via mail, chatt eller telefon. Hälsningar, Kundrelationer/ Skincity.

Rebecca Verifierad kund 10/03/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

ÄLSKAR denna. Sover med den flera gånger i veckan och skulle säga att det är den produkt som gjort störst skillnad för mina torra hy. Kommer aldrig byta. Kladdar inte, återfuktar på djupet och känns jättehärlig på huden.

0 0
Malin Johansson Verifierad kund 28/02/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Känslig hud Finnar & plitor Blankhet

En helt underbar fuktmask! Den är som en varm kram för ansiktet när man känner sig torr och stram. Brukar sova med den och på morgonen känns huden mjuk, återfuktad och lugn. En riktig favorit!

1 0
Jennie Verifierad kund 18/02/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor Acne

Fantastisk produkt! Jag har använt den i cirka en månad och min hud är betydeligt jämnare, ser fräschare ut och känns inte alls lika torr som innan. Jag har problem med akne och har därför varit försiktig med att köpa för feta produkter som kan förvärra mina problem, men den här är helt perfekt. Använder den som en nattkräm efter min vanliga rutin med PCs produkter och ibland har jag den även på dagen när jag känner mig lite torr. Aldrig provat den som mask men jag har hittills aldrig märkt av att den smular sig som någon nämnde i tidigare recensioner. Rekommenderar verkligen alla att köpa denna! Kommer aldrig vilja sova en natt utan den!

1 0
Mischa Verifierad kund 03/02/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Jag har en känslig hud och denna masken fick min hy att reagera, tyvärr. Det sved, huden blev irriterad och röd. Jag vet inte precis vad jag reagerade på ... Jag försökte att använda masken flera gånger bara för att kunna se om det blir bättre, men tyvärr, reagerade jag varje gång.

1 0
Svar från

Elin J Skin therapist

Tack för din recension! Det var tråkigt att höra att du fått en reaktion av denna mask. Det är en mild och skonsam ansiktsmask som passar även den mest känsliga huden, men tyvärr kan man reagera på precis vad som helst. Kontakta gärna oss via mail, chatt eller telefon, så hjälper vi dig vidare. Hälsningar/ Kundrelationer, Skincity.

Sanne Verifierad kund 02/02/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud Finnar & plitor

Absoluta favoriten!! Älskar att ha denna på natten, speciellt efter en exfolering eller när det är kallt ute. Fantastisk om man använder PC:s dagliga bha! Min yttorrhet har gått bort, mina ''ärr'' från mina plitor börjar blekna och huden är inte lika reaktiv och rosa som innan. Bästa köpet!

1 0
Johanna Verifierad kund 01/02/2019
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ålderstecken

Sjunker fort in i huden. Grymt återfuktande. Älskar denna!! ?

1 0
Karin Verifierad kund 25/01/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Bästa masken! En riktig fuktbomb. Jag älskar att sova med den

1 0
Linnéa Verifierad kund 18/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

När kommer denna in igen?! Min är slut sedan en månad tillbaka & min hud skriker efter den!

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Vad roligt att du tycker om denna ansiktsmasken så mycket. Den finns nu åter i lager igen. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Louise Verifierad kund 14/01/2019
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Jag älskar den här masken! Jag lägger den som en riklig nattkräm ett par gånger i veckan, tillsammand med serumet Resist omega komplex. Tvättar sen av på morgonen och använder dagkräm och serum. Huden blir verkligen återfuktad, dwn hhälper min supertorra vinterhy. jag kommer köpa denna igen!

1 0
Frida Verifierad kund 08/01/2019
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Vidgade porer Pormaskar Känslig hud Ojämn hudton Finnar & plitor Acne Blankhet

Stor favorit! Använder den varje natt istället för nattkräm och fullkomligt älskar hur den återfuktar utan att göra huden oljig och lugnar min stressade hy!

2 0
Michaela Verifierad kund 26/12/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Normal Fet Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Finnar & plitor Blankhet

Utan tvekan den bästa ansiktsmasken jag använt hittills. Den återfuktar så fint. Använder min som en mattcreme och har ytterst sällan torr hy.

1 0
marie persson Verifierad kund 19/12/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ålderstecken

Helt suverän! Haft problem i så många år med min mkt torra hud.. Stora områden runt näsa, i pannan o vid ögonbrynen har varit röda o mkt torra. Ramlade på denna när bla Kakan Hermansson skrivit om den. Använde både på dagen o natten o efter en tid blev min hud så fin... Har även köpt flera av era utmärkta produkter men denna får högsta betyg av mig. Nu står den på bevakning men tack för att ni skickade tips om en annan produkt av Paulas som jag nu skickat efter o kommer att använda så länge. Huden skriker efter fukt denna årstid så jag ser med spänning fram emot leverans. Ha en riktigt God Jul alla!

1 0
Maja Verifierad kund 17/12/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Blankhet

Älskar denna masken! Har den alltid hemma, den är fantastisk som återfuktare. Under vintern när min hud är katastroftorr använder jag den som nattkräm, dvs tar inte ett tjockare lager som ligger på ytan utan smörjer helt enkelt in ansiktet (och läpparna) med den som en kräm. Detta tar helt bort den stramhet jag alltid annars känner efter rengöring.

1 0
Linnea Verifierad kund 25/11/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar

Den bästa fuktmasken jag testat! Återfuktar bra och jag använder den faktiskt varje dag både morgon och kväll. Ser inte fet ut om man tar ett tunnare lager och har torr hud som jag! Rekomenderar till alla med torr hud:)

1 0
Angelica Verifierad kund 21/11/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor Acne Blankhet

Jag använder denna som både dag- och nattkräm istället för som en mask. Detta har jag gjort i cirka 1 år. Den sjunker in otroligt bra i huden och blir inte alls kladdig. Den bästa krämen jag någonsin använt. Min hy är en kombination av både fet, acnebenägen och väldigt torr. Denna fungerar perfekt för att återfukta men gör samtidigt inte huden fet. Den täpper inte till mina porer, huden får andas. Den får toppbetyg av mig!

1 0
Elin Verifierad kund 08/10/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Jordens bästa fuktmask! Är aldrig utan denna, tror jag är inne på min 20e tub. Lugnande, perfekt återfuktande. Går inte att vara utan!

1 0
Helena Verifierad kund 01/10/2018
Ålder: Vill inte ange Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Jag har använt denna mask en handfull ggr nu och är faktiskt besviken. Märker ingen skillnad. Kanske hade jag för stora förväntningar på den då den varit så omtalad och rekommenderad på bloggar mm.

1 0
Svar från

Carolin Skin therapist

Tack för din recension! Det var verkligen olyckligt att höra att du inte upplever något resultat med denna ansiktsmask. Detta är en mask som har fokus på att tillföra massa fukt och näring till huden. Ett tips är att sova med masken för att optimera dina resultat. Följ din kvällsrutin som vanligt och följ upp med denna masken istället för din nattcreme 2-3 gånger i veckan, detta kommer hjälpa huden att lättare ta till sig av maskens fantastiska ingredienser. Hälsningar, Kundrelationer/Skincity.

Emma Verifierad kund 11/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud

Tycker inte den återfuktar så mycket som jag trodde. På morgonen vaknar jag med torra hudflagnor i ansiktet trots masken på. Så denna rekommenderaf jag inte någon med väldigt torr hud!

0 0
Lena Verifierad kund 05/08/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Ojämn hudton

Njae, som ansiktsmask gillade jag den inte (gav mer fett än fukt) men händerna älskar den fullkomligt samt sonens böjveckseksem. Har tappat räkningen över hur många tuber vi gjort av med. Vinterhänderna får en dos varje kväll och sonen får dagligen om/när böjveckseksemen blossar upp. Definitivt köpvärd och gillar du den inte till ansiktet kommer du att hitta någon annan kroppsdel att smörja in. :)

2 0
Emelie Verifierad kund 02/08/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Ojämn hudtextur Finnar & plitor

En favorit. Vill man använda den under lite kortare tid rekommenderar jag ett tjockare lager och skölja av efter 30 minuter. Vill man ha den längre tid/under natten så ta lite mindre mängd så sjunker den in bättre och man känner sig inte så kladdig. Det enda negativa är att jag får finnar av den om jag är lite torr i huden, men så länge jag använder den efter peeling fungerar den bra

2 0
Marina Verifierad kund 12/06/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Helt underbar mask som har räddat min hud som drabbades av rosacea i vintras. Nu använder jag denna varje natt och min hud har aldrig varit bättre!

2 0
Sara Verifierad kund 06/06/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Älskar denna! Använder den dom nattmask flera dagar i veckan. Bästa jag har testat och så otroligt prisvärd. Huden som annars känns stram blir lugn och återfuktad. Fantastisk helt enkelt!

2 0
Les Verifierad kund 18/05/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Blankhet

Den bästa fuktmasken på marknaden! Kommer alltid tillbaka till denna godingen! Ett måste för alla som vill vårda och bevara en god hudvård.

1 0
Emelie Verifierad kund 18/05/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

Bra som nattmask när man är torr. Smular lätt om man tar för mycket och tar sin tid att absorberas av huden. Ingen mask jag skulle använda i badet tex. Blev aldrig någon favorit, men har använts lite under vintern. För mig fungerade PC Rehydration moisture mask bättre (särskilt ihop med omega+ serumet under!!).

2 0
Sussie Verifierad kund 06/05/2018
Ålder: 40-49 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Känslig hud

Älskar denna mask. Min hud blir återfuktad och silkesmjuk. Har den som sovmask,sköljer bort det lilla överflöd som är kvar på morgonen. Behöver endast lite av min dagkräm med solskyddsfaktor som skydd under dagen. Använder den 2 ggr/v. Den bränner ett par minuter i ansiktet men det försvinner snabbt.

2 0
Constance Bell Verifierad kund 30/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar Finnar & plitor Blankhet

Älskar den här masken. När jag har lagt en mask som tar lite mer på huden, t.ex. exfolierande djuprengörande, så masserar jag in ett tjockt lager med den här. Är det 3-4 timmar till läggdags får den sitta tills dess och sedan sköljer jag av den med ljummet vatten och gör min vanliga hudrutin. Annars får den sitta under natten. Lite smul, men jag har lärt mig att inte peta eller klia bort det och på morgonen är huden mjuk och fin.

5 0
Mai Verifierad kund 16/04/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Ojämn hudton

Använder denna som nattkräm/mask flera gånger i veckan. Tar jag bara lite är den perfekt. Som ren mask gillar jag den dock inte. Lägger jag ett tjockare lager smular den bara och känns klibbig.

6 0
Anna Verifierad kund 15/04/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Ålderstecken

Enkel att använda, bra resultat, enormt prisvärd

3 0
Martina Verifierad kund 14/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Funkade inte på mig, gav finnar och la sig som en hinna. Jag tycker inte att den var särskilt återfuktande heller.

0 0
Svar från

Elin P Skin therapist

Hej Martina, tack för din recension! Vad tråkigt att du inte fått en positiv upplevelse av Skin Hydrating Treatment Mask. Texturen på denna mask är rik och passar en väldigt torr och känslig hud allra bäst, som behöver mer fukt och näring till huden. För extra återfuktning kan den användas som en nattmask och/eller med ett fuktserum under. Önskar du tips på andra masker guidar vi dig mer än gärna! Hälsningar Kundrelationer/Skincity

J Verifierad kund 09/04/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Vet ej / Vill ej ange Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor Acne

Har haft problem med bölder/mild acne på framförallt mina kinder och en stramande torr känsla i hela ansiktet. Efter jag börjat använda denna väldigt flitigt i kombination med tidigare dagkräm och ansiktstvätt känns det som att huden verkligen blir bättre! Jag får knappt några finnar länhre (peppar peppar) och min hy känns jämn och len. Smörjer morgon och kväll tillsammans med min dagkräm och det känns sååå skönt! Har även tidigare kunnat bli väldigt röd och oljig pga just torrheten men det är ocksp typ borta! Rekommenderar verkligen! Den fungerar när som helst och känns underbar! Kommer aldrig sluta köpa

4 0
Marika Verifierad kund 09/04/2018
Ålder: 50-59 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Inget av ovanstående / Vill ej ange

En av mina favoritmasker som jag ser till att alltid ha hemma. Jag sover alltid med den och vaknar slät och fin i hyn nästa morgon. Jag är riktigt torr så jag lägger på ett generöst lager vilket har absorberats ned på djupet under natten. En av Paulas Choice favoriter för mig.

5 0
Frida Verifierad kund 31/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pormaskar Känslig hud Ojämn hudtextur

En av mina favoriter i badrumshyllan! Jag har acnebenägen hy men den här fuktkrämen funkar bra ändå (på mig, det är ju individuellt)

2 0
Vilma Verifierad kund 24/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Älskar denna! Har väldigt torr hy, flagnar lätt på vintern och denna har hjälpt mig jättemycket. När jag har varit som torrast har jag låtit den verka under natten också. Men jag kan inte använda den allt för ofta eftersom jag då får finnar.

2 0
Emelie Verifierad kund 22/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar Yttorrhet Finnar & plitor

Vet inte riktigt om jag gillar denna eller inte. Morgonen efter jag använt denna stramar visserligen inte min hud men den känns inte särskilt bra heller, huden har bildat talg och känns inte ''pigg''. Känns inte som den återfuktar på djupet. Föredrar hellre en återfuktande sheetmask tex!

1 0
Katarina Verifierad kund 22/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud

Detta är första vintern jag inte fjällat i ansiktet. Denna har räddat mig! Otroligt prisvärd.

5 0
Corinne Verifierad kund 20/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Vidgade porer Pormaskar

Jag är tyvärr inte alls nöjd med den här fuktmasken. Jag upplever det som att den är alldeles för svår att jobba in i huden då dess konsistens är väldigt fast och oflexibel. Den går inte riktigt in i huden så som jag upplever det, den rinner faktiskt till och med av huden om man tar ett bad samtidigt som man applicerat masken, till exempel. Den återfuktar inte något vidare och personligen kommer jag inte spendera pengar på den här masken igen. Jag är besviken på den då jag förväntat mig en fantastisk nattmask i liknelse av en fuktbomb. Det stämde ju inte alls, tyvärr.

2 0
Eira Verifierad kund 13/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud Ojämn hudton Acne

Jag är tokkär i denna härliga mask! Så mycket att jag använder den varje kväll under vintern. Jag har supertorr hy och det har varit svårt att hitta produkter som ger tillräckligt med fukt, men denna lyckas hålla huden återfuktad och gör att jag är mindre röd i ansiktet. Det är en av mina absoluta favoriter från Paula's Choice! Och den funkar jättebra även på akne-benägen hy Om man har väldigt torr hy som jag så kan jag dessutom varmt rekommendera Moisture renewal oil booster från Paula's Choice. På grund av dessa två juveler är min hy numera rejält återfuktad hela vintern

1 0
Veronica Verifierad kund 12/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Pormaskar Känslig hud Finnar & plitor

Mjukgörande men svider och sticker på min känsliga hud. Har använt den länge men upplever samma känsla varje gång plus lätt rodnad. Masken är rätt tjock, känns fet och kan smula sig om man lägger för mycket. Men huden blir mjuk och len.

7 0
Isabelle Verifierad kund 11/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Torr Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Känslig hud

Sover med denna mask och den har verkligen gjort under för min hud. Inte alls lika torr som innan!

1 0
Joline Verifierad kund 08/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Ojämn hudton Inget av ovanstående / Vill ej ange

Hade höga förhoppningar på denna! Tyvärr så tkr jag att den bränner & sticker när jag tar på den & morgonen efter om jag sovit med den så känns huden väldigt stram & torr.

0 0
Sarah Verifierad kund 07/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Normal Torr Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet

Jag hade höga förhoppningar på denna men tyvärr gillade jag den inte alls. Den känns inte särskilt återfuktande och lägger sig som en obehaglig hinna på huden, känns inte som att den riktigt går in i huden. Tråkigt, men jag kan inte rekommendera denna.

0 0
Veronica Verifierad kund 07/03/2018
Ålder: 30-39 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Känslig hud Finnar & plitor

Väldigt bra mask som återfunktar utan att täppa igen.

0 0
Martha Verifierad kund 04/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Pigmentfläckar

Riktigt fet och härlig nattcreme!

0 0
hanna_414 Verifierad kund 04/03/2018
Ålder: 20-29 Vilken är din hudtyp: Blandad Vilka är dina hudtillstånd: Yttorrhet Finnar & plitor

Hjälper tyvärr knappt alls på just min hud, jag är nästan lika torr som jag var innan (jag blir dock väldigt torr på vintern, har inte hunnit testa den på sommaren än).

0 0
Tillbaka till produkt
Tipsa en vän

Dela Skin Recovery Hydrating Treatment Mask med dina vänner.

Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats och din upplevelse. Genom att stanna på sidan accepterar du vår policy gällande cookies.